تاریخ انتشار: شنبه 1403/10/29 - 09:48
کد خبر: 527872

کارشناس امور سیاسی و منطقه؛

مقاومت اسلامی فلسطین آتش‌بس را به رژیم صهیونیستی تحمیل کرد/ شروط حماس از موضع ضعف نبود

مقاومت اسلامی فلسطین آتش‌بس را به رژیم صهیونیستی تحمیل کرد/ شروط حماس از موضع ضعف نبود

کارشناس مسائل سیاسی و منطقه، آتش صورت گرفته در غزه را نتیجه حملات یک‌ماه اخیر حماس به مواضع رژیم صهیونیستی خواند و گفت: حماس و دیگر گروه‌های مقاومت اسلامی فلسطین با ضرباتی که به ارتش صهیونی وارد کردند، نتانیاهو را مجبور به پذیرش آتش‌بس کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از خبر24؛ صادق کوشکی کارشناس ارشد مسائل منطقه در خصوص اتش‌بس صورت گرفته در غزه اظهار داشت: اولین نکته‌ی که برای شناخت مسئله‌ی آتش‌بس باید به آن توجه داشت، این مسئله است که شخص بنیامین نتانیاهو مخالف این آتش‌بس بود. این کارشناس مسائل منطقه تصریح کرد: نتانیاهو تا یک‌ماه پیش به هیچ عنوان تن به آتش‌بس نمی داد درحالی که ده‌ها بار تلاش شده بود این مسئله محقق شود و هربار نتانیاهو آتش‌بس را برهم زد.

وی با طرح این مسئله که چه اتفاقی افتاد که نتانیاهو تن به آتش‌بس زد و آن را پذیرفت، تصریح کرد: هرچند افرادی مانند ایتامار بن گویر وزیر امنیت ملی اسرائیل و بتسلئیل اسموتریچ وزیر دارایی این رژیم مخالف انجام اتش‌بس بودند و هستند، و خواهان کشتار جمعی مردم غزه و مهاجرت کامل آن‌ها به سمت صحرای سینا هستند اما چه شد نتانیاهو مجبور شد؟ این مسئله به اتفاقات و فشار یک ماهه اخیر مقاومت مربوط بود.

کوشکی ادامه داد: فشارهایی که از منطقه شمال غزه وارد شد به حدی زیاد بود که نفس نیروی زمینی رژیم اسرائیل را گرفت لذا حملات عجاب‌آمیز و پی‌درپی مقاومت بعد از یک سال پس از حمله رژیم صهیونیستی به غزه درحالی که تصور می‌شد دیگر آب و غذا و امکانات زیستی در منطقه وجود نداشت و نایاب بود اما در چینین شرایطی مقاومت به قدری ایستادگی کرد که جواب داد. این درحالی بود که همه فکر می‌کردند مقاومت غزه تمام شده است و سلاحی ندارند و رزمندگانشان به شهادت رسیده‌اند و مجروح هستند و حمایت و پشتیبانی ندارد.

این کارشناس مسائل منطقه ادامه داد: معجزه‌ای که مقاومت غزه در یک ماه اخیر از خودش نشان داد به برکت ایمان رزمندگان حماس و سایر رزمندگان فلسطیی به خدا و توکلی که به قرآن داشتند، بود؛ لذا این معجزه توکل به خدا و قرآن بود که نتیجه داد.

وی خاطرنشان کرد: در یک ماه اخیر رژیم صهیونیستی به قدری تلفات زیادی پیدا کرد که حتی نتانیاهو محبور به پذیرش آتش‌بس شد و این همان نتانیاهویی است که تا کنون ده‌ها بار آتش‌بس را رد کرده بود و اکنون بخاطر فشار مقاومت اتش‌بس را پذیرفت.

کوشکی درخصوص ابعاد آتش‌بس گفت: شروطی که حماس در این اتش‌بس اعلام کرده است، شروط قابل توجهی است. حماس اعلام کرده است که مرحله به مرحله اسرای رژیم صهیونیستی را آزاد می‌کند و رفتار خودش را براساس رفتار رژیم صهیونیستی تنظیم می‌کند لذا اگر رژیم پابند به توافق باشد، حماس نیز پایبند خواهد بود و روابط متقابل خواهند داشت.

این کارشناس مسائل منطقه آتش‌بس را برآمده از اقتدار خواند و تاکید کرد: تمام مولفه‌ها نشان می‌دهد که این آتش‌بس از موضع اقتداری است که حماس و مقاومت اسلامی فلسطین نشان داده است و بخاطر استیصال نیست بلکه از روی قدرت است بخاطر همین حماس شرایط خودش را به رژیم صهیونیستی دیکته کرده است که از این نظر آتش بس صورت گرفته خیلی قابل توجه است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
بقایی: بی‌تفاوتی کنگره آمریکا در قبال ابعاد انسانی جنگ شرم آور است
سفارت انگلیس در تهران دورکار شد
ادعای سنتکام: تنگه هرمز همچنان باز است
ادعای ترامپ: درگیری با ایران «محدود» است
آمریکا و عربستان توافق همکاری هسته‌ای امضا کردند
عضو کمیسیون امنیت ملی: نیروهای مسلح مقتدرانه در میدان ایستاده‌اند
حمله به دو نفتکش سعودی/ یحیی سریع: در عمق خاک عربستان پاسخ خواهیم داد
هشدار قرارگاه خاتم: اجازه نمی‌دهیم یک قطره نفت صادر شود
اسامی شهدای تفحص شده مدرسه شجره طیبه میناب اعلام شد
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
طرح یارانه مستقیم غذای دانشجویی از مهرماه در دانشگاه تهران اجرا می شود
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top