تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/03/25 - 09:54
کد خبر: 537940

هلاکت و زخمی‌شدن بیش از ۲۰۰ صهیونیست در حملات موشکی ایران

 هلاکت و زخمی‌شدن بیش از ۲۰۰ صهیونیست در حملات موشکی ایران

در حمله موشکی ایران به جنوب تل‌آویو در مرکز فلسطین اشغالی بیش از ۲۰۰ صهیونیست کشته و یا زخمی شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در سومین موج عملیات موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران مناطقی در مرکز فلسطین اشغالی مورد حمله قرار گرفت. در این حملات شهرهای بات‌یام و رخووت واقع در جنوب تل‌آویو هدف حملات موشکی سنگین ایران قرار گرفتند. رسانه‌های صهیونیستی درباره آمار کشته‌ها و مجروحان این حمله گزارش‌های ضدونقیضی منتشر می‌کنند.

 برخی از رسانه‌های صهیونیستی تعداد مجروحان این حملات را 207 نفر و کشته‌ها را 9 تن اعلام کردند. بر اساس گزارش رسانه‌های اسرائیلی حدود 35 نفر در محل حمله موشکی ایران در بات‌یام واقع در جنوب تل‌آویو، مفقود شده‌اند.

کانال 12 اسرائیل اعلام کرد: تعداد مجروحان حمله موشکی ایران به مرکز اسرائیل به 240 نفر رسیده است و ده‌ها نفر نیز زیر آوار گرفتار شده‌اند.

رسانه‌های صهیونیستی حجم خسارت‌های وارده به مناطقی در تل‌آویو را گسترده توصیف کردند. ویدیوهای منتشرشده از این حملات نشان از خسارت‌های گسترده و سنگین به مناطقی از جنوب تل‌آویو دارد.

رادیو رژیم صهیونیستی گزارش داد که ده‌ها خانه و ساختمان بر اثر حمله موشکی ایرانی در شهر بات‌یام تخریب شدند. بر اساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی یک مرکز تحقیقاتی وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی نیز در منطقه رخووت جنوب تل‌آویو هدف حمله موشکی ایران قرار گرفت.

رسانه‌های عبری: ایران حدود 50 موشک بالستیک شلیک کرد

منابع خبری گزارش دادند که ایران در موج جدید حملات خود 50 موشک بالستیک به فلسطین اشغالی شلیک کرده است.

شکست سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی در رهگیری موشک‌های ایران

کمال شرف کاریکاتوریست عرب با اشاره به حملات موشکی ایران به فلسطین اشغالی و خسارت سنگین به این رژیم عبور موشک‌های ایرانی از سامانه گنبد آهنین رژیم صهیونیستی و ناکامی این رژیم در هدف قرار دادن موشک‌‌های ایرانی را به تصویر کشید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قشقاوی: تحریم‌کنندگان ایران حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
رایزنی الزیدی با مقام آمریکایی درباره کاهش تنش در منطقه
قالیباف: قبل از ارتفاع گرفتن، حسابی گرم کن!
رسانه کره‌ای: سئول بین هشدار ایران و فشار آمریکا گیر کرده است
توقف استقلال برابر آلومینیوم
عقب نشینی به سبک ترامپ
باخت النصر در شب بد مهدی قائدی در امارات
ایران پیشرو در علوم آزمایشگاهی
هشدار درباره پیامدهای اجتماعی و روانی سقط
اولین تصاویر و اطلاعات شهدای حادثه تروریستی کورین
خسارت سنگین به پهپادهای آمریکایی در جنگ با ایران؛سرنگونی ۴۵ فروند MQ-۹
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره حجم نفتی که از تنگه هرمز عبور می کند!
منبع یمنی: درصورت ورود عربستان به جنگ فراگیر، گزینه‌های ما متعدد است
شهادت دو پاسدار امنیت در منطقه کورین زاهدان
نتانیاهو باز هم رؤیاپردازی کرد؛ ادعای واهی درباره پایان نظام ایران
اولین پیروزی چادرملو و شکست تلخ نفت در تهران
معاون وزیر نفت: قیمت بنزین برای ۸۵ درصد مردم تغییری نمی‌کند
بقائی: اقدامات تجاوزکارانه آمریکا عامل ناامنی در تنگه هرمز است
حاجی‌عیدی: ۱۰ تماشاگر با پیراهن آبی به من فحش ناموسی دادند
شهادت ۳ یمنی در حمله مزدوران عربستان به الحدیده
قرآن درباره ۴ زن چه می‌گوید؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top