تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/05/14 - 18:45
کد خبر: 541562

۵۶۰۰ خودرو و ۲۹ بالگرد در گشت امنیتی زمینی و هوایی اربعین

۵۶۰۰ خودرو و ۲۹ بالگرد در گشت امنیتی زمینی و هوایی اربعین

سخنگوی پلیس از به‌کارگیری بیش از ۵ هزار خودرو و ۲۹ بالگرد که خدمات گسترده‌ای به زائران اربعین ارائه می‌دهد، خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سردار منتظرالمهدی، سخنگوی پلیس با اعلام اینکه بیش از ۵ هزار و ۶۰۰ خودرو و موتورسیکلت برای گشت امنیتی زمینی و ۲۹ بالگرد برای گشت و پایش هوایی ترافیک و در این مأموریت عظیم شرکت می‌نمایند، گفت: در همین راستا طی ۹ روز گذشته ۴۳ سورتی پرواز امدادی و عملیاتی انجام شد.

وی تصریح کرد: ۷۵۴ پایگاه ثابت و ۲ هزار و ۷۹ پایگاه سیار برای ارائه خدمات گوناگون به زائران برپا شده است.

این مقام ارشد انتظامی به خروج ۹۵۹ هزار و ۴۱۱ نفر ایرانی و خارجی در مرزهای اربعینی طی ۹ روز گذشته اشاره کرد و افزود: ۲۶۷ هزار و ۸۸۷ نفر نیز وارد کشور شده‌اند.

وی با اعلام اینکه حدود ۵ هزار نفر فقط در بخش راهور و ترافیک جاده‌ای محورهای مواصلاتی در ایام اربعین ارائه خدمات می‌دهند، یادآور شد: ۳۶ میلیون تردد خودرویی در مرزهای ۵ گانه ثبت شده که خوشبختانه تصادفات درون شهری صفر بوده و تصادفات برون شهری با ۱۲ مورد مجروح و ۲ مورد متوفی تا کنون گزارش شده است.

سخنگوی پلیس از کاهش هزینه صدور گذرنامه از ۱۱۵ هزار تومان به ۷۵ هزار تومان خبر داد و گفت: از ابتدای محرم تا کنون تعداد ۶۸۲ هزار و ۷۰۸ جلد گذرنامه زیارتی چاپ شده و نیز تعداد درخواست اینترنتی ۶۵۶ هزار و۷۷۶ مورد و درخواست حضوری ۸۶ هزار و۶۶۶ مورد بوده است.

وی اعزام ۵۲ نیروی متخصص از مرکز متشکل از کارآگاهان و کارشناسان پلیس به مرزهای مربوطه، ساماندهی بیش از ۱۵۰ فروشندگان ارز و همچنین هماهنگی جهت استقرار ۴۰ دستگاه ATM در گمرکات از دیگر مواردی بود که منتظرالمهدی به آن اشاره کرد.

وی متذکر شد: تعیین و استقرار افسران مسلط به زبان عربی در مرزهای مهران، خسروی و شلمچه و چذابه برای هماهنگی با افسران تماسِ عراق به‌منظور بررسی برخط هر گونه تخلف احتمالی و ازدحام ترددها و همچنین استقرار اکیپ‌های سگ‌های مواد مخدریاب و مواد منفجره یاب انجام شده است.

منتظرالمهدی یادآور شد: برای مشمولان غیرغایب حدود ۱۰۰ هزار معافیت و مجوز خروج از کشور برای شرکت در مراسم اربعین حسینی از طریق سامانه سخا صادر شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
پزشکیان: معیشت مردم باید دغدغه اصلی و محوری نظام باشد
رضایی: ایران در یکی از مقاطع تعیین کننده تاریخ معاصر قرار دارد
زلنسکی: روسیه با موشک‌های بالستیک کره‌شمالی به اوکراین حمله می‌کند
 مخبر و فروزنده جایگزین شهیدان لاریجانی و موسوی شدند
رسانه آمریکایی: اعراب واقعیت جدید را پذیرفتند؛ تنگه هرمز، قلمرو ایران
مخبر: تنگه هرمز باز نخواهد شد تا شرایط ایران محقق شود
 در پالایش نفت اصفهان چه خبر است/ از پاداش ۳ میلیاردی تا ۴۰۰ میلیارد هزینه مسئولیت اجتماعی
ملی‌پوشان والیبال: می‌توانیم قهرمان جهان شویم
کولاک وزنه‌بردار جوان ایران در آسیا/ ۹ طلا و ۳ رکورد جهانی
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
محسن رضایی: تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار می‌برم
اعلام رقبای والیبال ایران در قهرمانی آسیا
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به سرلشکر عبداللهی
آغاز موج سفرها به مشهد/ پیش‌بینی جابه‌جایی ۳۰۰ هزار زائر با حمل‌ونقل عمومی
یک مقام یمنی: دوران قیمومیت عربستان بر یمن به پایان رسیده است
عارف: دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی نداریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top