تاریخ انتشار: جمعه 1404/02/12 - 14:18
کد خبر: 534953

پیشگیری از وقوع جرم در لایحه حمایت از زنان حذف نشده است

پیشگیری از وقوع جرم در لایحه حمایت از زنان حذف نشده است

لاجوردی نماینده مردم تهران در مجلس، گفت: به جای تکرار وظایف ذاتی دستگاه‌ها در لایحه؛ تلاش کرده ایم نقطه‌زنی کرده وخلأ ها و نواقصی که در ارتباط با حوزه پیشگیری از ظلم به زنان در وظایف دستگاه‌ها وجود دارد را جایگزین کنیم بنابراین بحث پیشگیری در لایحه حذف نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ زهره سادات لاجوردی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و رئیس کارگروه زن و خانواده، در خصوص بررسی لایحه حمایت از زنان در کمیسیون متبوع خود و همچنین در پاسخ به اظهارات مطرح شده در زمینه تغییرات اساسی این لایحه در مجلس، گفت: حدود ۴۰ جلسه ی کارشناسی و تخصصی در کارگروه زنان و خانواده که ذیل کمیسیون اجتماعی قرار دارد با حضور نمایندگان دستگاه‌های دولتی ، قوه قضائیه و مرکز پژوهش‌ها برگزارشد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با مقایسه‌ها و تطبیق‌های انجام شده نهایتا آنچه که در کارگروه زنان و خانواده مصوب شد شامل ۳۰ ماده و چهار فصل است، ادامه داد: فصل اول لایحه به اهداف و تکالیف دستگاه‌ها، فصل دوم به نظارت و پایش، فصل سوم جرائم و مجازات‌ها و فصل چهارم به آیین دادرسی پرداخته است.

وی با تاکید بر اینکه تلاش ما در بررسی لایحه حمایت از زنان پرهیز از تکرار قوانین موجود و وظایف ذاتی دستگاه‌های ذی‌ربط بوده است، عنوان کرد: به جای تکرار وظایف ذاتی دستگاه‌ها؛ تلاش کرده ایم تا نقطه‌زنی کرده و مشخص کنیم در ارتباط با حوزه پیشگیری از ظلم به زنان دستگاه‌ها چه وظیفه ای دارند که تاکنون مغفول مانده است.

این نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه به منظور جلوگیری از مطول شدن قانون از تکرار وظایف ذاتی دستگاه‌ها خودداری کردایم و به جای کلی گویی به صورت منجز آورده ایم، ادامه داد: یکی از دلایل کاهش مواد لایحه این مورد است.

لاجوردی ادامه داد: بسیاری از موارد پیشگیرانه در آیین نامه اجرایی دستگاه های ذی ربط وجود دارد و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده نیز به این موضوع اشاره کرده است اما این سوال مطرح می‌شود که چرا تاکنون اقدامات لازم را انجام نداده‌ و گزارشی از این اقدامات ارائه نکرده اند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یکی از مواردی که به بحث اقدامات پیشگیرانه ارتباط دارد شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم است، افزود: این شورا در لایحه حمایت از زنان نیز وجود دارد و وظایفی برای آن مقرر شده است.

وی با تاکید بر اینکه تدوین و بررسی قوانین باید با نگاه اثربخشی و رعایت نکات تنقیحی انجام شود، عنوان کرد: نگاه کمی به مواد لوایح درست نیست و باید اثربخشی و جلوگیری از تکرار مواد قانون مدنظر قرار بگیرد. درحال حاضر حدود 12 هزار مواد قانونی داریم که منجر به مطول شدن قوانین شده و مجلس تلاش می‌کند آنها را به قوانین جامع تبدیل و از پراکندگی آنها پرهیز کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خواهان قصاص علنی و بازگرداندن اقتدار حاکمیت هستیم
کوتاهی در خون‌خواهی، امنیت ملی را خدشه‌دار کرده است
خاموشی‌ها تا ۲ هفته آینده به حداقل می‌رسد
شهید رجب‌زاده «کُلُّ الْیَوْمِ عَاشُورَاءُ» را معنا کرد
فقط ایران، خیرخواه واقعی غرب آسیا است
پرونده شهید رجب‌زاده فراتر از یک پرونده جنایی است
آدم نمی‌داند برای داغ حمیدرضا گریه کند یا برای انسانیتی که در قاتلانش مرده است
اعدام عادی کافی نیست؛ ریشه تروریست‌ها را بخشکانید
عاملان جنایت تا سر حد مرگ از سایه خود بترسند
بررسی دلیل تناقصی دخترانه
اجرای مدل تأمین مالی مشاغل خرد زنان
تغییر ناگهانی روی نیمکت تراکتور
آمریکا موارد نقض تفاهم‌نامه را جبران نکند شروع مجدد مذاکره ممکن نیست
اعلام مخالفت مجلس با افزایش قیمت بنزین
چرا احراز هویت در برخی صرافی‌های ارز دیجیتال ضروری است؟
۶ یادآوری برای تمیز نگه داشتن فرش در ایام بازگشایی مدارس
تعویض روغن؛ ساده‌ترین کاری که بیشترین اشتباه در آن رخ می‌دهد
با یک شیب کاهشی مستمر در آمار تولد مواجهیم
کاهش ۴ میلیونی دانش‌آموزان تا ۱۴۳۲
هشدار تخلیه برای ۲۰ هزار نفر صادر شد
قیمت خودرو همچنان در سطوح بالا؛ بازار قفل شد
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top