تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/12/23 - 00:50
کد خبر: 532260

ترامپ:

اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین دریافت کرده‌ایم

اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین دریافت کرده‌ایم

رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه «اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین» دریافت کرده است گفت: «هیأتی برای دستیابی به آتش‌بس در اوکراین به روسیه اعزام کرده‌ایم.»

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه مجددا تأکید کرد که پس از موافقت اوکراین با آتش‌بس ۳۰ روزه، «اکنون توپ در زمین روسیه است.»

او با بیان اینکه «اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین» دریافت کرده است گفت: «هیأتی برای دستیابی به آتش‌بس در اوکراین به روسیه اعزام کرده‌ایم.»

پیش از این، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که کشورش مواضع خود را به طور مستقل در داخل و نه به قیمت توافقات و تلاش‌های طرف‌های خارجی شکل می‌دهد.

وزارت خارجه اوکراین روز سه‌شنبه اعلام کرد که هیات اوکراینی با نمایندگانی از آمریکا در جده عربستان دیدار کرده است.

به نوشته خبرگزاری ریانووستی، وزارت خارجه اوکراین ویدئوهایی از اعضای هیات این کشور شامل «آندری سیبیها» وزیر خارجه، «آندری یرماک» رئیس دفتر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین و «رستم امروف» وزیر دفاع این کشور که در این نشست با محوریت توافق مواد معدنی و پایان دادن به درگیری با روسیه شرکت کرده‌اند، منتشر کرد.

زاخارووا در مصاحبه‌ای با رادیو اسپوتنیک گفت: «اخبار اصلی برای ما از همین جا ارائه می‌شوند. مواضع روسیه در خارج از مرزهای آن یا به قیمت تلاش‌های هیچ طرف دیگری شکل گرفته نمی‌شوند. مواضع روسیه در داخل خود روسیه شکل می‌گیرند.»

دفتر «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین بعد از نشست روز سه‌شنبه مقام‌های کی‌یف و واشنگتن در جده در بیانیه‌ای اعلام کرد کی‌یف آماده پذیرفتن طرح پیشنهادی ایالات متحده برای برقراری آتش‌بسی ۳۰ روزه با روسیه و امکان تمدید این آتش‌بس بر مبنای توافق متقابل است. همچنین طبق این طرح ایالات متحده فورا کمک‌ها به اوکراین را از سر گرفته و تعلیق تبادل اطلاعات با این کشور را لغو می‌کند.

رسانه آمریکایی «بلومبرگ» نیز به نقل از منابعی نوشت: «رئیس جمهور روسیه برای کسب بهترین شرایط برای روسیه در موافقت با آتش‌بس تعلل خواهد کرد، اما احتمال موافقت مسکو با این پیشنهاد بالا است.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
ویژه‌برنامه شب‌های قدر در مسجد دانشگاه تهران
آغاز به کار کمیسیون ویژه نخبگان هنری بنیاد ملی نخبگان
هم‌عهدی زنان ایرانی و لبنانی با محوریت آیات قرآن
تأکید وزیر بهداشت بر کاهش هزینه‌های درمان مردم به ۳۰ درصد
ابلاغ قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا
ورود ۳۰۰۰ اتوبوس برقی به شهر تهران در سال آینده
افشای اطلاعات جدید درباره احمد ایوبی‌ متهم به فعالیت‌های ضد امنیتی
معروف ترین برند طراحی طلا در ایران
آموزشگاه زبان چگونه از روش‌های خاصی برای بهبود آموزش آنلاین زبان استفاده می‌کند؟
میز اتو از کجا بخرم؟ چی بخرم؟
چطور شهریه دانشگاه خارجی را پرداخت کنیم؟
نبویان: تندروها کل نظام را زیر سوال بردند، اعتمادی به آنها نیست
اصلاح طرح لبخند با کمک بهترین دندانپزشک زیبایی
منظور از بلیچینگ دندان چیست؟
شب عید از کجا محصولات دکوراسیون داخلی شیک بخریم؟
بهترین تولیدی کیف اداری مردانه و زنانه با کیفیت بالا در تهران
توضیح و معرفی محصولات شیگلم
توصیه های سازمان دامپزشکی برای خرید و نگهداری ماهی قرمز
فیلم| نئوم؛ قطب جدید سینمای جهان
بازار داغ این نوع کلاهبرداری در روزهای آخر سال
صعود قیمت در بازار طلا و سکه، طلای ۱۸ عیار چند شد؟/ جدول قیمت ها
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top