تاریخ انتشار: جمعه 1403/11/12 - 00:46
کد خبر: 528885

هواشناسی به گزارش بی‌بی‌سی نیوز

هواشناسی به گزارش بی‌بی‌سی نیوز

با عرض سلام و شب بخیر من شهبالم. درود خدمت شما هموطنان عزیز ساکن در داخل خارج و آنهایی که در خارج داخل هستن و خارج خارجی‌ها. باز هم در خدمت شما هستیم با برنامه کارشناسی هواشناسی ایران برای افرادی‌ که هنوز هم شب‌ها به یاد باران‌های تهران سر بر بالش می‌گذارند. این بالش نه! اون بالش. همان که روی تشک می‌اندازید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، با عرض سلام و شب بخیر من شهبالم.

درود خدمت شما هموطنان عزیز ساکن در داخل خارج و آنهایی که در خارج داخل هستن و خارج خارجی‌ها. باز هم در خدمت شما هستیم با برنامه کارشناسی هواشناسی ایران برای افرادی‌ که هنوز هم شب‌ها به یاد باران‌های تهران سر بر بالش می‌گذارند. این بالش نه! اون بالش. همان که روی تشک  می‌اندازید.

 با نزدیک‌شدن یک سامانه بارشی از فردا شاهد یخ‌زدن عوامل رژیم در ایران خواهیم بود. این سامانه بسیار سنگین روی تاسیسات هسته‌ای و نظامی رژیم خیمه خواهد زد و باعث ترکیدگی همه چیز حتی لوله تفنگ‌ها خواهد شد. این سامانه با مردم ایران مهربان ولی با مسؤولین سرد است. پس اگر قصد رژیم چنج دارید و برای سیصد‌و بیست و‌چهارمین بار عزم‌تان را جزم کرده تا بپا خیزید، بخیزید که فرصت خوبی‌ است.

 سال گذشته همین موقع‌ها شاهد سرخوردن تعداد زیادی هوادار رژیم روی یخ‌ها بودیم که امیدواریم امسال با افزایش سطح یخ زدگی‌ها در پایتخت بتوانیم این هواداران را از پا دربیاوریم.

طبق اخبار رسیده، در ایران پویش ۲ درجه کمتر در به راه افتاده که در واقع با آن می‌خواهند به مناطق دور دست گازرسانی کنند. پس توجه کنید به محض رسیدن این سامانه سرد، دو دستی شیر بخاری و پکیج هارا تا ته به سمت راست بچرخانید و شلوارک‌ها را با شهامت از کمدها بیرون بکشید و به پا کنید و از کسی نترسید.

 هموطنان عزیز قول می‌دهم برف بیاید تا کمر، فقط دقت کنید برف‌های جلوی در خانه‌ و معابر و پیاده‌رو‌ها را پارو نکنید و حتی اگر می‌شود برفک‌ بخچال‌های‌تان را هم بیرون بریزید تا همه‌جا یخ بزند. اصلا پاروها را بشکنید و آتش بزنید. یواش آتش بزنید که یخ‌ها آب نشود. بگذارید حسابی همه جا یخ بزند و وقتی گاز تمام شد جمهوری اسلامی مجبور است پا را از روی گاز برداشته و ترمز کند و پیاده شود.

بله از گزارش هواشناسی دور نشویم....

اما پس فرداااا... همان سامانه بارشی که عرض کردم خدمت‌تان و تا زمانی که رژیم را چنج ‌نکند ول کن معامله نخواهد شد، امتداد پیدا می‌کند و تا نواحی جنوبی کشور، نواحی کویری، نواحی خشک و برهوت هم پیش می‌رود، این سرمای استخوان‌سوز قصد دارد با برف، همه عوامل رژیم را کفن پوش کند. 

براندازان عزیز این نعمت خدادادی را دست کم نگیرید. ایزد منان می‌خواهد برف را به کمک شما ستمدیدگان و آرزومندان بفرستد. پس لطفا جوگیر نشوید و از شهر خارج نشوید تا به هوای تیوپ‌بازی شما، شهر دست عوامل رژیم نیفتد. در عوض می‌توانید با گلوله‌های برفی به جنگ با مسؤولین بروید. نگذارید این بار جمهوری اسلامی برف را ببیند!

حالا به هواشناسی در لس آنجلس می‌رسیم. در نقطه مقابل هر چه که ایران در معرض سامانه‌های بارشی قرار گرفته لس‌آنجلس داغ داغ شده و دریغ از یک تف. یک قطره آب. یک چکه باران.

حتی کارشناسان هواشناسی یه تکه ابر بی‌بوس هم در آسمان نتوانستند پیدا کنند و این بهشت کوچک همچنان در حال سوختن است، در حالی‌که تجمع تمام انواع ابرها از جمله ربع بوس، نیم‌بوس، تمام بوس، سیروس، کومولوس و استراتوس در آسمان ایران مشهود است.

حتی تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که تمام سامانه‌های بارشی به سمت لس‌آنجلس در حال پیشروی بودند که به محض رویت عوارضی یا رسیدن به ده کیلومتری لس آنجلس، اصطلاحا سر خر را کج کرده و برگشتند.

کارشناسان معتقدند نیامدن ابرها بر سر لس آنجلس کار خودشان است. معلوم نیست پشت پرده این اتفاق چه کسی هست. بعید نیست جمهوری اسلامی در حال هدایت ابرها از طریق «جی‌پی‌اس»  باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیروزی ایران مرهون رهبری هوشمندانه آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای است
یارانه خردادماه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
برای ملت ایران با لبخند بازی می‌کنم
ایران در جمع ۱۴ کشور برتر جهان در تولید علم هوش مصنوعی
آمریکا نتایج تحقیقات حمله به میناب را منتشر کند
۷۸ درصد مهارت‌آموزان بهزیستی زن هستند
دوقطبی در پرونده جنجالی سهمیه آسیایی
آمریکا متعهد به آزادسازی منابع بلوکه و جبران خسارات شده است
تبریک حزب‌الله به ایران بابت تحقق «دستاورد بزرگ» آتش‌بس فراگیر
تفاهم ایران و آمریکا جمعه امضا می‌شود
مقاومت از میدان انقلاب تا میدان آزادی ملت‌های مظلوم به پیروزی رسید
تنفس بگیرید و دوباره حمله کنید
پوستر بازی تیم ملی در مقابل نیوزیلند منتشر شد
جدال پویا اسدی و بیژنی در وزن ۵۵ کیلوگرم
برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم در مساجد دانشگاه‌ها +جزئیات
جزئیات تعطیلات تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
وام نهضت ملی مسکن به ۸۵۰ میلیون تومان برای ۱۶۰ هزار واحد افزایش یافت
فیلم | پزشکیان: اگر دانشگاهیان به میدان بیایند، از بحران‌ها عبور می‌کنیم
استفاده از اکانت رئیس‌جمهور برای انتشار مواضع ضد مردمی/ رویکرد غیرحرفه‌ای رسانه دولت
ریزش همزمان طلا، سکه و دلار
جزئیات جدید از متن تفاهم آمریکا درباره تنگه هرمز
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top