تاریخ انتشار: شنبه 1404/03/24 - 16:00
کد خبر: 537922

غدیر خیبری؛ پاسخ ملت ایران به جنایت صهیونیسم

غدیر خیبری؛ پاسخ ملت ایران به جنایت صهیونیسم

در حالی‌ که جنایات رژیم صهیونیستی در کشورمان ادامه دارد، تهران امروز با راهپیمایی «ایران، ذوالفقار علی(ع)» صحنه خروش مردم شده؛ حضوری برای گرامیداشت غدیر و بیعت با ولایت در برابر دشمنان اسلام.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در حالی که داغ شهادت فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و مردم غیرنظامی در حملات رژیم صهیونیستی بر دل مردم سنگینی می‌کند و حملات وحشیانه این رژیم منحوس به کشورمان همچنان ادامه دارد، پایتخت ایران امروز صحنه اجتماع مردمی شده است. شهروندان تهرانی با حضور در «راه‌پیمایی غدیر» از میدان امام حسین(ع) و میدان آزادی به سمت میدان انقلاب در حرکت هستند تا نه‌تنها عید ولایت را گرامی بدارند، بلکه خشم خود را از جنایات اخیر رژیم صهیونیستی فریاد بزنند.

این راهپیمایی که امسال با شعار «ایران، ذوالفقار علی(ع)» در حال برگزاری است، با حضوری یکپارچه از سوی هیئات مذهبی، موکب‌های مردمی، گروه‌های جهادی، خانواده‌های شهدا و مردم همیشه در صحنه، به صحنه‌ای از بیعت با خط ولایت و اعلام آمادگی برای مقابله با دشمن صهیونیستی تبدیل شده است.

از خیبر تا غدیر؛ امتداد راه مقاومت

چهار سال از نخستین برگزاری این مراسم بزرگ در روز عید غدیر می‌گذرد، اما امسال این گردهمایی حال و هوای متفاوتی دارد. چراکه تنها یک روز از حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان می‌گذرد، حملاتی که منجر به شهادت جمعی از فرماندهان عالی‌رتبه نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان غیرنظامی کشور شده است.

مردم اما امروز آمده‌اند تا با شرکت در این حماسه عظیم، به جهانیان اعلام کنند که ایران اسلامی از پای نخواهد نشست. پلاکاردهایی با شعارهایی همچون «حمایت از وعده صادق 3» و «پاسخ ما کوبنده خواهد بود» در دست مردم است که پیامی روشن و صریح به صهیونیست‌ها و حامیان آنان محسوب می‌شود.

کیلومترها عشق و همدلی

در طول مسیر موکب‌های مردمی و جهادی به استقبال عاشقان ولایت آمده‌اند. این موکب‌ها نه‌تنها با توزیع نذورات و خدمات درمانی، فضای پذیرایی را فراهم کرده‌اند، بلکه با پخش سرودهای انقلابی، برنامه‌های فرهنگی و نمایش‌های هنری، غدیر را به خیبری‌ترین شکل ممکن بازآفرینی کرده‌اند.

این مراسم که با حمل‌ونقل رایگان و تسهیلات شهری ویژه همراه شده، فراتر از یک آیین مذهبی، به نمایشگاه وحدت، عزت و آمادگی ایران برای تکرار خیبر در زمانه خود تبدیل شده است. پیامی که ملت ایران امروز با صدایی رسا به دشمنان می‌دهد، تنها یک جمله است: «ما در خط امام علی (ع) ایستاده‌ایم و ذوالفقار در حال پاسخ است».

وعده صادق 3؛ ملت در صف اول حمایت

در جای‌جای این اجتماع عظیم، شعارهایی در حمایت از عملیات وعده صادق 3 به چشم می‌خورد. مردم با فریادهای «مرگ بر اسرائیل» و «این همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده» اعلام می‌کنند که پشت‌گرمی جبهه مقاومت تنها به ارتش و فرماندهان نیست، بلکه این ملت است که در صف اول ایستاده و پشتیبان اقدام‌های تلافی‌جویانه مشروع جمهوری اسلامی ایران است.

در این تجمع میلیونی، مردم با شعار «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند»، ضمن بیعتی مجدد با آرمان‌های امام علی(ع) و خط غدیر، اعلام می‌کنند که راه خیبر ادامه دارد. این تجمع میلیونی نشان می‌دهد حملات تروریستی و جنایتکارانه صهیونیست‌ها نه‌تنها ملت را دلسرد نکرده، بلکه انسجام و همدلی ملی را بیشتر کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چگونه دوده را از روی فرش پاک کنیم؟
معرفی ۸ بازی سرگرم کننده برای تقویت حافظه شنیداری کودک
خرید عمده لوازم آرایشی؛ چطور یک تأمین‌کننده مطمئن پیدا کنیم؟
عمل اسلیو معده چیه؟ (توضیحات دکتر محمد ایرانمنش)
تفاوت زمان تحویل ترجمه رسمی مدارک به اسپانیایی و انگلیسی در چه چیزی است
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
هیچ سیاست جمعیتی بدون توجه به زنان موفق نخواهد شد
برنامه‌ریزی برای استقرار یک مرکز ناباروری در هر استان
تنهایی چگونه پردازش ضربان قلب را در مغز تغییر می‌دهد؟
مسئله‌ای فراتر از مشوق‌های فرزندآوری
مهر امسال باید متفاوت از سال‌های گذشته باشد
هیچ مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست
سوء استفاده اینترنشنال از بیماران پروانه‌ای
کیفیت نظام تعلیم و تربیت از پیش‌دبستانی آغاز می‌شود
علی اوجی با «قهرمان» به شبکه سه می‌آید
زنگ خطر گرایش متخصصان زنان به حوزه زیبایی
وعده وزیر ورزش برای بازسازی سالن والیبال
سدهای مهم کشور چقدر آب دارند؟
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد
بیش از ۷۵۰ هزار نفر کارت کنکور ۱۴۰۵ و آزمون پذیرش دانشجو معلم گرفتند
چرا رهبر شهید به جوانان اروپایی نامه نوشتند؟
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top