تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/02/16 - 00:07
کد خبر: 535213

دیدار وزیر امور خارجه با رئیس‌ جمهور پاکستان

دیدار وزیر امور خارجه با رئیس‌ جمهور پاکستان

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان که برای گفتگو و رایزنی با مقام‌های عالیرتبه پاکستان به اسلام آباد سفر کرده است، عصر امروز با آقای آصف علی زرداری رئیس‌ جمهور پاکستان دیدار کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ رئیس جمهور پاکستان در این دیدار روابط دوجانبه پاکستان-ایران را رابطه‌ای ممتاز توصیف کرد که مبتنی بر حسن همجواری و منافع متقابل دو ملت بوده و بر بستر پیوندهای عمیق دوستی بین دو ملت استوار است. وی بر اهتمام دولت پاکستان نسبت به گسترش مناسبات در همه عرصه‌ها تاکید کرد.

وزیر امور خارجه نیز با اشاره به مذاکرات سازنده خود با نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، بر اراده ایران برای پیگیری اجرای توافقات صورت‌گرفته بین دو کشور در زمینه‌های اقتصادی، بانکی، تجاری، امنیتی و مرزی تاکید کرد.

عراقچی همچنین ضمن تبیین دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران راجع به تحولات منطقه غرب آسیا، بر ضرورت اقدام فوری و موثر جامعه جهانی و تحرک جدی‌تر کشورهای اسلامی برای توقف کشتار مردم بی‌گناه فلسطین و محاکمه و مجازات مقامات رژیم صهیونیستی به خاطر ارتکاب جنایات شنیع در غزه و کرانه باختری تاکید کرد و تصریح کرد بی‌عملی سازمان ملل متحد در قبال قانون‌شکنی مستمر اسرائیل و ادامه حمایت آمریکا و برخی دیگر از کشورهای غربی از جنایات این رژیم موجب عادی‌سازی جنایت و ناامن‌سازی کل منطقه شده است.

دیدار با فرمانده ارتش پاکستان

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای رایزنی با مقام‌های عالیرتبه پاکستان به اسلام‌آباد سفر کرده است، صبح امروز  در شهر راولپندی (در مجاورت اسلام‌آباد) با ژنرال سید عاصم منیر فرمانده ارتش این کشور دیدار کرد.

 

طرفین در این دیدار پیرامون آخرین تحولات مرتبط با روابط دوجانبه ایران و پاکستان، همکاری‌های مرزی، افزایش ضریب امنیت مرزهای مشترک و ضرورت همکاری و هماهنگی برای تقویت امنیت و ثبات در منطقه غرب آسیا و آسیای جنوب غربی تبادل نظر کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چگونه یک ایده دانشجویی را به یک کسب‌وکار واقعی تبدیل کنیم؟
سنگ عقیق سلیمانی داوودی اصل چیست؟
اپ برنامه ریزی روزانه چطور به مدیریت درس و کارهای دانشجویان کمک می کند؟
موثرترین روش های پاک کردن موی حیوان خانگی از روی فرش
بهترین شرکت سئو در تهران (۵ مورد از بهترین‌ها)
چگونه در بازار مسکن منطقه ۲۲ کلاه سرمان نرود؟ هشدارهای قبل از معامله
مهارت‌های ضروری برای استخدام در مشاغل اداری
مقایسه فروشگاه های کالای دیجیتال از نظر قیمت، تنوع و خرید اقساطی
حمله ایران معماری هوش مصنوعی امارات را تغییر داد
قالیباف قانون ملی توسعه هوش مصنوعی را ابلاغ کرد
سهمیه ویژه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ نیازمند بازنگری است
سویه جدید کووید در کشور فراگیر شد
جایگاه جهانی ایران در پیوند سلول‌های بنیادی چشم
تمدید دوماهه حمل‌ونقل عمومی رایگان در تهران با ۱۱ رأی موافق
نسخه مجلس برای حمایت از معیشت مردم
جزئیات حمله آمریکا به یک کشتی کانتینربر در آب‌های شهرستان قشم
ثبت ۳۰۲ هزار دادخواست مطالبه خسارات جنگ/ ۱۲۶ هزار و ۶۰۰ مورد مستندسازی از خسارات
پزشکیان: ایران هیچ‌گاه متجاوز نبوده/ اگر دنبال سلاح هسته‌ای بودیم عضو «ان‌پی‌تی» نمی‌شدیم
پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود
بازگشایی مرزهای مسافری شلمچه و چذابه
دو کاتالیست راهبردی پالایشگاهی و پتروشیمی آماده ورود به صنعت شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top