تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/06/18 - 16:27
کد خبر: 544019

پیروزی شاگردان پیاتزا مقابل اسلوونی در یک دیدار دوستانه

پیروزی شاگردان پیاتزا مقابل اسلوونی در یک دیدار دوستانه

تیم ملی والیبال ایران در آستانه آغاز رقابت‌های قهرمانی مردان جهان در دیداری دوستانه و تدارکاتی موفق به شکست اسلوونی تیم چهارم جهان شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مسابقات والیبال قهرمانی مردان جهان از ۲۱ شهریور تا ۶ مهرماه با ۶۶ دیدار در مانیل پیگیری خواهد شد. تیم ملی والیبال ایران که در گروه نخست این رقابت‌ها با تیم‌های مصر، تونس و فیلیپین میزبان همگروه است، از ساعت ۱۴ امروز به وقت مانیل در دیداری دوستانه و تدارکاتی به مصاف اسلوونی رفت.

شاگردان روبرتو پیاتزا در این مسابقه سه بر صفر و با امتیازهای ۳۴ بر ۳۲، ۲۵ بر ۲۳ و ۲۵ بر ۲۳ اسلوونی را که در دوره قبلی مسابقات قهرمانی جهان در جایگاه چهارم ایستاد، از پیش رو برداشتند.

تیم ملی والیبال ایران این مسابقه را با ترکیب عرشیا به‌نژاد، مرتضی شریفی، یوسف کاظمی، علی حاجی‌پور، پوریا حسین‌خانزاده، محمد ولی‌زاده و محمدرضا حضرت‌پور شروع کرد که پشت درهای بسته برگزار شد.

علی رمضانی، بردیا سعادت، احسان دانش‌دوست، عیسی ناصری، علی حق‌پرست و امیرحسین اسفندیار دیگر بازیکنان تیم ایران بودند که با نظر پیاتزا در این مسابقه به میدان رفتند. آرمان صالحی نیز در این دیدار استراحت کرد.

رقابت دو تیم در ست نخست بسیار نزدیک و پایاپای پیش رفت و ایران ۳۴ بر ۳۲ به پیروزی رسید و این روند در ست دوم نیز ادامه داشت و ملی‌پوشان کشورمان ۲۵ بر ۲۳ فاتح میدان شدند.

به دلیل شرجی بودن هوا و گرمای سالن، بازیکنان ایران در پایان ست دوم لباس‌های خود را عوض کردند و پیاتزا مرتضی شریفی، علی حاجی پور و پوریا حسین خانزاده را از زمین بیرون کشید و از آنها خواست سرد و استراحت کنند.

ست سوم این دیدار که محک جدی برای تیم ملی والیبال ایران در آستانه آغاز مسابقات قهرمانی جهان بود نیز ۲۵ بر ۲۳ به سود ملی پوشان والیبال ایران به پایان رسید و با توافق دو سرمربی تیم‌ها در ست چهارم نیز به میدان رفتند.

اسلوونی با سابقه‌ای کوتاه اما پربار در والیبال جهان، نخستین بار در سال ۲۰۱۸ در قهرمانی جهان حضور یافت و در جایگاه دوازدهم ایستاد، اما تنها چهار سال بعد، در رقابت‌های ۲۰۲۲ شگفتی‌ساز بزرگ تورنمنت شد و با عملکردی درخشان به مقام چهارم جهان رسید.

تیم ملی والیبال ایران که در اردوی برون مرزی دوحه سه دیدار تدارکاتی مقابل مصر و قطر برگزار کرد، فردا (چهارشنبه ۱۹ شهریور) در آخرین مسابقه دوستانه خود به مصاف آلمان می‌رود.

امیر خوش‌خبر (سرپرست)، روبرتو پیاتزا (سرمربی)، توماس توتولو، محمدرضا تندروان و عبدالرضا علیزاده (مربیان)، توحید اصغری (بدنساز)، دکتر علی حدادی (فیزیوتراپیست)، محمدامین شاکری (آنالیزور) و محمدناصر نقره‌ای (ماساژور) اعضای کادر فنی و پزشکی تیم ملی والیبال ایران را تشکیل می‌دهند.

رقابت‌های والیبال قهرمانی مردان جهان از ۲۱ شهریور تا ۶ مهرماه در فیلیپین برگزار می‌شود و ایران در گروه نخست مرحله مقدماتی به ترتیب با تیم‌های مصر (۲۳ شهریور – ساعت ۹ صبح به وقت تهران)، تونس (۲۵ شهریور – ساعت ۹ صبح) و فیلیپین (۲۷ شهریور – ساعت ۱۳) دیدار خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۲ دانشجوی هتاک دانشگاه امیرکبیر اخراج شدند
زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه خواجه نصیر اعلام شد
سربازان غرب و مدافعان آزادی‌های گزینشی / سکوت در برابر لاله‌های ایران
گرامیداشت مقام زن از مناسبت‌محوری به شنیدن صدای زنان و اقدام عملی تغییر می‌کند
از بحران‌سازی تا عادی سازی؛ روایت‌سازی برای تسلیم
لزوم توجه جدی به مسئله ازدواج در چارچوب سیاست‌های جوانی جمعیت
از وام شرافتی تا لپ‌تاپ امانی؛ حمایت‌های جدید از دانشجویان
«درصد قبولی هر رشته» آزمون های گواهینامه و دانشنامه پزشکی اعلام شد
تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۶- ۱۴۰۵ دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
بازدید هیئت اندونزیایی از ظرفیت‌های فناورانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر
امتحانات نهایی با حضور یک میلیون و ۷۹۰ هزار دانش‌آموز برگزار شد
ادعاهای هسته‌ای آژانس علیه ایران، «هیاهو برای هیچ» است
کارت آزمون‌های عملی رشته‌های هنری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
یک معلم در بلژیک به دلیل خودداری از برداشتن حجاب اخراج شد
ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ آغاز شد
شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۷۸۶ نفر رسید
مهلت شرکت در پذیرش دوره‌های کاردانی دانشگاه علمی کاربردی تمدید شد
ماجرای «ترک فعل» در پرونده چای دبش
ساختار ۴۶ ساله نظام آموزشی در حال تغییر است
ساختار ۴۶ ساله نظام آموزشی در حال تغییر است
کاهش قیمت طلا در پی افزایش احتمال بالا رفتن نرخ بهره در آمریکا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top