تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/04/22 - 21:02
کد خبر: 539262

نفوذ علمی؛ ابزار نوین صهیونیسم برای مدیریت افکار جهانی

نفوذ علمی؛ ابزار نوین صهیونیسم برای مدیریت افکار جهانی

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ناکامی دشمنان در تجاوز اخیر، گفت: امروز صهیونیسم جهانی با تکیه بر پروتکل‌های نفوذ، تلاش دارد از طریق آکادمی و ادبیات علمی، هویت ملت‌ها را تغییر دهد و جهان را با زبان علم و رسانه مدیریت کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، حسن رحیم‌پور ازغدی در نشست تخصصی «مسئله نفوذ و ضرورت جهاد تبیین در محیط علمی و دانشگاهی» که در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، با تحلیل ابعاد آشکار و پنهان جنگ اخیر رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: علیرغم تلاش‌ رسانه‌ای دشمن برای القای قدرت مطلق، این جنگ، پرده از چهره واقعی صهیونیسم جهانی برداشت و ملت‌ها را بیدارتر از گذشته کرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به شکل‌گیری موجی از حمایت مردمی در سطح بین‌المللی، افزود: هم‌زمان با تجاوز نظامی به ایران، در کشورهای مختلف پرچم ایران و فلسطین به نشانه مقاومت و بیزاری از ظلم برافراشته شد و نمادهای استکبار جهانی، به آتش کشیده شد لذا این‌ در حالی است که تا همین چند سال پیش، ما در فضای رسانه‌ای جهانی هیچ سهمی نداشتیم، اما اکنون صدای ملت ایران به واسطه روشنگری‌ها و لطف خداوند، به گوش مردم جهان رسیده است.

رحیم‌پور ازغدی ادامه داد: دشمن با تمام توان و تجهیزات به میدان آمد تا با ترور فرماندهان نظامی و دانشمندان، آشوب درونی ایجاد کرده و ضربه‌ای کاری به ساختار جمهوری اسلامی وارد کند. اما به یاری خدا و اقتدار ملی، این پروژه با شکست مواجه شد. این جنگ تنها در ظاهر متوقف شده و نه پایان یافته است، بنابراین باید همچنان هوشیار، آماده و در حالت رصد مستمر باشیم.

وی با بیان اینکه امروز ابزار اصلی دشمن، گلوله نیست، بلکه «علمِ بدون اخلاق» و «دانش آغشته به ایدئولوژی صهیونیسم» است، گفت: بیش از یک قرن است که پروتکل‌های صهیونیستی به‌صورت چراغ خاموش پیاده‌سازی می‌شوند و جهان را در میدان رسانه، دانشگاه و علم، تحت نفوذ قرار داده‌اند. بسیاری از تئوری‌ها، مفاهیم و مدل‌های دانشگاهی غرب، در واقع بسته‌های فکری هستند که ایدئولوژی پنهان صهیونیسم را با پوشش آکادمیک گسترش می‌دهند.

او ادامه داد: متأسفانه برخی از دانشگاهیان کشور، این نظریه‌ها را به‌گونه‌ای بی‌چون و چرا پذیرفته‌اند که گویی وحی منزل است و کوچک‌ترین تردیدی نسبت به پیش‌فرض‌های آن‌ها روا نمی‌دانند. نتیجه آن می‌شود که گفتمان‌هایی مانند جهاد، ولایت فقیه، عدالت جهانی و عقلانیت انقلابی را غیرمنطقی می‌دانند، اما نظریه‌هایی با مبنای فکری یهودی و ضد دینی را به عنوان معیار علم، ترویج می‌کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: آنچه امروز با نام «علم بی‌طرف» معرفی می‌شود، اغلب حامل انگاره‌های خاص و گزاره‌های یک‌سویه است. در حالی‌که در جهان غرب، توهین به مقدسات اسلامی آزاد است، اما حتی طرح سؤال درباره مبانی صهیونیسم، یا نقد چهره‌های علمی وابسته به آن، ممنوع و با برچسب یهودستیزی سرکوب می‌شود.

