تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/04/23 - 16:45
کد خبر: 539418

برنامه ریزی برای اقامه نماز جماعت در مسیر راهپیمایی نجف به کربلا

برنامه ریزی برای اقامه نماز جماعت در مسیر راهپیمایی نجف به کربلا

سید احمد زرهانی از اعزام استادان مرکز تخصصی نماز به موکب ها و تعامل با موکب داران جهت فراهم آوردن اسباب اقامه نماز و آموزش معارف این فریضه الهی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز در مکاتبه با مدیران استانی ستاد، خواستار برنامه ریزی برای اقامه نماز جماعت در مسیر راهپیمایی به سمت کربلا و در مجامع عاشقان و رهپویان در اوقات شرعی با حضور همه عزاداران امام حسین علیه السلام شد.

وی در این مکاتبه از اعزام استادان مرکز تخصصی نماز به موکب ها و تعامل با موکب داران جهت فراهم آوردن اسباب اقامه نماز و آموزش معارف این فریضه الهی خبر داد. متن مکاتبه به شرح ذیل است:

احتراماً اربعین حسینی (ع) یادگار جاودان واقعه عاشورا با پرچمداری و قیادت حضرت زینب کبری (ع) و حضرت امام زین العابدین (ع) است. استمرار تاریخی رویداد اربعین و زنده نگاه داشتن یاد شهدای کربلا و اهتزاز بیرق سرخ یکتاپرستی و آزادی خواهی و ظلم ستیزی طلیعه‌ای با شکوه برای پیدایش بهار سر سبز ظهور قائم آل محمد و تشکیل حکومت جهانی واحد به دست پرقدرت حضرت مهدی موعود علیه السلام است.

یکی از عالی‌ترین جلوه‌های حماسه کربلا اقامه نماز ظهر عاشورا در زیر آتش شمشیر و تیر باران دنیاپرستان و دشمنان خداست و گویی پیام آن قیام بزرگ اقامه نماز در سخت‌ترین شرایط و مقدم شمردن ذکر الهی بر همه امور بوده است.

از این رو برنامه ریزی برای اقامه نماز جماعت در مسیر راهپیمایی به سمت کربلا و در مجامع عاشقان و رهپویان در اوقات شرعی با حضور همه عزاداران امام حسین علیه السلام از اهم ویژگی‌های این حرکت معنوی است.

مرکز تخصصی نماز قم به نیابت از ستاد اقامه نماز کشور عهده دار سیاست گذاری و اعلام برنامه‌ها و نظارت بر اجرای آنهاست و با اعزام استادان مرکز به موکب ها و تعامل با موکب داران اسباب اقامه نماز و آموزش معارف این فریضه الهی را فراهم می‌آورد.

مدیران ستاد اقامه نماز هم در مبدا و هم در مسیر حرکت کاروان‌ها باید با کمک استانداران و نهادهای اجرایی و فرهنگی و حوزه‌های علمیه ضمن اهتمام نسبت به تأمین امام جماعت برای موکب ها، لازم است بر ایجاد نمازخانه و وضوخانه در جوار موکب ها نظارت کنند و موانع را با مساعدت دستگاه‌ها از میان بردارند.

ارتباط پدرانه و مشفقانه علما و فضلاء با نوجوانان و جوانان در مسیر رفت و برگشت و ترغیب آنان به اقامه نماز و ترویج فرهنگ امر به معروف و بیان فلسفه و آثار نماز از کارهای بزرگی است که بر عظمت این حرکت جهانی و توحیدی می‌افزاید.

معاونان ستاد در حوزه برنامه ریزی و فرهنگی و آموزشی و مدیریت روابط عمومی در بخش اطلاع رسانی به مرکز تخصصی یاری می‌رسانند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
پزشکیان: معیشت مردم باید دغدغه اصلی و محوری نظام باشد
رضایی: ایران در یکی از مقاطع تعیین کننده تاریخ معاصر قرار دارد
زلنسکی: روسیه با موشک‌های بالستیک کره‌شمالی به اوکراین حمله می‌کند
 مخبر و فروزنده جایگزین شهیدان لاریجانی و موسوی شدند
رسانه آمریکایی: اعراب واقعیت جدید را پذیرفتند؛ تنگه هرمز، قلمرو ایران
مخبر: تنگه هرمز باز نخواهد شد تا شرایط ایران محقق شود
 در پالایش نفت اصفهان چه خبر است/ از پاداش ۳ میلیاردی تا ۴۰۰ میلیارد هزینه مسئولیت اجتماعی
ملی‌پوشان والیبال: می‌توانیم قهرمان جهان شویم
کولاک وزنه‌بردار جوان ایران در آسیا/ ۹ طلا و ۳ رکورد جهانی
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
محسن رضایی: تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار می‌برم
اعلام رقبای والیبال ایران در قهرمانی آسیا
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به سرلشکر عبداللهی
آغاز موج سفرها به مشهد/ پیش‌بینی جابه‌جایی ۳۰۰ هزار زائر با حمل‌ونقل عمومی
یک مقام یمنی: دوران قیمومیت عربستان بر یمن به پایان رسیده است
عارف: دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی نداریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top