تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/05/29 - 10:23
کد خبر: 542686

بازدید خانوادگی رهبر انقلاب از یک سریال؛ ضرغامی کار تاریخی دوست نداشت!

بازدید خانوادگی رهبر انقلاب از یک سریال؛ ضرغامی کار تاریخی دوست نداشت!

محسن علی اکبری تهیه کننده سریال «مریم مقدس» خاطره ای از حضور خانوادگی رهبر انقلاب در پشت صحنه این سریال بیان کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ برنامه «جام جم» با محور پرونده مدیریت، تولید و پخش سریال‌های تاریخی با حضور محسن علی اکبری و مجید رضابالا تهیه کنندگان پیشکسوت سینما و تلویزیون شب گذشته ۲۸ مرداد از شبکه یک سیما پخش شد.

رضابالا درباره ساخت سریال «امام علی (ع)» و چالش‌های ساخت این آثار گفت: بحث‌های زیادی آن زمان مطرح بود. من خاطرم هست با آقای داوود میرباقری خدمت یکی از مراجع رسیدیم و او گفت کسی که می‌خواهد درباره امام علی (ع) سریال بسازد باید ۱۰۰ سال درباره زندگی ایشان غور کند. درواقع انتظارات از چنین پروژه‌ای بالا بود و مسائل عدیده ای وجود داشت.

وی با اشاره به حمایت مدیران در مقابل فشارها تصریح کرد: آن زمان مدیران تأثیرگذاری مثل فرید حاج کریم‌خان مدیر گروه فیلم و سریال، مهدی فریدزاده و مدیرانی دیگر کار می‌کردند.

رضابالا با اشاره به خاطره‌ای از ساخت سریال «امام علی (ع)» نیز عنوان کرد: نقش قطام را قرار بود خواننده قبل انقلاب گوگوش بازی کند که میرباقری به مهدی فریدزاده گفته بود این مساله را می‌خواهد خدمت آقا برود و مطرح کند او هم بیاید و دفاع کند. فریدزاده هم خدمت آقا رفته بود و گفته بود که هرچه به خود پیچیدم نتوانستم موضوع را مطرح کنم.

علی اکبری نیز در ادامه درباره تولید سریال «مریم مقدس» و دلیل ساخت آن عنوان کرد: آن زمان مباحثی در راستای اسلام هراسی مطرح بود و یک سریال می‌توانست اسلام و مسیحیت را به هم نزدیک کند.

وی با اشاره به نظر رهبر انقلاب درباره این سریال یادآور شد: در مقطعی خدمت آقا رفتیم که سریال «اصحاب کهف» را تمام کرده بودیم و ایشان مفصل نظرشان را اعلام کردند. فضا خیلی مثبت بود. من همان که دیدم حضرت آقا از آن سریال خوششان آمده از فیلمنامه «مریم مقدس» گفتم که گفتند عالی است، می‌خوانم. من فیلمنامه را خدمت ایشان دادم و به فاصله ۴۸ ساعت بعد علی لاریجانی (رئیس وقت صداوسیما) تماس گرفت که این سریال ساخته شود.

وی با اشاره به حمایت مدیران وقت از ساخت سریال‌های تاریخی تصریح کرد: از نکات مهم مدیریتی این است که یک مدیر پای تهیه کننده‌اش بایستد. آقای لاریجانی شخصاً مدیر پروژه سریال «مریم مقدس» بود. آقای مهاجرانی (معاون سیمای وقت) و آقای پورنجاتی مدیران وقت هم پای کار بودند.

وی درباره پروسه انتخاب نقش اصلی نیز عنوان کرد: ما برای انتخاب نقش حضرت مریم فراخوان دادیم ۲۰۰۰ خانم مراجعه کردند که به ۱۵ نفر رسیدیم. از آقای داوود میرباقری، حسن فتحی و … خواهش کردم که به دفتر بیایند و از این میان با مشورت اینها پنج نفر انتخاب شد. بعد آن پنج نفر را به شهرک غزالی بردیم و لباس نقش را به تن کردند که به ظاهر شبنم قلی خانی بهتر نشسته بود.

وی با اشاره به حضور رهبر انقلاب در پشت صحنه سریال تصریح کرد: من دعوتنامه ای با خودکار نوشتم و حضرت آقا را به اتفاق خانواده دعوت کردم و دادم به دوستی که آن زمان مسئول بود.

علی اکبری اضافه کرد: آن دوست بعداً تماس گرفت و گفت حضرت آقا گفته بودند کل خانواده می‌رویم و حتی به آقا مصطفی هم می‌گویند که از قم بیایند و همه با هم خانوادگی می‌رویم. برای من که میزبان بودم روز عجیبی بود. علی لاریجانی ابتدا خبر نداشت یعنی گفته بودند به مدیران نگویید، فقط هنرمندان باشند و من ۱۱ شب تماس گرفتم و به آقای لاریجانی اطلاع دادم. روزی هم که آقا به شهرک آمدند صحنه‌ای از فیلمبرداری کار انجام شد و ایشان رضایت داشتند.

در ادامه رضابالا از توقف کارهای تاریخی در زمان عزت الله ضرغامی گفت و بیان کرد: ضرغامی علاقه و اهتمامی به ساخت کار تاریخی نداشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نگذارید شهادت حمیدرضا رجب‌زاده تبدیل به یک روند برای دشمن شود
خون شهید رجب‌زاده دادرسی فوری و قاطع می‌خواهد
واکنش بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر به انتصاب محسن رضایی
رهبر انقلاب با انتصاب محسن رضایی دست جریان سازش‌کار را کوتاه کردند
این‌بار بلندتر اذان بگوئید
تله جدید کلاهبرداران برای کنکوری‌ها
تمام نخبگان جذب‌شده به دانشگاه‌ها، استخدام شدند
برنامه دولت برای تقویت اعتبار کالابرگ در شرایط جدید اقتصادی
رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین تهدید علیه امنیت منطقه است
دور جدید مذاکرات با اسرائیل ماه آینده برگزار نمی‌شود
معلمان بازنشسته در استفاده از امکانات رفاهی با شاغلان تفاوتی ندارند
اذعان وزیر جنگ پیشین آمریکا به کمبود مهمات در برابر ایران
دو مشکل جدی ترامپ از نگاه سی‌ان‌ان
سال تحصیلی جدید حضوری آغاز می‌شود
لژیونر ایرانی تیتر رسانه «سان» انگلیس شد
۸ راه برای اینکه فرش شما عالی به نظر برسد
عطر مناسب افراد پرتعریق | ۵ عطر با بوی تمیزی و حمام
چگونه یک شرکت طراحی سایت خوب در شیراز انتخاب کنیم؟ ۷ معیار مهم قبل از سفارش سایت
ذوالقدر، پزشکیان و محسن رضایی؛ آزمون وحدت و اعتماد
نقش ولتاژ باتری خودرو: آنچه برای عملکرد بهینه باید بدانید
حمکرانی در حصار ذهنِ وارونه
آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top