تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/12/23 - 00:50
کد خبر: 532260

ترامپ:

اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین دریافت کرده‌ایم

اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین دریافت کرده‌ایم

رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه «اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین» دریافت کرده است گفت: «هیأتی برای دستیابی به آتش‌بس در اوکراین به روسیه اعزام کرده‌ایم.»

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه مجددا تأکید کرد که پس از موافقت اوکراین با آتش‌بس ۳۰ روزه، «اکنون توپ در زمین روسیه است.»

او با بیان اینکه «اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین» دریافت کرده است گفت: «هیأتی برای دستیابی به آتش‌بس در اوکراین به روسیه اعزام کرده‌ایم.»

پیش از این، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که کشورش مواضع خود را به طور مستقل در داخل و نه به قیمت توافقات و تلاش‌های طرف‌های خارجی شکل می‌دهد.

وزارت خارجه اوکراین روز سه‌شنبه اعلام کرد که هیات اوکراینی با نمایندگانی از آمریکا در جده عربستان دیدار کرده است.

به نوشته خبرگزاری ریانووستی، وزارت خارجه اوکراین ویدئوهایی از اعضای هیات این کشور شامل «آندری سیبیها» وزیر خارجه، «آندری یرماک» رئیس دفتر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین و «رستم امروف» وزیر دفاع این کشور که در این نشست با محوریت توافق مواد معدنی و پایان دادن به درگیری با روسیه شرکت کرده‌اند، منتشر کرد.

زاخارووا در مصاحبه‌ای با رادیو اسپوتنیک گفت: «اخبار اصلی برای ما از همین جا ارائه می‌شوند. مواضع روسیه در خارج از مرزهای آن یا به قیمت تلاش‌های هیچ طرف دیگری شکل گرفته نمی‌شوند. مواضع روسیه در داخل خود روسیه شکل می‌گیرند.»

دفتر «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین بعد از نشست روز سه‌شنبه مقام‌های کی‌یف و واشنگتن در جده در بیانیه‌ای اعلام کرد کی‌یف آماده پذیرفتن طرح پیشنهادی ایالات متحده برای برقراری آتش‌بسی ۳۰ روزه با روسیه و امکان تمدید این آتش‌بس بر مبنای توافق متقابل است. همچنین طبق این طرح ایالات متحده فورا کمک‌ها به اوکراین را از سر گرفته و تعلیق تبادل اطلاعات با این کشور را لغو می‌کند.

رسانه آمریکایی «بلومبرگ» نیز به نقل از منابعی نوشت: «رئیس جمهور روسیه برای کسب بهترین شرایط برای روسیه در موافقت با آتش‌بس تعلل خواهد کرد، اما احتمال موافقت مسکو با این پیشنهاد بالا است.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
در سال ۱۴۰۴ کالابرگ الکترونیکی هر ماه ارائه خواهد شد
ناو آمریکایی پس از درگیری با نیروهای مسلح یمن به دورترین نقطه گریخت
معارفه جباری در تمرین استقلال
زمان حضور سه بازیکن مهم تیم ملی ایران در تهران مشخص شد
نشست ایران، روسیه و چین در پکن موفقیت‌آمیز بود
۵۸۵۱ فقره تصادف در جاده‌های کشور طی ۲۴ ساعت گذشته
دانشگاهیان برای حل مشکلات به میدان بیایند
تغییر افراد لزوما راهکار رفع مشکلات نیست
تمرکز مجلس بر حل مشکلات معیشتی مردم است
دیدار معاون وزیر امور خارجه روسیه با عراقچی
پرونده لایحه بودجه ۱۴۰۴ در مجمع تشخیص بسته شد
گزافه گویی وزیر خارجه انگلیس پس از ادعاهای ضدایرانی ترامپ
تداوم ادعاهای بی‌اساس ترامپ علیه ایران
کانون‌های مهدوی در دانشگاه‌ها نیازمند حمایت و توجه ویژه است
چرا ترامپ به یمن حمله کرد؟
۳عامل اصلی نوسان قیمت طلا در ایران
تعرفه‌های ترامپ سود بی‌ام‌و را هم کاهش داد
ائه تضمین توسط ایران ضروری است
اعلام روزهای تعطیل سینما در شب‌های قدر و سال نو
برگزاری ۳ هفته آخر لیگ در پایان هفته
چگونه بهترین قیمت عایق پشم سنگ را پیدا کنیم؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top