تاریخ انتشار: جمعه 1403/11/12 - 00:46
کد خبر: 528885

هواشناسی به گزارش بی‌بی‌سی نیوز

هواشناسی به گزارش بی‌بی‌سی نیوز

با عرض سلام و شب بخیر من شهبالم. درود خدمت شما هموطنان عزیز ساکن در داخل خارج و آنهایی که در خارج داخل هستن و خارج خارجی‌ها. باز هم در خدمت شما هستیم با برنامه کارشناسی هواشناسی ایران برای افرادی‌ که هنوز هم شب‌ها به یاد باران‌های تهران سر بر بالش می‌گذارند. این بالش نه! اون بالش. همان که روی تشک می‌اندازید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، با عرض سلام و شب بخیر من شهبالم.

درود خدمت شما هموطنان عزیز ساکن در داخل خارج و آنهایی که در خارج داخل هستن و خارج خارجی‌ها. باز هم در خدمت شما هستیم با برنامه کارشناسی هواشناسی ایران برای افرادی‌ که هنوز هم شب‌ها به یاد باران‌های تهران سر بر بالش می‌گذارند. این بالش نه! اون بالش. همان که روی تشک  می‌اندازید.

 با نزدیک‌شدن یک سامانه بارشی از فردا شاهد یخ‌زدن عوامل رژیم در ایران خواهیم بود. این سامانه بسیار سنگین روی تاسیسات هسته‌ای و نظامی رژیم خیمه خواهد زد و باعث ترکیدگی همه چیز حتی لوله تفنگ‌ها خواهد شد. این سامانه با مردم ایران مهربان ولی با مسؤولین سرد است. پس اگر قصد رژیم چنج دارید و برای سیصد‌و بیست و‌چهارمین بار عزم‌تان را جزم کرده تا بپا خیزید، بخیزید که فرصت خوبی‌ است.

 سال گذشته همین موقع‌ها شاهد سرخوردن تعداد زیادی هوادار رژیم روی یخ‌ها بودیم که امیدواریم امسال با افزایش سطح یخ زدگی‌ها در پایتخت بتوانیم این هواداران را از پا دربیاوریم.

طبق اخبار رسیده، در ایران پویش ۲ درجه کمتر در به راه افتاده که در واقع با آن می‌خواهند به مناطق دور دست گازرسانی کنند. پس توجه کنید به محض رسیدن این سامانه سرد، دو دستی شیر بخاری و پکیج هارا تا ته به سمت راست بچرخانید و شلوارک‌ها را با شهامت از کمدها بیرون بکشید و به پا کنید و از کسی نترسید.

 هموطنان عزیز قول می‌دهم برف بیاید تا کمر، فقط دقت کنید برف‌های جلوی در خانه‌ و معابر و پیاده‌رو‌ها را پارو نکنید و حتی اگر می‌شود برفک‌ بخچال‌های‌تان را هم بیرون بریزید تا همه‌جا یخ بزند. اصلا پاروها را بشکنید و آتش بزنید. یواش آتش بزنید که یخ‌ها آب نشود. بگذارید حسابی همه جا یخ بزند و وقتی گاز تمام شد جمهوری اسلامی مجبور است پا را از روی گاز برداشته و ترمز کند و پیاده شود.

بله از گزارش هواشناسی دور نشویم....

اما پس فرداااا... همان سامانه بارشی که عرض کردم خدمت‌تان و تا زمانی که رژیم را چنج ‌نکند ول کن معامله نخواهد شد، امتداد پیدا می‌کند و تا نواحی جنوبی کشور، نواحی کویری، نواحی خشک و برهوت هم پیش می‌رود، این سرمای استخوان‌سوز قصد دارد با برف، همه عوامل رژیم را کفن پوش کند. 

براندازان عزیز این نعمت خدادادی را دست کم نگیرید. ایزد منان می‌خواهد برف را به کمک شما ستمدیدگان و آرزومندان بفرستد. پس لطفا جوگیر نشوید و از شهر خارج نشوید تا به هوای تیوپ‌بازی شما، شهر دست عوامل رژیم نیفتد. در عوض می‌توانید با گلوله‌های برفی به جنگ با مسؤولین بروید. نگذارید این بار جمهوری اسلامی برف را ببیند!

حالا به هواشناسی در لس آنجلس می‌رسیم. در نقطه مقابل هر چه که ایران در معرض سامانه‌های بارشی قرار گرفته لس‌آنجلس داغ داغ شده و دریغ از یک تف. یک قطره آب. یک چکه باران.

حتی کارشناسان هواشناسی یه تکه ابر بی‌بوس هم در آسمان نتوانستند پیدا کنند و این بهشت کوچک همچنان در حال سوختن است، در حالی‌که تجمع تمام انواع ابرها از جمله ربع بوس، نیم‌بوس، تمام بوس، سیروس، کومولوس و استراتوس در آسمان ایران مشهود است.

حتی تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که تمام سامانه‌های بارشی به سمت لس‌آنجلس در حال پیشروی بودند که به محض رویت عوارضی یا رسیدن به ده کیلومتری لس آنجلس، اصطلاحا سر خر را کج کرده و برگشتند.

کارشناسان معتقدند نیامدن ابرها بر سر لس آنجلس کار خودشان است. معلوم نیست پشت پرده این اتفاق چه کسی هست. بعید نیست جمهوری اسلامی در حال هدایت ابرها از طریق «جی‌پی‌اس»  باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
روسیه: اوکراین همچنان در حال دریافت تسلیحات غربی است
لحظاتی دیده نشده از دیدار محرمانه مرحوم آیت الله مصباح یزدی با شهید سیدحسن نصرالله +فیلم
معرفی چند کتاب با موضوع شهید سیدحسن نصرالله
تهدید مذاکره، تهدید تحریم
تأکید بر گسترش همکاری‌ها در دیدار سفیر پاکستان با ظریف
آزادی شهروند ایرانی از هلند
پخش زنده آیین تشییع و گرامیداشت «سیدحسن نصرالله» در بیروت و تهران
سفر قریب‌الوقوع اردوغان به سوریه
امکان رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق فراهم شد
راز لبخند نوزاد در خواب چیست؟ آیا باید نگران شد
دادگاه رسیدگی به اتهامات آمریکا در ترور شهید سلیمانی برگزار می‌شود
وضعیت پدر مقدس بحرانی است
این دزدِ دروغگویِ مفت‌خور باعث شده ترامپ از او بیزار شود
شلیک به یک کارمند در زاهدان
روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد
ایران در تصمیم حزب‌الله برای پشتیبانی از غزه ورود نکرد
اقدامات تروریستی تأثیری بر اراده ایران برای توسعه مناطق مرزی ندارد
قالیباف: جبهه مقاومت با ایستادگی مقابل اسرائیل حماسه آفرید
راهبرد جمهوری اسلامی «تهدید در برابر تهدید و تعرض در برابر تعرض» است
تمرین دفاع مستحکم یگان‌های نیروی دریایی ارتش از سواحل
حرکت عظیم راهیان نور از مظاهر پیروزی حق و مصادیق شکست باطل است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top