تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/11/11 - 12:23
کد خبر: 528849

جریمه و قطع همکاری با برخی پیمانکاران به دلیل کاهش کیفیت غذای دانشجویان

جریمه و قطع همکاری با برخی پیمانکاران به دلیل کاهش کیفیت غذای دانشجویان

وی اظهار کرد: انتظار از دانشجویان این است که اگر جایی هم به مشکلی بر خوردند با مدیران کل دانشجویی و امور خوابگاه‌ها در میان بگذارند، اینکه در صورت برخورد با مشکلی به عنوان مثال کیفیت غذا، فضا را متشنج کنند راه درستی نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر علی حسین رضایان با اشاره به اعتراض دانشجویان این دانشگاه به کیفیت غذای دانشجویی گفت: امروز دانشجویان در برخی خوابگاه‌های سطح شهر تهران نسبت به کیفیت غذا اعتراض داشتند ما بارها در میان دانشجویان حضور داشتیم و گفتیم که حل کردن یک سری مسائل زمان بر است و از دانشجویان دانشگاه تهران انتظار داریم که به ما در این زمینه کمک کنند.

وی اظهار کرد: انتظار از دانشجویان این است که اگر جایی هم به مشکلی بر خوردند با مدیران کل دانشجویی و امور خوابگاه‌ها در میان بگذارند، اینکه در صورت برخورد با مشکلی به عنوان مثال کیفیت غذا، فضا را متشنج کنند راه درستی نیست.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران افزود: در همین زمینه ما با پیمانکاران غذا صحبت کردیم، برخی را جریمه و با برخی دیگر قطع همکاری کردیم.

وی گفت: مدیران دانشگاه تهران برای ارائه غذای گرم به دانشجویان، نوسازی آشپزخانه‌ها و بررسی پیمانکار برای سال بعد تلاش می‌کنند تا مشکل کیفیت غذا حل شود.

رضایان افزود: همچنین توسعه رستوران‌های مکمل یکی دیگر از راه‌ها است تلاش می‌شود تا دانشجویان تنوع غذا داشته باشند، سامانه‌ای نیز راه اندازی شده که به طور مداوم رضایتمندی دانشجویان را از تغذیه مورد پیگیری و بررسی قرار دهیم.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران اظهار کرد: موارد انتقادی در فضای دوستانه منتقل شود ما نیز پیگیری می‌کنیم تا رضایت دانشجویان حاصل شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
شایسته‌سالاری و شفافیت، حلقه مفقوده مبارزه با فساد در شرکت‌ها، صندوق‌های بازنشستگی و سازمان‌های دولتی است
اقدام خصمانه سوئد علیه ایران
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد
تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه
منابع بودجه ۱۴۰۶ باید متناسب با تکالیف برنامه هفتم امنیت غذایی باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top