تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/03/18 - 20:51
کد خبر: 537463

اسپالتی:

اخراجم کردند اما سه‌شنبه آتزوری را ترک می‌کنم!

 اخراجم کردند اما سه‌شنبه آتزوری را ترک می‌کنم!

سرمربی تیم ملی ایتالیا اعلام کرد که خبر استعفایش صحت ندارد، بلکه رئیس فدراسیون فوتبال این کشور او را اخراج کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، در حالی که اکثر رسانه‌های ایتالیایی از تصمیم لوچانو اسپالتی برای ترک نیمکت تیم ملی فوتبال این کشور پس از شکست سنگین جمعه شب شاگردانش برابر نروژ در آغاز مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 خبر داده بودند، او در نشست خبری امروز (یکشنبه) خود اعلام کرد که استعفا نکرده، بلکه گابریله گراوینا رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا حکم اخراجش را صادر کرده است.

اسپالتی در حالی اخراج شده است که تیم ملی ایتالیا فردا شب باید دومین بازی خود در مرحله مقدماتی جام جهانی را در خانه برابر مولداوی انجام دهد. هنوز مشخص نیست که چه کسی جانشین او خواهد شد، هر چند از استفانو پیولی سرمربی سابق میلان و کلودیو رانیری سرمربی فصل گذشته رُم به عنوان گزینه‌های جانشینی او یاد می‌شود که نفر دوم شانس بیشتری دارد.

اسپالتی در آغاز نشست خبری‌اش در پاسخ به این سؤال که نتیجه مذاکراتش با گراوینا چه بوده و چه تصمیمی برای کادر فنی آتزوری اتخاذ شده، گفت: من جلسه خوبی با رئیس داشتم و او به من گفت که از سمت خود به عنوان سرمربی تیم ملی مرخص هستم. متأسفم که این‌طور شد اما با توجه به رابطه‌ای ما با یکدیگر داشتیم، من قصد استعفا نداشتم. مخصوصاً وقتی که اوضاع روبراه نیست، ترجیح می‌دهم که بمانم و به کارم ادامه دهم تا شرایط را مساعد کنم اما زمانی که اخراج می‌شوم، چاره‌ای ندارم جز اینکه بروم، چون کاری از دستم ساخته نیست. با این حال رابطه من با گراوینا خوب است و باید به این موضوع هم اشاره کنم.

اسپالتی ادامه داد: نتایج بدی برای تیم رقم خورده و کاملاً درست است که همه ما به فکر بهبود وضعیت باشیم. من فردا شب هم تیم را هدایت خواهم کرد اما از پس فردا (سه‌شنبه) کارم تمام خواهد شد. با توجه به نتایجی که رقم خورده من باید نسبت به مسئولیتی که پذیرفته‌ام، پاسخگو باشم. فدراسیون در این مدت همه جوره از من حمایت کرد. حتی اگر قرار بود به کارم ادامه دهم نیز باید می‌پذیرفتم که شرایط تیم خوب نیست. با این حال کسب یک پیروزی قاطعانه در بازی فردا شب خیلی مهم است، چون می‌تواند یک آغاز خوب برای دوره کاری شخصی باشد که بعد از من مربی می‌شود.  من عاشق این پیراهنم، عاشق بازیکنانم هستم و فردا شب از آنها می‌خواهم که هر چه در توان دارند، بگذارند. نتوانستم از آنها بهترین بازی‌های‌شان را بگیرم و خیلی از آنها از پتانسیل واقعی‌شان فاصله دارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top