تاریخ انتشار: شنبه 1403/12/04 - 22:32
کد خبر: 530610

شگرد جدید آمریکا برای باج‌گیری از اوکراین

شگرد جدید آمریکا برای باج‌گیری از اوکراین

دولت آمریکا که اوکراین را برای دسترسی به ذخائر معدنی مهم این کشور تحت‌فشار قرار داده، ممکن است دسترسی این کشور را به اینترنت ماهواره‌ای استارلینک قطع کند تا کیف این درخواست را بپذیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، دولت آمریکا که اوکراین را برای دسترسی به ذخائر معدنی مهم این کشور تحت‌فشار قرار داده، ممکن است دسترسی این کشور را به اینترنت ماهواره‌ای استارلینک قطع کند تا کیف این درخواست را بپذیرد.

 ادامه دسترسی اوکراین به اینترنت استارلینک شرکت اسپیس ایکس پس از رد پیشنهاد اولیه اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا توسط مقامات اوکراین در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت. 

اینترنت ماهواره‌ای استارلینک، نقش بسیار مهمی در جهت تداوم ارتباطات در اوکراین جنگ‌زده دارد و ارتش این کشور به طور گسترده از این خدمات استفاده می‌کند. اوکراین به‌شدت به استارلینک وابسته است و قطع آن ضربه بزرگی به این کشور خواهد بود.

این موضوع روز پنجشنبه در جریان دیدارهای کیت کلوگ، فرستاده ویژه ایالات متحده در امور اوکراین و زلنسکی، رئیس‌جمهور این کشور دوباره مطرح شد. در این دیدار به زلنسکی  گفته شد که در صورت نرسیدن به توافقی در مورداستفاده آمریکا از مواد معدنی مهم اوکراین، ارائه این خدمات قطع خواهد شد.

زلنسکی هفته قبل درخواست دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای تخصیص 500 میلیارد دلار ثروت معدنی اوکراین برای بازپرداخت کمک‌های دوران جنگ آمریکا به این کشور را رد کرد و گفت: ایالات متحده در مقابل، هیچ تضمین امنیتی خاصی ارائه نکرده است.

ایالات متحده و اوکراین در حال کار بر روی توافق دوجانبه در این زمینه هستند و ترامپ گفت: انتظار دارد به‌زودی توافقی امضا شود.

ماسک طی سه سال گذشته هزاران پایانه استارلینک را به اوکراین منتقل کرد تا جایگزین شبکه مخابراتی این کشور شود که پس از تهاجم روسیه در اسفند 1400 تخریب شده بود. ماسک به همین علت به‌عنوان یک قهرمان در اوکراین مورد استقبال قرار گرفت، اما وی دو سال بعد دسترسی اوکراین به این خدمات را محدود کرد، زیرا او منتقد عملکرد زلنسکی در جنگ با روسیه بود. نمایندگان کنگره آمریکا هم در مورد تلاش‌های ترامپ برای پایان‌دادن سریع به جنگ اوکراین اختلاف‌نظر دارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top