تاریخ انتشار: شنبه 1404/04/28 - 09:55
کد خبر: 539922

فریب خوردن زن جوان از مرد عاشق/ او مرا داخل خودرو عقد کرد

فریب خوردن زن جوان از مرد عاشق/ او مرا داخل خودرو عقد کرد

زن جوان با مراجعه به کلانتری برای شکایت از شوهرش گفت که این مرد او را فریب داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ زن ۳۰ ساله‌ای که برای شکایت از همسر دومش به کلانتری گلشهر مشهد مراجعه کرده بود، درباره سرگذشت خود به کارشناس اجتماعی این کلانتری گفت: وقتی با همسر اولم ازدواج کردم، ۱۸ سال بیشتر نداشتم. با آنکه از اتباع کشور افغانستان بودیم، در ایران ادامه تحصیل دادم و تا کلاس سوم راهنمایی درس خواندم.

شوهرم از بستگان مادرم بود، ولی ما اختلافات زیادی با یکدیگر داشتیم. او نه‌تنها دست بزن داشت و هزینه‌های زندگی را نمی‌پرداخت، بلکه زمانی که دختر دومم را باردار بودم، متوجه شدم به من خیانت می‌کند و با زن دیگری ارتباط دارد. به همین دلیل دیگر نتوانستم به زندگی مشترک با او ادامه بدهم. این در حالی بود که شوهرم به من بدبین شده بود و ادعا می‌کرد وقتی دخترم به دنیا آمد باید آزمایش ژنتیک انجام شود تا به او ثابت کنم با دیگران ارتباطی نداشته‌ام.

وقتی درگیری‌ها و اختلافات من و همسر اولم به اینجا رسید دیگر تصمیم به طلاق گرفتم و به همراه دختر یک ساله‌ام به خانه مادرم بازگشت. وقتی دختر دومم به دنیا آمد، از همسرم خبری نداشتم. او با تغییر چهره و نام واقعی خود به شهر ری رفته بود و آنجا زندگی می‌کرد. بالاخره بعد از تلاش‌های زیاد او را پیدا کردم و حضانت دخترم را از او گرفتم.

هنوز یک سال از ماجرای طلاقم نگذشته بود که با یکی از دوستان برادرم آشنا شدم و با او ازدواج کردم. فتح الله که ۲ دختر بزرگ داشت و از اتباع افغانستان بود، خود را چنان عاشق من نشان داد که مادرم به او اعتماد پیدا کرد.

او می‌گفت همسرش به او خیانت کرده و حاضر است برای فرزندان من پدری کند. او سپس مردی را به درون خودرو آورد و صیغه محرمیت بین ما جاری کرد. اما بعد از ازدواج خیلی زود ورق برگشت و آن روی سکه نمایان شد.

فتح‌الله بسیار شکاک بود، فرزندانم را کتک می‌زد و مخارج زندگی را هم نمی‌پرداخت، ولی بیرون از منزل چنان رفتار می‌کرد که همه او را مردی خوش‌اخلاق می‌دانستند. وقتی یک روز به مرکز بهداشت رفتم و زندگیم را برای کارشناسان آنجا بازگو کردم، شماره تلفنی به من دادند که در صورت کودک‌آزاری با آن شماره تماس بگیرم، ولی شوهرم ماجرا را فهمید و از آن به بعد طوری فرزندانم را کتک می‌زد که آثاری روی صورت یا بدنشان باقی نماند!

اکنون یک پسر ۳ ساله هم از فتح الله دارم. وقتی رفتارهای او را دیدم، به سراغ همسر اولش رفتم که در تهران زندگی می‌کرد. فرزندانش خیلی از او ناراحت بودند و ادعا می‌کردند پدرشان شکاک بود و ۱۳ سال آنها را زجر داده است. حالا هم با شوهر دومم به اختلاف خورده‌ایم و دیگر نمی‌توانم با او هم زندگی کنم.

اگر همسر اولم از خیانت‌های خودش پشیمان می‌شد و مسیر درست زندگی را در پیش می‌گرفت شاید از او طلاق نمی گرفتم. دختران جوان یقین بدانند که بعد از طلاق هیچ مردی نمی‌تواند فرزندان دیگری را به عنوان فرزند خودش بپذیرد و از آنها حمایت کند و این حرف‌ که من برای فرزندانت پدری می‌کنم، دروغی بیش نیست. وقتی به خواسته خودشان برسند، دیگر فرزندان شما برای آنها ارزشی نخواهد داشت.
اکنون من در حالی سرگردان و حیران هستم که شوهرم هم تقاضای طلاق داده است.

با دستور سرهنگ عربخانی رئیس کلانتری گلشهر مشهد تلاش کارشناسان دایره مددکاری اجتماعی برای پیشگیری از طلاق این زوج آغاز شد و اقدامات قانونی هم برای رفع مشکل ثبت ازدواج آنان ادامه یافت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادعای نهاد تروریستی سنتکام درباره زمان آغاز محاصره دریایی ایران
وقوع حادثه دریایی دیگر در سواحل عمان
وقوع چند انفجار در جزیره کیش و تکذیب حمله به تأسیسات آب و برق
محکومیت حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا
نشست علنی مجلس برگزار شد
سنتکام از موج جدید تجاوز آمریکا به ایران خبر داد
شنیده شدن صدای انفجارهایی در استان هرمزگان
انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در تنگه هرمز
بازگشت ترامپ به تنظیمات کارخانه با ادعاهای تکراری و جنگجویانه
جنگ اخیر، شکست سیاست انزوای ایران را ثابت کرد
ادارات خوزستان چهارشنبه دورکار شدند
با او به توافق رسیده‌ایم
اسامی شهدای امروز حمله تروریستی آمریکا به آبادان اعلام شد
حمله رژیم سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند
حاکمیت و مدیریت بر تنگه هرمز را با قدرت اعمال می‌کنیم
به آمریکا اجازه دخالت در تنگه هرمز را نمی‌دهیم
ایران و روسیه شرکای راهبردی و دوستان قابل اعتماد یکدیگرند
ما حافظ امنیت تنگه هرمز هستیم
ترامپ و توهم کنترل تنگه هرمز
دستور پزشکیان درباره طلب ۴ میلیارد یورویی تامین‌کنندگان کالاهای اساسی
رویترز: فوتبال ایران با قلعه نویی به جام ملت‌های آسیا می‌رود
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
ضرورت کاهش ضوابط دست‌وپاگیر و تقویت آزادی عمل پژوهشگران
آغاز ثبت نام دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی
امتحانات دانشجویان طبق برنامه قبلی برگزار می‌شود؛ کنکور اواخر مرداد
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top