تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/05/15 - 10:30
کد خبر: 541678

پاسخ معاون وزیر علوم به درخواست دانشجویان برای برگزاری مجازی امتحانات

پاسخ معاون وزیر علوم به درخواست دانشجویان برای برگزاری مجازی امتحانات

معاون آموزشی وزارت علوم درپاسخ به درخواست شوراهای صنفی دانشجویی مبنی بر برگزاری امتحانات به صورت مجازی گفت: در ابلاغیه وزارت علوم به دانشگاه‌ها، امتحانات حضوری برگزار خواهد شد .

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شوراهای صنفی دانشجویی کشور در پی گرمای شدید و قطعی برق، خواستار برگزاری مجازی امتحانات پایان‌ترم شهریورماه برای حفظ سلامت و عدالت آموزشی شدند.

ابوالفضل واحدی معاون آموزشی وزارت علوم در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص درخواست شوراهای های صنفی کشور مبنی بر برگزاری مجازی امتحانات در پی گرمای شدید و قطعی برق گفت: در ابلاغیه وزارت علوم به دانشگاه‌ها، امتحانات حضوری برگزار خواهد شد.

وی تاکید کرد: هم کلاس‌های سال تحصیلی جدید به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد و همچنین تمامی امتحانات معوق نیز به شکل حضوری انجام می‌گیرد.

به گزارش مهر، حسین سیمایی صراف وزیر علوم تحقیقات و فناوری اوایل تیرماه سال جاری در پی وقوع جنگ تحمیلی درباره نحوه برگزاری امتحانات باقی مانده دانشجویان اعلام کرد: در اجلاس رؤسا بررسی کردیم همه دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی آزمون‌های باقی‌مانده را مولکول کنند به شهریور ماه دیگر تا شهریورماه ما هیچ آزمونی در دانشگاه‌ها نداریم.

وی افزود: دانشجو نیاز به آرامش دارد نیاز به امید دارد ما نباید هزینه‌هایی را به دانشجو و خانواده وی اضافه کنیم شرایط جنگ به‌اندازه کافی هزینه بر است بنابراین هم‌وطنان ما نباید دغدغه داشته باشند که امتحان‌ها کی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: همه دانشگاه‌های بزرگ و کوچک دولتی و غیردولتی ملزم هستند از امروز تمام آزمون‌ها را در شهریور ماه برگزار کنند، احتمالاً از هفته اول شهریور ماه آزمون‌ها برگزار می‌شود تاریخ دقیق آن برای دانشگاه اعلام می‌شود.

وزیر علوم همچنین افزود: دفاع از پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها باید مجازی باشد.

در همین راستا معاونت آموزشی وزارت علوم نیز با توجه به سخنان وزیر علوم تحقیقات و فناوری یک ابلاغیه شش بندی را به دانشگاه‌ها ارسال کرد که با توجه به هماهنگی انجام گرفته در سطح وزارت علوم و بهداشت، برگزاری امتحانات در هر دو وزارتخانه به ۳ شهریور به بعد موکول شده است، در این ابلاغیه آمده بود، آزمون‌هایی که تا ۲ تیرماه برگزار شده مورد تأیید است.

همچنین درباره برگزاری جلسات دفاع، پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و مصاحبه‌های دکتری نیز، این ابلاغیه اجازه داده بود که به صورت مجازی برگزار شود و اگر دانشگاهی بخواهد حضوری برگزار کند بلامانع است

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
ثبت ۵۱ حمله هوایی و موشکی در ۲۴ ساعت گذشته
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top