تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/06/16 - 15:35
کد خبر: 543738

سلمان فارسی ستون فقرات هویت اسلامی و ایرانی اصفهان است

سلمان فارسی ستون فقرات هویت اسلامی و ایرانی اصفهان است

دبیر علمی کنگره سلمان فارسی گفت: سلمان نماد خردورزی، زهد و پیوند اسلام و تشیع است و می‌تواند ستون فقرات هویت اسلامی و ایرانی اصفهان باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام رسول جعفریان صبح یکشنبه در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید بر جایگاه فکری و معنوی سلمان فارسی اظهار کرد: این شخصیت استثنایی باید به یک مؤلفه فرهنگی و مذهبی پایدار در شهر اصفهان تبدیل شود.

وی با اشاره به تلاش‌های یک‌ساله برای برگزاری کنگره سلمان فارسی افزود: در ابتدا امید چندانی نداشتم اما با پیگیری و علاقه فعالان فرهنگی اصفهان دلگرم شدم و تصمیم گرفتیم به‌جای تولید انبوه آثار، چند کتاب علمی و فاخر درباره سلمان منتشر کنیم.

دبیر علمی کنگره سلمان فارسی با بیان اینکه نیاز به سلمان فارسی فقط محدود به امروز نیست بلکه یک نیاز دائمی و فرهنگی است، گفت: پیشنهاد می‌شود نمادهایی همچون بیمارستان، مسجد، حسینیه و مراکز فرهنگی با نام سلمان در اصفهان ایجاد شود. وی تأکید کرد: برای تحقق این هدف نیاز به بودجه‌های دولتی نیست و مردم اصفهان خود می‌توانند هزینه‌ها را تأمین کنند؛ شهرداری نیز باید بستر مشارکت عمومی را فراهم سازد.

جعفریان با ابراز رضایت از کیفیت برگزاری کنگره، از همه فعالان فرهنگی و مسئولان شهری به‌ویژه قاسم‌زاده شهردار اصفهان قدردانی کرد و بر استمرار این حرکت فرهنگی تأکید کرد.

در ادامه این جلسه، حجت‌الاسلام سید احمد سجادی نیز با اشاره به شخصیت ممتاز سلمان فارسی گفت: اصفهان باید پرچم‌دار ترویج اندیشه سلمان باشد. وی سلمان را نماد عقلانیت، زهد، تواضع و پیوند عمیق میان اسلام، تشیع و فرهنگ ایرانی دانست و افزود: سلمان تنها یک چهره تاریخی نیست بلکه الگویی فکری و رفتاری برای جامعه امروز است.

سجادی تأکید کرد: سلمان اهل قرآن، حدیث، تفکر و خدمت بود و می‌تواند الهام‌بخش نسل‌های آینده باشد. وی پیشنهاد کرد مراکزی همچون بیمارستان، مرکز فرهنگی، حسینیه و حتی بازارچه‌هایی به نام سلمان فارسی در منطقه جی احداث شود؛ منطقه‌ای که از نظر خدمات درمانی و فرهنگی نیازمند توجه ویژه است.

وی همچنین ضرورت تأسیس یک مرکز علمی و پژوهشی با محوریت سلمان‌شناسی را یادآور شد و گفت: این مرکز می‌تواند پایگاهی برای تولید آثار علمی و برگزاری نشست‌ها و کنگره‌های سالیانه باشد. به اعتقاد او، این حرکت نیز بدون نیاز به بودجه‌های سنگین، با مشارکت مردم اصفهان امکان‌پذیر است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
پزشکیان: معیشت مردم باید دغدغه اصلی و محوری نظام باشد
رضایی: ایران در یکی از مقاطع تعیین کننده تاریخ معاصر قرار دارد
زلنسکی: روسیه با موشک‌های بالستیک کره‌شمالی به اوکراین حمله می‌کند
 مخبر و فروزنده جایگزین شهیدان لاریجانی و موسوی شدند
رسانه آمریکایی: اعراب واقعیت جدید را پذیرفتند؛ تنگه هرمز، قلمرو ایران
مخبر: تنگه هرمز باز نخواهد شد تا شرایط ایران محقق شود
 در پالایش نفت اصفهان چه خبر است/ از پاداش ۳ میلیاردی تا ۴۰۰ میلیارد هزینه مسئولیت اجتماعی
ملی‌پوشان والیبال: می‌توانیم قهرمان جهان شویم
کولاک وزنه‌بردار جوان ایران در آسیا/ ۹ طلا و ۳ رکورد جهانی
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
محسن رضایی: تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار می‌برم
اعلام رقبای والیبال ایران در قهرمانی آسیا
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به سرلشکر عبداللهی
آغاز موج سفرها به مشهد/ پیش‌بینی جابه‌جایی ۳۰۰ هزار زائر با حمل‌ونقل عمومی
یک مقام یمنی: دوران قیمومیت عربستان بر یمن به پایان رسیده است
عارف: دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی نداریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top