تاریخ انتشار: شنبه 1403/10/22 - 09:48
کد خبر: 527272

العامری: نظامیان بیگانه باید از عراق خارج شوند

 العامری: نظامیان بیگانه باید از عراق خارج شوند

رئیس ائتلاف الفتح بر ضرورت خروج تمام نظامیان بیگانه از جمله آمریکایی و ترکیه‌ای از خاک عراق تاکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هادی العامری رئیس ائتلاف الفتح خاطر نشان کرد که هزینه راه مقاومت هر اندازه که باشد، ما باید آن را ادامه دهیم.

وی که در مراسم تجلیل از مقام شهید آیت الله محمد باقر حکیم سخن می گفت، افزود شهید محراب، آیت الله حکیم، با وجودی که رژیم صدام بیش از 80 نفر از اعضای خانواده اش را به شهادت رساند، راه مقاومت را ادامه دارد.

دبیرکل سازمان بدر بر ضرورت خروج تمام نظامیان بیگانه از جمله نظامیان آمریکایی و ترکیه ای از خاک  عراق تاکید کرد.

خبر دیگر اینکه گردانهای حزب الله عراق تاکید کرد یکی از اهداف وجود پایگاههای آمریکایی و انگلیسی در منطقه، حمایت از امنیت رژیم صهیونیستی و پروژه توسعه طلبانه این رژیم است که این امر به وضوح در جنگ کنونی در غزه نمایان شده است، به طوری که این رژیم به سلاحهای کشتارجمعی برای کشتار کودکان و کوچاندن مردم این منطقه مجهز شده است.

این گروه مقاومت عراق افزود اگر حمایت محور شرارت آمریکایی انگلیسی نبود، رژیم صهیونیستی قادر به هدف قرار دادن کشورهای منطقه و کشتار بیگناهان نبود، آمریکا و انگلیس، پوشش سیاسی و نظامی و تسلیحات پیشرفته را برای رژیم صهیونیستی تامین کردند تا بتواند طمع ورزی خود را در منطقه محقق کرده و ثروتها و منابع منطقه را به غارت ببرد.

این گروه تاکید کرد که ملتهای آزاده مخالف استبداد با قدرت در برابر این نقشه های شوم ایستاده اند و ایمان دارند که اراده آنها در برابر ائتلاف شرارت، هرگز شکست نخواهد خورد و صدای مقاومت همچنان در صحنه حاضر و تاثیرگذار است، با وجود تلاشهایی که برای خاموش کردن آن صورت می گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
غریب‌ آبادی: تقویت جنبش عدم تعهد اولویت مشترک ایران و ازبکستان است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top