تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/05/05 - 19:00
کد خبر: 540650

وزیر کشور با خانواده شهیدان سلامی و باقری دیدار کرد

وزیر کشور با خانواده شهیدان سلامی و باقری دیدار کرد

وزیر کشور در دیدار با خانواده‌های شهیدان سلامی و باقری از نقش و خدمات ارزنده ایشان در پیشبرد امور نظامی و توان دفاعی کشور قدردانی کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ اسکندر مومنی وزیر کشور با حضور در منزل شهید سپهبد حسین سلامی ضمن تبریک و تسلیت شهادت ایشان گفت: آن شهید در عین حالی که در حوزه‌های نظامی جزو نخبگان بود، از جنبه‌های اخلاقی نیز زبانزد بود.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه، گفت: مردم در روز تشییع پیکر شهدا سنگ‌تمام گذاشتند؛ واقعاً فقدان ایشان سخت است.

وزیر کشور با اشاره به اینکه دشمن به هیچ اصل یا ارزش اخلاقی و انسانی و قاعده بین‌المللی‌ای پایبند نیست، گفت: بدون شک تلاش‌ها و اقدامات شهید سلامی و همکارانشان موجب شده دست جمهوری اسلامی ایران در عرصه نظامی پر باشد که همین موضوع نیز دشمن را وادار به درخواست آتش‌بس کرد.

مومنی به تماس‌ها و پیگیری‌های شهید سلامی در زمان حادثه بندرعباس و ابراز آمادگی او برای کمک اشاره و تصریح کرد: به چند فروند هلیکوپتر و هواپیما و همچنین خدمات بیمارستان نیروی دریایی نیاز بود که در اسرع وقت انجام شد.

وی گفت: شهید سلامی به لباس سبز پاسداری افتخار و در هر مراسمی که می‌خواست شرکت کند با همان لباس شرکت می‌کرد.

وزیر کشور همچنین در دیدار با خانواده شهید سپهبد محمد باقری با تجلیل از نقش ارزنده ایشان در پیشبرد امور نظامی کشور گفت: جمیع صفات خوب از جمله ذکاوت، پرتلاشی و اخلاق‌مداری در ایشان متجلی بود.

مومنی با ابراز همدردی و عرض تبریک و تسلیت به خانواده شهید باقری افزود: رژیم جنایتکار صهیونی با حمله به مناطق مسکونی همه پروتکل‌ها و قوانین بین‌المللی را نقض کرد.

وزیر کشور تاکید کرد: رژیم صهیونیستی فقط در حمله به یک ساختمان حدود 60 نفر غیرنظامی از جمله زنان و کودکان را به خاک‌وخون کشید و شهید کرد.

مومنی در ادامه حضور مردم در مراسم تشییع پیکر شهدا را استثنایی بیان کرد و گفت: امیدواریم که بتوانیم راه شهیدان را ادامه دهیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گرندپریکس ارشمیدس تا پژوهشگر برتر خراسان رضوی؛ روایت یک نسل تازه از پژوهشگران ایرانی
مهندسیِ تحول؛ نقشه‌یِ راهِ مدیریتِ استراتژیک در نظامِ آموزشی
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top