تاریخ انتشار: جمعه 1404/03/09 - 21:23
کد خبر: 536889

پرداخت خسارت ۸۳ خودروی آسیب‌دیده فاقد بیمه بدنه در حادثه بندر رجایی

پرداخت خسارت ۸۳ خودروی آسیب‌دیده فاقد بیمه بدنه در حادثه بندر رجایی

بندرعباس - رئیس کل دادگستری هرمزگان از پرداخت خسارت ۸۳ خودروی فاقد بیمه بدنه آسیب‌دیده در حادثه بندر شهید رجایی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مجتبی قهرمانی از پرداخت خسارت ۸۳ خودروی فاقد بیمه بدنه آسیب دیده در حادثه بندر شهید رجایی خبر داد و گفت: این خسارات به آن دسته از مالکین خودروهای فاقد بیمه بدنه پرداخت شده است که در روز نخست فراخوان دستگاه قضائی شماره شبا خود را در سامانه مربوطه اعلام کرده‌اند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان تصریح کرد: این فرآیند هر روز به همین ترتیب ادامه خواهد یافت تا مالکین تمام یک‌هزار و ۵۶۸ دستگاه خودروی فاقد بیمه بدنه آسیب دیده در حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس مبالغ اختصاص یافته برای جبران خسارات خود را به صورت کامل دریافت کنند.

وی متذکر شد: به منظور واریز خسارات خودروهای آسیب دیده حتماً باید شماره شبا فردی که در روز نخست پرونده به نام وی تشکیل شده و خودرو را جهت ارزیابی معرفی نموده است در سامانه مورد نظر اعلام شود.

قهرمانی یادآور شد: افرادی که به اشتباه شماره شبا دیگری را در سامانه مربوطه اعلام نموده‌اند باید هرچه سریع‌تر نسبت به اصلاح آن اقدام کنند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین خاطرنشان کرد: با تدابیر اتخاذ شده بلافاصله پس از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، فرآیند ارزیابی خودروهای فاقد بیمه بدنه آسیب دیده را شروع کردیم و این روند را تا جبران خسارات تمامی مالکین این خودروها ادامه خواهیم داد.

وی اظهار کرد: شرکت ایرانیان پوشش که کار تخصصی آن ارزیابی خسارت است، از باب همدلی و همیاری با آسیب‌دیدگان، ظرفیت‌ها و امکانات و منابع انسانی خود را به این موضوع اختصاص داده که در نتیجه آن تا این لحظه خسارات یک‌هزار و ۵۶۸ دستگاه خودروی فاقد بیمه بدنه ارزیابی شده و میزان خسارت تعیین شده برای آنها ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال است که این مبلغ نیز تأمین شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top