تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/05/05 - 08:41
کد خبر: 540560

تکرار یک راهزنی دریایی توسط تل‌آویو؛ حمله به «حنظله» در آب‌های جهانی

تکرار یک راهزنی دریایی توسط تل‌آویو؛ حمله به «حنظله» در آب‌های جهانی

رژیم صهیونیستی بار دیگر با ارتکاب یک راهزنی دریایی دیگر ثابت کرد که حتی از کشتی‌ها و فعالان غیر نظامی حامی فلسطین وحشت دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حمله نظامیان صهیونیست به کشتی «حنظله» حامل فعالان غیرنظامی در آب‌های بین المللی یادآور راهزنی دریایی رژیم صهیونیستی علیه کشتی «مادلین» است. رژیم صهیونیستی تلاش دارد با حمله به این کشتی‌ها مانع رساندن فریاد انسانیت به جهانیان شود اما باید بداند که کشتی‌های بیشتری به سمت نوار غزه حرکت خواهند کرد تا در نهایت محاصره ظالمانه این باریکه را بشکنند.

آغاز حرکت کشتی و ورود به آب‌های بین المللی

کشتی ۱۸ متری «حنظله» ۲۲ تیرماه از جزیره سیسیل ایتالیا به سوی غزه حرکت کرد تا محاصره چند ساله غزه را بشکند.

در تاریخ ۳۰ تیرماه بود که کشتی حنظله پس از حرکت از بندر گالیپولی ایتالیا به سمت نوار غزه و توقف موقت به دلیل مشکلات فنی، به آب‌های بین‌المللی رسید.

کمیته بین‌المللی شکستن محاصره غزه اعلام کرده بود که کشتی حنظله قبل از حرکت از بندر گالیپولی ایتالیا در معرض تلاش‌های جدی خرابکارانه قرار گرفته بود.

از جمله این تلاش‌ها می‌توان به طنابی اشاره کرد که محکم به دور پروانه کشتی حنظله پیچیده شده بود و قبل از حرکت از بندر گالیپولی ایتالیا کشف شد.

علاوه بر این، یک ماده شیمیایی قابل اشتعال در داخل یک مخزن آب در کشتی حنظله پیدا شد که باعث آسیب دیدن خدمه کشتی شد.

«حنظله» در نزدیکی غزه؛ پرواز ده‌ها پهپاد بر فراز کشتی

در تاریخ ۴ مرداد، گابرییل کاتالا نماینده پارلمان فرانسه که در کشتی حنظله حضور داشت در گفتگو با شبکه الجزیره تاکید کرد: شب گذشته ۳۰ پهپاد بر فراز این کشتی به پرواز درآمدند. امیدواریم بدون حمله ارتش اسرائیل به نوار غزه برسیم.

وی اضافه کرد: از تمام ملت‌ها می‌خواهیم در اعتراض به نسل کشی در نوار غزه تظاهرات برگزار کنند.

اما فورو نماینده پارلمان اروپا نیز گفت: به سواحل نوار غزه نزدیک می‌شویم و امیدواریم که توسط نظامیان اشغالگر بازداشت نشویم. تل آویو از ابزار گرسنگی دادن به عنوان وسیله‌ای برای نابودی فلسطینی‌ها استفاده می‌کند.

احتمال توقیف یا ربوده شدن کشتی «حنظله» از سوی رژیم صهیونیستی

شب گذشته رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که این رژیم در حال آماده شدن برای توقیف کشتی «حنظله» است که چند روز پیش از سواحل ایتالیا با هدف شکستن محاصره نوار غزه به راه افتاد.

تکرار یک راهزنی دریایی توسط تل‌آویو؛ حمله به «حنظله» در آب‌های جهانی

فعالان حاضر در کشتی گفتند که یک کشتی وابسته به رژیم صهیونیستی در حال نزدیک شدن به کشتی حنظله است و پهپادهایی نیز بر فراز آن در حال پرواز هستند و صهیونیست‌ها خود را برای توقیف این کشتی آماده می‌کنند.

خبرنگار شبکه الجزیره هم گزارش داد که قایق‌های جنگی رژیم صهیونیستی در حال نزدیک شدن به کشتی حنظله هستند.

حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله»

بامداد امروز نیز نظامیان رژیم صهیونیستی به کشتی حنظله وابسته به ائتلاف ناوگان آزادی حمله کردند.

ائتلاف ناوگان آزادی برای شکستن محاصره نوار غزه اعلام کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی در آب‌های بین المللی و در فاصله ۴۰ مایلی سواحل نوار غزه به کشتی حنظله حمله کردند.

براساس تصاویر منتشر شده، نظامیان رژیم صهیونیستی وارد کشتی حنظله شده و فعالان حامی فلسطین را در آن محاصره و سپس دوربین‌های پخش زنده از داخل این کشتی را قطع کردند.

کمیته بین المللی شکستن محاصره نوار غزه اعلام کرد که احتمالاً نظامیان رژیم صهیونیستی کشتی حنظله را به یکی از بنادر در سرزمین‌های اشغالی منتقل و سرنشینان آن را بازداشت می‌کنند.

این کمیته تأکید کرد که با وجود حمله به کشتی حنظله، همچنان کشتی‌های دیگری را برای شکستن محاصره و نسل کشی در نوار غزه اعزام خواهد کرد.

تکرار یک راهزنی دریایی توسط تل‌آویو؛ حمله به «حنظله» در آب‌های جهانی

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که کشتی حنظله به بندر «اشدود» منتقل خواهد شد و سرنشینان آنکه از فعالان حامی فلسطین هستند، بازداشت و از سرزمین‌های اشغالی اخراج خواهند شد.

محکومیت گسترده راهزنی دریایی رژیم صهیونیستی در حمله به کشتی «حنظله»

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه در واکنش به حمله به کشتی حنظله، این تجاوز را «دزدی دریایی جدید» توصیف کرد و اشغالگران صهیونیست را مسئول کامل امنیت سرنشینان کشتی دانست و از جامعه بین‌المللی و سازمان ملل متحد خواست تا موضعی فوری و قاطع علیه این تجاوز اتخاذ کنند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) حمله رژیم صهیونیستی را به کشتی حنظله به شدت محکوم کرد و آن را «چالشی آشکار در برابر اراده انسانی و افشای ماهیت جعلی رژیم اشغالگر» خواند. این جنبش کابینه نتانیاهو را مسئول امنیت فعالان حامی فلسطین در کشتی حنظله دانست و خواستار ادامه حرکت کاروان‌های دریایی تا زمان لغو محاصره نوار غزه شد.

جبهه خلق برای آزادی فلسطین هم این حمله را به شدت محکوم و آن را «دزدی دریایی جدید» توصیف کرد که به سابقه حملات اسرائیل به فعالان بین‌المللی افزوده شد. این جبهه از جامعه بین‌المللی خواست تا این حادثه را محکوم کرده و تلاش‌ها برای شکستن محاصره تحمیلی غزه را تشدید کند.

«آن رایت» عضو کمیته راهبری ناوگان آزادی برای شکستن محاصره نوار غزه نیز گفت: اسرائیل هیچ اختیار قانونی برای بازداشت غیرنظامیان بین‌المللی در کشتی حنظله ندارد. این یک موضوع داخلی اسرائیل نیست. اینها اتباع خارجی هستند که تحت قوانین بین‌المللی و در آب‌های بین‌المللی فعالیت می‌کنند. بازداشت آنها خودسرانه و غیرقانونی است و باید فوراً پایان یابد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top