تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/05/14 - 11:53
کد خبر: 541506

همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی بزرگداشت علامه مصباح برگزار می‌شود

همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی بزرگداشت علامه مصباح برگزار می‌شود

دبیر همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی بزرگداشت علامه مصباح از برگزاری این رویداد علمی در دی‌ماه سال ۱۴۰۴ با مشارکت مؤسسه امام خمینی (ره) و شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین فولادی پیش از ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی به مناسبت بزرگداشت علامه مصباح یزدی اظهار کرد: همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی به مناسبت گرامیداشت روز علوم انسانی اسلامی و بزرگداشت مرحوم علامه محمدتقی مصباح یزدی (قدس سره)، ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه این همایش با همکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی و به میزبانی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود، گفت: هدف اصلی از برگزاری این همایش، تبیین مبانی نظری و ابعاد کاربردی علوم انسانی مبتنی بر آموزه‌های اسلامی است و همچنین بزرگداشت علمی و معرفتی مرحوم علامه مصباح یزدی که از پیشگامان تحول در این عرصه بودند.

دبیر همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی افزود: موضوعاتی همچون فلسفه علوم انسانی اسلامی، اخلاق اسلامی، علوم تربیتی اسلامی، روان‌شناسی اسلامی، جامعه‌شناسی اسلامی، اقتصاد اسلامی، حقوق اسلامی، علوم سیاسی اسلامی و مدیریت اسلامی از جمله محورهای علمی این همایش هستند که مقالات علمی و پژوهشی در این زمینه‌ها مورد بررسی قرار خواهند گرفت و همچنین یکی از محورهای ویژه این همایش، بررسی منظومه فکری، آثار و خدمات علمی مرحوم علامه مصباح یزدی (ره) خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین فولادی با اشاره به جزئیات فرآیند علمی این رویداد گفت: مهلت ارسال چکیده مقالات تا اول شهریورماه ۱۴۰۴ و مهلت ارسال اصل مقالات تا اول آبان‌ماه تعیین شده است و علاقه‌مندان می‌توانند مقالات خود را از طریق سامانه الکترونیکی همایش ارسال کنند. داوری و ارزیابی علمی آثار توسط کمیته علمی همایش و هیئت داوران تخصصی در هر محور انجام خواهد شد و مقالات برگزیده در قالب مجموعه مقالات علمی منتشر خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین فولادی با بیان اینکه این همایش فرصتی مهم برای هم‌افزایی علمی میان پژوهشگران حوزه علوم انسانی اسلامی است، گفت: امیدواریم این رویداد بتواند گامی مؤثر در تعمیق و توسعه گفتمان علوم انسانی اسلامی و نیز انتقال میراث علمی و معرفتی علامه مصباح به نسل جدید نخبگان و محققان باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top