تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/05/20 - 14:41
کد خبر: 542070

شروع فصل جدید فوتبال ایران از امروز با نبرد تراکتور و استقلال

شروع فصل جدید فوتبال ایران از امروز با نبرد تراکتور و استقلال

پس از بیش از دو ماه تعطیلی، فوتبال باشگاهی ایران با دیدار حساس سوپرجام میان استقلالِ تازه‌متحول‌شده و تراکتورِ قهرمان لیگ از سر گرفته می‌شود؛ نبردی که همزمان آغازگر فصل جدید است و آزمونی جدی برای آبی‌های ناهماهنگ و سرخ‌های بدون گلر اول به شمار می‌آید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ چشم به هم زدیم و تعطیلات فوتبال باشگاهی ایران به پایان رسید. بیش از 70روز پس از آنکه استقلال توانست با شکست ملوان قهرمان جام‌حذفی شود، حالا امشب و از ساعت19:30آبی‌ها در ورزشگاه نقش جهان اصفهان رودرروی تراکتور قرار می‌گیرند تا مسابقه سوپرجام را برگزار کنند. چنان که می‌دانید، سرخپوشان تبریزی هم برای نخستین بار در تاریخ‌شان موفق به کسب عنوان قهرمانی در لیگ شدند. برگزاری سوپرجام همیشه برای مدیران فوتبال ایران یک معضل جدی بوده؛ اغلب از زیر بار برگزاری این بازی در رفته‌اند و گاهی هم آن را به میانه‌های فصل موکول کرده‌اند. این بار اما سوپرجام پیش از شروع فصل جدید برگزار می‌شود و به نوعی آغازگر آن خواهد بود. پرسش این است که نخستین جشن فصل را چه تیمی برگزار می‌کند؟ استقلال یا تراکتور؟

قهرمان بی‌عقاب

تراکتور در حالی گام به این مسابقه می‌گذارد که بی‌تردید بزرگ‌ترین ابهام فنی تیم دراگان اسکوچیچ به پست دروازه‌بانی مربوط می‌شود. در پرسروصداترین پرونده این سالیان فوتبال ایران، علیرضا بیرانوند سرانجام 4ماه محروم شد و نمی‌تواند تیمش را در این مسابقه همراهی کند. آنها در ابتدای تابستان هم حسین پورحمیدی را از دست دادند تا امروز عملا گلر مدعی نداشته باشند. البته که از روز اعلام محرومیت بیرانوند، باشگاه در پی جذب دروازه‌بان خارجی بوده، اما دست‌کم تا زمان تنظیم این مطلب خبری از توافق با یک گزینه خاص منتشر نشده. همچنین طی روزهای اخیر اسم امیر عابدزاده هم به‌عنوان یکی از گزینه‌های تراکتور مطرح شده است. درصورتی که تا شروع بازی خبری از گلر جدید نشود، تراکتور این بازی را با ادیب زارعی آغاز خواهد کرد؛ دروازه‌بان 22ساله پیشین فولاد خوزستان که به‌خاطر مهار 5ضربه پنالتی در بازی حذفی فصل گذشته دربرابر فولاد هرمزگان به شهرت رسید. تراکتور البته از ناحیه فقدان ریکاردو آلوز هم آسیب خواهد دید، اما به هر حال آنها تیم پرستاره‌ای دارند و حضور نفراتی همچون مهدی ترابی، امیرحسین حسین‌زاده، مهدی هاشم‌نژاد و... قطعا می‌تواند استقلال را به دردسر بیندازد.

آبی ناهماهنگ

در نقطه مقابل اما استقلال هم در حالی مقابل تراکتور به میدان می‌رود که در نقل‌وانتقالات تابستانی تغییرات زیادی داشته است. سرمربی و کاپیتان تیم یعنی مجتبی جباری و حسین حسینی جای خودشان را به ریکاردو ساپینتو و آنتونیو آدان داده‌اند. همچنین بازیکنان پرشمار دیگری نظیر رافائل سیلوا، مرادمند، ایمان سلیمی، آرش رضاوند، نیک‌نفس، مهرداد محمدی، کوجو، جمعه و... از اردوگاه آبی‌ها جدا شده‌اند و جای خود را به انبوهی از خریدهای جدید داده‌اند؛ از امیرمحمد رزاقی‌نیا و عارف آقاسی و حسین گودرزی تا سعید سحرخیزان و داکنز نازون. فارغ از اینکه استقلال جدید با چه کیفیتی بسته شده، نقطه‌ضعف احتمالی این تیم دست‌کم برای سوپرجام، ناهماهنگی بین بازیکنان است. بعضی خریدهای جدید مثل سحرخیزان و نازون همین تازگی به ایران رسیده‌اند و روشن است که آمادگی و هماهنگی مطلوب را نخواهند داشت. در هر صورت اما استقلال به بعضی ستاره‌های قبلی‌اش هم دلخوش است؛ از کاپیتان روزبه چشمی تا رامین رضاییان پرانگیزه. قبول کنید پیش‌بینی این بازی کار خیلی سختی است.
 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
رسانه صهیونیستی: امارات مجبور است تنش‌ها با ایران را کاهش دهد
آمریکا و ناتو برای شکست ایران آمدند
ایران تحت فشار مهلت‌های زمانی، سیاست‌های خود را تنظیم نمی‌کند
طلا و خودرو فروختند، خانه نگرفتند
هشدار نسبت به وقوع جنگ هسته‌ای میان روسیه و اروپا
تحرکات فرستاده آمریکا علیه نیروهای مقاومت عراق
جسد یک صهیونیست پس از یک هفته در فنلاند پیدا شد
اوضاع نابسامان ناو لینکلن از زبان افسر سابق نیروی دریایی آمریکا
عطوان: تنگه هرمز گواه فروپاشی قریب‌الوقوع امپراتوری آمریکا است
آمریکایی‌ها ادعای ترامپ را باور نمی‌کنند؛ چرخش تبلیغاتی کاخ سفید
حمله پهپادی علیه دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق
ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
الریاض: گذرگاه های دریایی به راهبرد قدرت ملی کشورها تبدیل شده‌ است
نخست وزیر مالزی از مقاومت و پایداری ایران تمجید کرد
فیلم | آمریکا در ۶ ماه اخیر هیچ سرمایه‌گذاری روی مخازن نفت ونزوئلا نکرد و فقط سهم خودشان را برداشتند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top