تاریخ انتشار: جمعه 1404/05/24 - 11:05
کد خبر: 542258

لاوروف پس از ورود به آلاسکا درباره دیدار پوتین و ترامپ چه گفت؟

لاوروف پس از ورود به آلاسکا درباره دیدار پوتین و ترامپ چه گفت؟

وزیر خارجه روسیه که وارد آلاسکا شده درباره نشست امروز روسای جمهوری روسیه و آمریکا موضع گیری کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه گفت: موضع ما مشخص است و آنرا اعلام خواهیم کرد. ما به گفتگوی سازنده امیدواریم.

لاوروف تاکید کرد که طرف روسی مواضع خود را در جریان نشست امروز سران پوتین و ترامپ در آلاسکا اعلام خواهد کرد.

وی گفت: موضع ما مشخص و آشکار است و آنرا مطرح خواهیم کرد. ما تلاشهای گسترده ای برای تشریح موضع روسیه در جریان سفر استیو ویتکاف به روسیه انجام دادیم و به تداوم این گفتگوی سازنده امیدواریم.

این در حالی است که لاوروف و الکساندر دارچف سفیر روسیه در واشنگتن امروز وارد آلاسکا شده اند.

گفتنی است که کاخ سفید اعلام کرد نشست دوجانبه میان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور فدراسیون روسیه، روز جمعه ۱۵ اوت ۲۰۲۵ در آلاسکا برگزار خواهد شد. بر اساس این بیانیه، دیدار دو رهبر ساعت ۱۱:۰۰ صبح به وقت محلی آلاسکا (۲۲:۳۰ به وقت تهران) و ساعت ۲۲ به وقت مسکو آغاز می‌شود.

محل برگزاری این نشست، پایگاه نظامی المندورف-ریچاردسون در شهر آنکوریج خواهد بود. طبق اعلام مقامات آمریکایی، گفت‌وگوها قرار است بر موضوعات کلیدی همچون جنگ اوکراین، روابط اقتصادی دوجانبه و مسائل امنیت جهانی متمرکز باشد.

از سوی دیگر، کرملین زمان آغاز جلسه را ۱۱:۳۰ به وقت محلی آلاسکا اعلام کرده که معادل حدود ۲۲:۰۰ به وقت تهران است. این اختلاف نیم‌ساعته در اعلام زمان، به گفته ناظران، ممکن است ناشی از تفاوت در برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های داخلی دو طرف باشد.

پیش از برگزاری این نشست، رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۶:۴۵ صبح به وقت واشنگتن پایتخت را ترک کرده و پس از پایان دیدار، عصر همان روز به محل اقامت خود بازخواهد گشت.

این نخستین دیدار رسمی ترامپ و پوتین از زمان آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری ترامپ است و تحلیلگران آن را رویدادی سرنوشت‌ساز در روند تحولات دیپلماتیک میان واشنگتن و مسکو ارزیابی می‌کنند.

روسیاالیوم در این زمینه گزارش داد که کرملین و کاخ سفید اعلام کرده اند که ولادیمیر پوتین و همتای آمریکایی او دونالد ترامپ در ۱۵ آگوست با یکدیگر دیدار خواهند کرد. سران دو کشور نشستی قبل از نشست فراگیر با حضور هیئت های دو کشور برگزار خواهند کرد. از طرف مسکو یوری اوشاکوف معاون رئیس جمهور، سرگئی لاوروف وزیر خارجه، آندریه بیلوسوف وزیر دفاع، آنتون سیلوانوف وزیر دارایی و کریل دیمیتریف نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور همکاری سرمایه گذاری و اقتصادی حضور خواهند داشت.

این درحالی است که پوتین قبل از نشست با ترامپ در آلاسکا به شهر ماگادان روسیه رسیده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هزینه نگهداری خودروهای اقتصادی؛ از خرید قطعه تا برنامه سرویس
خداحافظی با بیوپسی کبد؛ چگونه با الاستوگرافی در ۵ دقیقه از سلامت کبد خود مطمئن شویم؟
قتل عام زنان و کودکان زیر آتش سعودی!
حادثه میناب نباید در حافظه تاریخی جهان کمرنگ شود
مهلت ثبت‌نام در چهارمین دوره جایزه ملی جوانی جمعیت تا ۳۰ مهر تمدید شد
وکیل دادسرا؛ مرجعی برای آگاهی حقوقی در پرونده‌های کیفری، ملکی و خانوادگی
همه امتیازات را می‌خواهیم
نریمانی و رسولی امشب در دانشگاه تهران مرثیه خوانی می‌کنند
فواید نقاشی الماسی برای کودکان و بزرگسالان
شناورهای دشمن را در صورت لزوم هدف قرار می‌دهیم
چگونه بسته «چشم‌روشنی» نوزادان تهرانی را دریافت کنیم؟
حمایت ۱۲۰میلیون تومانی دانشگاه امام صادق (ع) از رتبه‌های زیر ۵۰۰ کنکور
قیمت سکه و طلا در بازار داخلی
گفت‌وگوی بانک جهانی با حدود ۴۰ کشور درباره پیامدهای جنگ علیه ایران
افول بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه به ۱۵ درصد
مصمم به تقویت روابط با ایران هستیم
کتاب «تربیت کودک برای مغزی یکپارچه»؛ از شناخت احساسات تا مدیریت رفتارهای دشوار کودکان
کتاب‌خوانی برای همه کودکان؛ رؤیایی که هنوز به عدالت فرهنگی نیاز دارد
عهد خون؛ خامنه‌ای، آرمان ما
حافظه خون، بقای تمدن
مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ تمدید نمی‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top