به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سعید توانا راد، فعال سیاسی، در کانال شخصی خود در فضای مجازی ادعا کرد که شرکت بیمه سینا، زیرمجموعه هلدینگ سرمایهگذاری سینا و مرتبط با بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به ریاست حسین دهقان، در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۲۰ میلیارد تومان حقالمشاوره به یک مشاور حقیقی پرداخت کرده است.
بر اساس صورتهای مالی سال ۱۴۰۳ بیمه سینا و گزارش حسابرس، این پرداخت که در قالب حقالمشاوره انجام شده، به یکی از مشاوران شرکت شده است.
بیمه سینا، جزو شرکتهای بنیاد مستضعفان است که تحت مدیریت حسین دهقان قرار دارد.
توانا راد همچنین به برخوردهای حذفی حسین دهقان با نیروهای انقلابی و جوان در بنیاد مستضعفان اشاره کرد و این اقدام را برخلاف دستور صریح رهبر انقلاب در حکم انتصاب وی خواند.
او در پایان این پست خود با انتشار سندی مرتبط، خواستار استعفای حسین دهقان از سمت ریاست بنیاد مستضعفان شد و تاکید کرد که هنوز بسیاری از موارد مدیریتی این مجموعه منتشر نشده است.

این ادعاها تاکنون واکنش رسمی از سوی بنیاد مستضعفان یا حسین دهقان دریافت نکرده است و ادامه تحولات در این زمینه مورد توجه افکار عمومی خواهد بود.



