تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/10/20 - 09:02
کد خبر: 527177

کمک هزینه تحصیلی از سال آینده به دانشجویان پرداخت می‌شود

کمک هزینه تحصیلی از سال آینده به دانشجویان پرداخت می‌شود

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اعلام کرد: صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با توجه به تصویب هیئت وزیران از سال آینده به دانشجویان ممتاز و مستعد کمک هزینه تحصیلی پرداخت خواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از مهر، مسعود گنجی با اشاره به مصوبه هیئت وزیران گفت: صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با توجه به تصویب هیئت وزیران در اجرای بند «ب» ماده ۹۶ قانون پنج ساله هفتم توسعه، از سال آینده به دانشجویان مستعد و ممتاز «کمک هزینه تحصیلی» پرداخت خواهد کرد.

وی در خصوص اعتبار ویژه کمک هزینه تحصیلی دانشجویان افزود: در صورت مشخص شدن قانون بودجه، اعتبار آن نیز مشخص می شود سعی ما این است که به دانشجویان مستعد و ممتاز این کمک هزینه تحصیلی پرداخت شود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در خصوص عملکرد این صندوق در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به میزان وام های ودیعه مسکن متأهلی دانشجویان اشاره کرد و گفت: از سال ۱۴۰۱ تاکنون مبلغ ۱۰۱۹ میلیارد تومان اعتبار وام ودیعه مسکن متاهلی به دانشجویان پرداخت شده است که بخشی از آن از محل اعتبارات تخصیصی ستاد ملی جمعیت و مابقی از منابع صندوق رفاه دانشجویان تامین و مقرر شده است امسال نیز مبلغ ۶۸۰ میلیارد تومان از طرف ستاد ملی جمعیت به این موضوع اختصاص یابد.

گنجی تاکید کرد: در راستای حمایت بیشتر از دانشجویان متاهل و با بهره‌گیری از ظرفیت آیین‌نامه پرداخت و بازپرداخت وام‌های دانشجویی، وام تحصیلی دانشجویان متاهل دو برابر دانشجویان مجرد در نظر گرفته شده است و در صورتی که زوجین هر دو دانشجو باشند به هر دو نفر وام تحصیلی متأهلی تعلق می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۶۳۷۸ نفر دانشجو در انتظار تخصیص اعتبار وام ودیعه مسکن متاهلی هستند و صندوق رفاه دانشجویان در نظر دارد در صورت تامین منابع و اعتبارات لازم از سوی سازمان برنامه و بودجه در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت حمایت خود را از دانشجویان افزایش دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top