وی افزود: یهودیان با جمعیتی کمتر از 15 میلیون نفر، با اتکا بر شبکه نفوذ رسانه‌ای، اقتصادی و علمی، بسیاری از روندهای جهانی را مدیریت می‌کنند. اما جای تأسف است که حتی در داخل کشور ما نیز برخی اساتید دانشگاهی، سال‌ها صرف ترجمه و تکرار افکار این مکاتب کرده‌اند و امروز با همان ادبیات، به دفاع از خواسته‌های غرب در قالب پارادایم‌های نظری می‌پردازند.

رحیم‌پور ازغدی همچنین با اشاره به برخی تلاش‌ها برای توجیه نرمش در برابر دشمن، اظهار داشت: در حالی‌که در میانه مذاکرات، دشمن مستقیماً به کشور ما حمله کرده، متأسفانه شاهد صدور بیانیه‌هایی از سوی برخی چهره‌های علمی کشور هستیم که به‌جای مطالبه اقتدار، به دنبال تئوریزه کردن خواسته‌های دشمن‌اند. این رویکرد نه علمی است، نه اخلاقی و نه در شأن نخبگان یک کشور مستقل.

وی تأکیدکرد: جهاد تبیین، امروز فقط به معنای پاسخ به شبهات نیست؛ بلکه به معنای بازخوانی مبانی علم، بازتولید مفاهیم و عبور از سلطه معرفتی غرب است. نفوذ دشمن تنها از مرز جغرافیا اتفاق نمی‌افتد، بلکه گاه از درِ دانشگاه، رسانه، یا حتی کتاب درسی وارد می‌شود. تنها راه مقابله، بیداری فکری، تکیه بر دانش بومی و احیای تمدن اسلامی در تراز گفتمان انقلاب اسلامی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهارکرد: هدف اصلی فعالیت‌های دانشگاه ، دانشجویان هستند. در دانشگاه ها حداقل 60 درصد فارغ التحصیلان باید به یک حداقل از شرف انسانی و دینی برسند و اینکه چند درصد دانشجویان ما نماز می‌خوانند و  یا چند درصد از دانشجویان و اساتید تحت تاثیر شبهات جنگ 12 روزه قرار نمی‌گیرند ویا خروجی‌های ما از لحاظ اخلاق اسلامی چگونه‌اند اینها مسائل مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد. 

وی با اشاره به جنگ 12 روزه و مسئله نفوذ تصریح کرد: مهمترین راه نفوذ دشمن افکارعمومی است در حال حاضر به لطف خدا ایران محبوب‌ترین کشور جهان شده است و اقدامات ایرانی ها باعث صدور انقلاب به کل جهان شده است و از آن طرف آمریکا و اسرائیل هیچ وقت در دنیا به این اندازه منفور نبوده اند. 

رحیم پور ازغدی افزود: قتل عام مردم بی گناه و ترور ، دو صنعت مهم یهودی‌هاست با این حال بیشترین جایزه های صلح نوبل هر ساله به رهبران یهودی اعطا می شود. در یهود ثروتمندان بدون هیچ خدمتی ثروتمندتر می‌شوند و فقرا گداتر می‌شوند و اندیشمندان یهودی همواره از اقتصاد سرمایه‌داری رسماً دفاع می‌کنند. از کشتار مردم بی گناه توسط اسرائیل دفاع می‌کنند و تمام اقدامات یهودیان را  به لحاظ علمی توجیه می‌کنند و مشروعیت می‌بخشند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه جنگ 12 روزه یک جنگ جهانی بود خاطرنشان کرد: فقط آمریکا و اسرائیل در مقابل ما نبودند بلکه کل دنیا با ما جنگیدند و 20 کشور مقابل موشک‌های ما ایستادند. اما ایران با اقدامات خود آمریکا و اسرائیل را کتک زد، تحقیر کرد و شکست داد و وادار به آتش بس کرد. آمریکایی ها در غزه و لبنان هم به هیچ کدام از اهداف خود نرسیدند و یمنی‌ها هم آمریکا را شکست دادند و تحقیر کردند.

وی با اشاره به اهداف دشمن در این جنگ تاکید کرد: عملیاتی که علیه کشور ما انجام دادند نه فقط عملیات نظامی بلکه هدف براندازی نظام بود. باید فضای کشور را فضایی آرام نگاه داریم و همیشه آماده باشیم. قدرت ، مردم و نخبگان کاملاً آماده و هوشیار باشند تا دوباره غافلگیر نشویم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top