تاریخ انتشار: شنبه 1404/01/30 - 22:19
کد خبر: 534070

آمار خودآسیبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی را به صفر می‌رسانیم

آمار خودآسیبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی را به صفر می‌رسانیم

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به تشکیل کمیته کشوری آسیب به خود برای کادر سلامت و دستیاران در دانشگاه‌های علوم پزشکی ابراز امیدواری کرد که آمار این آسیب‌ها در ماه‌های آینده به صفر برسد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سید جلیل حسینی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه درباره گزارش‌هایی مبنی بر خودکشی دستیاران پزشکی اظهار کرد: مسئله مهمی که این روزها، مطرح شده، موضوع آسیب به خود در میان فراگیران، به‌ویژه دستیاران است. ما این موضوع را بسیار جدی پیگیری می‌کنیم.

وی ادامه داد: حدود بهمن‌ماه، بخشنامه‌ای به دانشگاه‌ها ارسال کردیم و از رؤسای دانشگاه‌ها خواهش کردم که کمیته آسیب به خود در زمینه کادر سلامت، پرسنل و فراگیران و دستیاران را تشکیل دهند. دلیل این اقدام آن است که متأسفانه گاهی حادثه‌ای در یکی از دانشگاه‌ها رخ می‌دهد و ما تعدادی از همکاران عزیزمان را از دست می‌دهیم.

وی با بیان این که در کنار این اقدامات، ما کمیته کشوری آسیب به خود در کادر سلامت را نیز تشکیل داده‌ایم، افزود: بر همین اساس، از رؤسای دانشگاه‌ها، معاونین آموزشی و دانشجویی خواستیم که به‌صورت جدی و جامع بررسی کنند که در دانشگاهشان چه میزان مسائل روحی‌روانی، افسردگی، یا شرایطی وجود دارد که ممکن است گریبانگیر فراگیران، پرسنل یا حتی اعضای هیئت علمی باشد. این مسائل باید طبقه‌بندی، رسیدگی و گزارش‌دهی شود تا بتوانیم در ماه‌های آینده، این موضوع را به حداقل، یا حتی به صفر برسانیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: مشکلات متنوعی ممکن است وجود داشته باشد از مسائل اقتصادی گرفته تا مشکلات خانوادگی یا حتی چالش‌هایی در دوره دستیاری. تمامی این موارد باید دقیق بررسی شود؛ دانشگاه‌ها گزارش‌های خوبی برای ما ارسال کرده‌اند. به‌عنوان نمونه، دانشگاه تبریز عملکرد قابل‌توجهی داشته است. این دانشگاه لیستی از افراد در معرض آسیب تهیه کرده و برخی از آن‌ها را که نیاز به مراقبت ویژه داشتند، بررسی کرده و سپس با خانواده‌های آن‌ها جلساتی برگزار کرده‌اند و راهکارهای پیشنهادی به دانشگاه ارائه داده‌اند و مسئولیت هر معاونت برای اجرای هر راهکار نیز مشخص شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top