تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/02/02 - 15:05
کد خبر: 534229

تقویم آزمون‌های کشوری سال ۱۴۰۵ اعلام شد؛ کنکور ۱۴۰۵ تیر برگزار می‌شود

تقویم آزمون‌های کشوری سال ۱۴۰۵ اعلام شد؛ کنکور ۱۴۰۵ تیر برگزار می‌شود

سازمان سنجش آموزش کشور تقویم آزمون‌های کشوری سال ۱۴۰۵ را به همراه برنامه زمان بندی ثبت نام کنکورهای سراسری، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فرآیندهای مهم آزمون‌های کشوری در سال ۱۴۰۵ توسط سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.

بر این اساس کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۱ و ۱۲ تیرماه ۱۴۰۵ برگزار می‌شود. زمان ثبت نام در کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ در روزهای ۱۸ تا ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۴ تعیین شده است.

آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم در روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ برگزار می‌شود. زمان ثبت نام در این آزمون در روزهای ۲۵ آذرماه تا اول دی ماه ۱۴۰۴ انجام می‌شود.

ثبت نام در آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۴ در روزهای ۴ تا ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴ انجام می‌شود. آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۴ در جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ برگزار می‌شود و ثبت نام در این آزمون در روزهای ۱۶ تا ۲۳ آذرماه ۱۴۰۴ انجام می‌شود.

براساس برنامه زمانی اعلام شده از سوی سازمان سنجش، پذیرش در دوره‌های کاردانی به کارشناسی در دو مرحله آزمون و پذیرش با سوابق تحصیلی انجام می‌گیرد. مرحله اول ثبت نام در آزمون کاردانی به کارشناسی در روزهای ۲۴ تا ۳۰ خردادماه ۱۴۰۵ تعیین شده است. آزمون این مرحله ۲۳ مردادماه ۱۴۰۵ برگزار می‌شود.

مرحله دوم پذیرش کاردانی به کارشناسی با پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی از ۱۸ تا ۲۴ مردادماه ۱۴۰۵ انجام خواهد شد.

پذیرش در دوره‌های کاردانی ویژه دانشگاه ملی مهارت و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی نیز در دو مرحله آزمون و پذیرش با سوابق تحصیلی انجام می‌گیرد. مرحله اول ثبت نام در کاردانی ویژه دانشگاه ملی مهارت و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی در روزهای ۱۳ تا ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ تعیین شده است. آزمون این مرحله ۲۳ مردادماه ۱۴۰۵ برگزار می‌شود.

مرحله دوم پذیرش کاردانی ویژه دانشگاه ملی مهارت و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی با پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی از ۱۸ تا ۲۴ مردادماه ۱۴۰۵ انجام خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: ۱۰۷ میلیون دلار از ضمانت‌های صادراتی در چنگ دو بانک خصوصی
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top