تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/12/05 - 13:56
کد خبر: 530684

واتیکان از بدتر شدن حال پاپ فرانسیس خبر داد

 واتیکان از بدتر شدن حال پاپ فرانسیس خبر داد

سخنگوی واتیکان از بدتر شدن وضعیت سلامت «پاپ فرانسیس»، رهبر کاتولیک‌های جهان که بیش از یک هفته در بیمارستانی در ایتالیا بستری است خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ واتیکان در بیانیه‌ای از بدتر شدن وضعیت پاپ فرانسیس خبر داد.

سخنگوی مقر مقدس پاپ در واتیکان گفت: وضعیت پدر مقدس همچنان وخیم است. به گفته وی این مقام مذهبی 88 ساله یک بحران تنفسی مداوم آسم را تجربه کرده که نیاز به تجویز اکسیژن داشت. واتیکان البته اعلام کرد که فرانسیس بیدار بوده و روز را روی صندلی راحتی گذراند، هرچند دردش بیشتر از حد معمول بود.

رئیس کلیسای کاتولیک از جمعه گذشته تحت درمان در کلینیک جملی در رم، پایتخت ایتالیا بستری شده است. چند روز پیش پزشکان ذات الریه دو طرفه را برای وی تشخیص دادند و از شرایط بالینی بسیار پیجیده سخن گفتند. فرانسیس همچنین از یک عفونت تنفسی پیچیده با پاتوژن های مختلف مانند باکتری ها و ویروس ها رنج می برد.

به گفته سخنگوی واتیکان آزمایش خون کمبود ترومبوسیت ها یا پلاکت های خون را که برای لخته شدن خون مورد نیاز است، نشان داد. به گفته وی تعداد پلاکت های خون در ارتباط با کم خونی کاهش یافته است.

روز شنبه، مؤمنان دوباره در مقابل کلینیک جملی تجمع کردند تا با هم برای پاپ دعا کنند. کشیشان، راهبه ها و بازدیدکنندگان بیمارستان به چندین زبان در محوطه کلینیک دعا کردند.

پزشکان معالج پاپ فرانسیس اخیرا اعلام کردند که وی حتی پس از یک هفته درمان و بستری در بیمارستان هنوز از وضعیت خطر خارج نشده است.

با توجه به وضعیت فعلی، آنها پیش بینی کردند که فرانسیس باید حداقل کل هفته آینده در بیمارستان بماند. آنها جزئیات بیشتری ارائه نکردند و گفتند که عوارض احتمالی این بیماری غیرقابل پیش بینی است.

فرانسیس مدت زیادی است که در وضعیت نامناسبی قرار داشته است. قبلاً پزشکان از برونشیت مداوم نیز برای او صحبت کرده بودند.

روزهای قبل از رفتن به بیمارستان هم فرانسیس حال عمومی خوبی نداشت. وی مراسم های عمومی از مشکلات تنفسی و سرفه شکایت داشت و خسته به نظر می رسید. در موارد متعددی مجبور شد از کارمندان بخواهد سخنرانی هایی را که برای او تهیه شده بود بخوانند. وی تنها پس از تردید زیاد تصمیم گرفت که بیمارستان تحت معالجه قرار گیرد.

در محیط خارج از بیمارستان هم با توجه به غیبت پاپ در واتیکان، گمانه زنی های اولیه در مورد احتمال استعفای وی به دلایل سلامتی منتشر می شود. چندین کاردینال چنین اقدامی توسط فرانسیس را ممکن اعلام کرده‌اند. آنها خاطرنشان کردند که اگر پاپ در درازمدت سلامتش به شدت آسیب ببیند و ناتوان شود، می تواند استعفا دهد.

فرانسیس با 88 سال سن، اکنون دومین پاپ مسن تاریخ است. وی به عنوان جانشین پاپ بندیکت شانزدهم. از مارس 2013 در این سمت بوده است. طبق اسناد واتیکان فقط پاپ لئو سیزدهم. بیشتر از فرانسیس زندگی کرد. این پاپ ایتالیایی در سال 1903 در سن 93 سالگی درگذشت. جوزف راتزینگر، سلف فرانسیس، 95 سال عمر کرد اما سال ها قبل از مرگش استعفا داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | دقایقی بی‌پرده با آن‌هایی که از تغییر پارادایم سخن می‌گویند...
فیلم | ملت ها چگونه فریب می خورند؟
ترامپ می‌گوید زمان برایش مهم نیست اما رای دهندگان برایشان مهم است
روانبخش: حمایت از لبنان، نوشدارو پس از مرگ سهراب نشود
با هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا، ترامپ عقب‌نشینی کرد
دختر نخبه‌ای که آمریکا به شهادت رساند
تاثیر ورزش سنگین پس از جراحی سرطان سینه
نقش زنان ایران در جنگ تحمیلی
مراکز مشاوره ازدواج روی ریل تحول عملیاتی
تاثیر رژیم غذایی گیاهی در کاهش خطر چاقی زنان یائسه
نکاتی برای پاک کردن انواع لکه های فرش
ریدیزاین سایت چیست و چه زمان به آن نیاز داریم؟
راهنمای ۰ تا ۱۰۰ یدک خودرو در جاده‌های اصفهان
سلاح الله اکبر، رمز پیروزی بر مستکبران دوران
ادعای نهاد تروریستی سنتکام درباره پاسخ موشکی ایران
ذخایر بنزین آمریکا به کمترین میزان ۱۲ سال اخیر رسید
نخستین پرواز از جده به تهران انجام شد
اختتامیه جشنواره «قهرمان ایران» +عکس
خانواده محیط امنی برای رشد روح و فکر است
حسین سیب سرخی به سوگ مادر نشست
لفاظی وزیر نزدیک به نتانیاهو علیه ایران
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top