تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/06/16 - 15:20
کد خبر: 543726

۹۰ درصد ماشین‌آلات کشاورزی مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود

۹۰ درصد ماشین‌آلات کشاورزی مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود

مدیرکل دفتر ماشین‌آلات و تجهیزات کشاورزی وزارت صمت گفت: ۹۰ درصد ماشین‌آلات کشاورزی مورد کشور در داخل تولید می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ابوذر جمشیدوند در جریان بازدید از شرکت کمباین‌سازی ایران در اراک اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب، رشد قابل توجهی در تولید کمی و کیفی ماشین‌آلات کشاورزی تجربه کرده است و اکنون بسیاری از محصولات داخلی توان رقابت با نمونه‌های خارجی را دارند.

مدیرکل دفتر ماشین‌آلات و تجهیزات کشاورزی وزارت صمت با اشاره به استانداردهای رعایت‌شده در تولید کمباین‌های ایرانی گفت: در آزمون‌های سال گذشته، میزان ریزش غلات در کمباین‌های داخلی به زیر یک درصد رسید که این رقم حتی در مقایسه با مدل‌های خارجی نیز چشمگیر است.

جمشیدوند، حمایت مالی از متقاضیان را یکی از الزامات توسعه این بخش دانست و افزود: پرداخت تسهیلات به کشاورزان برای خرید محصولات باکیفیت داخلی ضروری است و تحقق این موضوع می‌تواند هم تولیدکننده و هم مصرف‌کننده را منتفع کند.

وی، هدفگذاری تولید کمباین در شرکت کمباین‌سازی ایران برای امسال یک‌هزار دستگاه است و تحقق آن ارتباط مستقیمی با تأمین نقدینگی و اعطای تسهیلات دارد.

مدیرکل دفتر ماشین‌آلات و تجهیزات کشاورزی وزارت صمت با بیان اینکه ۹۰ درصد ماشین‌آلات کشاورزی مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود، تصریح کرد: افزایش تولید ماشین‌آلات کشاورزی، بهره‌وری این صنعت را بالا برده و مانع از هدررفت محصولات خواهد شد و در زمینه واردات نیز تنها تجهیزاتی وارد می‌شود که مشابه آن در داخل تولید نمی‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیانیه خصمانه شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران و یمن
عراقچی: ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!
روایت وزارت خارجه پاکستان از رایزنی عراقچی و اسحاق‌دار
زنوزی: برخورد نکنند از لیگ کنار می‌کشیم/ از فدراسیون شکایت می‌کنیم
عراقچی: توانمندی دفاعی و دیپلماسی در خدمت منافع ملی است
اخلاقی با صدور پیامی از نمایندگان مجلس تشکر کرد
تاکید کاظمی بر توسعه فضاهای ورزشی مدارس
رشیدیان به‌ زودی برای انعقاد تفاهم‌نامه به عربستان سفر می‌کند
پرونده دیدار ملوان تراکتور به کمیته انضباطی رفت
اجرای آزمایشی برنامه جدید درسی در ۲۰۰ مدرسه در کشور
لاوروف: رویکرد آمریکا در قبال ایران به ثبات منطقه کمکی نمی‌کند
یمن: به تاسیسات نفتی عربستان نزدیک نشوید
ورود موج بارشی جدید/ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود
جنوب لبنان بمباران شد
خسروپناه: ۲۰ درصد ظرفیت جذب عمومی به نخبگان اختصاص می‌یابد
قالیباف: با آنهایی که در قتل کودکان ما شریکند، برخورد می‌کنیم
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۰ بار به یمن حمله کرد
واکنش خداداد عزیزی به حواشی دیدار تراکتور و ملوان
ترامپ: چون می‌توان روی نتانیاهو حساب کرد، از او حمایت می‌کنم
متفکرآزاد: وزیر ورزش درباره توهین‌ها در ورزشگاه انزلی پاسخگو باشد
علت فوت دانشجوی دانشگاه بوعلی سینا در دست بررسی قضایی است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top