به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، همزمان با دانشگاههای سراسر کشور، تجمع ضد صهیونیستی استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه معارف اسلامی در محکوم کردن جنایات و نسلکشی رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم در دانشگاه برگزار گردید.
حاضران این تجمع اعتراضی، ضمن محکومیت و ابراز انزجار از جنایات جنگی رژیم منحوس و کودک کش صهیونیستی، حمایت خود را از مقاومت مردم بی پناه غزه اعلام کردند.
حجتالاسلاموالمسلمین دکتر مقدمی شهیدانی عضو هیئت علمی دانشگاه، به عنوان سخنران این اجتماع، به تبیین حمایت همه جانبه از مردم بیدفاع غزه، انفعال سران کشورهای اسلامی، تبعیت از ولایت و همبستگی مسلمانان جهان بر ضد رژیم صهیونیستی پرداختند.
در پایان این تجمع، بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه معارف اسلامی قرائت شد و حضار با سر دادن شعار الله اکبر حمایت خود را از این بیانیه اعلام نمودند.



