تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/06/25 - 12:37
کد خبر: 544305

۵ محوری که دانشگاه‌ها باید براساس دستورالعمل وزیر علوم به آن توجه کنند

۵ محوری که دانشگاه‌ها باید براساس دستورالعمل وزیر علوم به آن توجه کنند

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: براساس دستورالعمل وزیر علوم پنج محور اساسی تغذیه، خوابگاه، سلامت روان، تربیت بدنی و پدافند غیرعامل باید مورد توجه جدی قرار گیرند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، دانشگاه خوارزمی میزبان اولین نشست تخصصی مدیران و سرپرستان خوابگاه‌های دانشجویی استان البرز بود.

جهانبخش دانشیان، معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در اولین گردهمایی مدیران، کارشناسان و سرپرستان سراهای دانشجویی استان البرز که در سالن غدیر دانشگاه خوارزمی برگزار شد، با تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص)، این گردهمایی را فرصتی ارزشمند برای تبادل تجربیات و یافتن راهکار برای مسائل خوابگاه‌ها دانست.

وی با تأکید بر اینکه بزرگترین ثروت هر کشور، نیروی انسانی کارآمد و ماهر آن است، اظهار داشت: «هرچه برای تربیت این نیرو در دانشگاه‌ها سرمایه‌گذاری کنیم، آینده کشور و فرزندانمان را تضمین کرده‌ایم. نقش شما سرپرستان و مدیران خوابگاه‌ها در این مسیر بسیار حیاتی است، چرا که دانشجویان خوابگاهی ساعات بیشتری را با شما سپری می‌کنند.

دانشیان با اشاره به دستورالعمل وزیر علوم، پنج محور اساسی که باید مورد توجه جدی قرار گیرند را برشمرد:

۱. تغذیه

۲. خوابگاه

۳. سلامت روان

۴. تربیت بدنی

۵. پدافند غیرعامل (آمادگی برای شرایط بحرانی)

وی با اشاره به حوادثی مانند مسمومیت و آتش‌سوزی در برخی خوابگاه‌ها، بر لزوم رعایت استانداردهای ایمنی تأکید کرد و گفت: «خوابگاه باید مجهز به سنسورهای دود و گاز باشد. وضعیت برق، تأسیسات گرمایشی و سرمایشی، تهویه و امنیت محیط اطراف خوابگاه‌ها باید به طور مستمر رصد و پیگیری شود. شما باید آنقدر پیگیری کنید تا مشکلات حل شود.»

دانشیان از تمامی مدیران و سرپرستان خواست با همکاری و پشتکار، اطلاعات دقیق و کاملی از وضعیت خوابگاه‌ها جمع‌آوری کرده و برای رفع مشکلات موجود تلاش کنند تا محیطی امن و آرامش‌بخش برای دانشجویان فراهم شود.

لواسانی، معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی، در اولین گردهمایی مدیران، کارشناسان و سرپرستان سراهای دانشجویی استان البرز، با شعار «سرای سبز»، سخنرانی خود را با موضوع بهره‌گیری از فناوری‌های نوظهور در صنعت خوابگاه‌داری آغاز کرد.

وی در ابتدا بر استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین برای بهبود کیفیت زندگی دانشجویان ساکن در خوابگاه‌ها تأکید کرد و گفت: «می‌توانیم با به‌کارگیری این ابزارها، محیطی پویاتر و کارآمدتر برای دانشجویان فراهم آوریم.»

لواسانی به نقش رو به رشد دانشجویان در مدیریت سراها اشاره کرد و افزود: «نقش دانشجویان در اداره امور خوابگاه‌ها در حال پررنگ‌تر شدن است و این یک فرصت ارزشمند برای تمرین مسئولیت‌پذیری و ابتکار عمل است.»

معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی با قدردانی از زحمات سرپرستان خوابگاه‌ها اظهار داشت: سرپرستان، نیروهای ارزشمندی هستند که راهبری و رهبری فضای دانشگاهی را بر عهده دارند. این نقش کمتر دیده شده است، در حالی که آنان را می‌توان رؤسای دانشگاه در شیفت شب دانست. باید اهمیت ویژه‌ای به این عزیزان داده شود.

وی در ادامه بر لزوم همکاری بین بخش‌های مختلف از جمله مدیریت مراکز مشاوره، بهداشت، پدافند غیرعامل، تربیت بدنی و فنی مهندسی برای تأمین ایمنی، تاب‌آوری و نشاط در خوابگاه‌ها تأکید کرد.

لواسانی گفت: در استان البرز، این هماهنگی بین مدیریت‌های مختلف باید پررنگ‌تر باشد. خوابگاه‌ها تنها یک مکان اقامتی نیستند، بلکه محلی برای تمرین زندگی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری هستند.

آهنگران، مدیر امور دانشجویی دانشگاه خوارزمی و دبیر این نشست، در آغاز اولین گردهمایی مدیران و سرپرستان سراهای دانشجویی استان البرز، با خیرمقدم به حضار، هدف نهایی این گردهمایی را ایجاد هم‌افزایی و ارتقای بهره‌وری و هماهنگی بین مدیران خوابگاه‌های سراسر استان عنوان کرد.

وی با تأکید بر نقش محوری خوابگاه‌های دانشجویی اظهار داشت: خوابگاه دانشجویی تنها مکانی برای اسکان نیست، بلکه خانه دوم دانشجویان و کانون شکل‌گیری شخصیت، فرهنگ و مهارت‌های زندگی اجتماعی آنان است. امروز ما اینجا جمع شده‌ایم تا با تبادل نظر و تجربیات، گامی مؤثر در جهت ارتقای کیفیت زندگی دانشجویی برداریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاریخ‌سازی دختران والیبال ایران در قهرمانی آسیا / با شایستگی چهارم شدیم
قطار چینی در ۵.۳ ثانیه به سرعت هواپیما رسید
ادامه نقض آتش بس؛ حملات دوباره رژیم اسرائیل به چند شهرک در جنوب لبنان
وضعیت بحرانی ذخایر موشک‌های راهبردی آمریکا پس از تجاوز علیه ایران
پیشنهاد رئیس سیا برای برگزاری نشست ترامپ، پوتین و زلنسکی به مسکو
خط و نشان دوباره وزیر صهیونیست علیه تشکیل کشور مستقل فلسطینی
تجمع معترضان در آلمان در حمایت از توقف ارسال سلاح به اسرائیل
رئیس دولت انتقالی ونزوئلا: توافق انرژی با آمریکا ۲۵ ساله است
اسرائیل سامانه پدافند هوایی به یونان می فروشد
تلاش ناکام افسران ارتش نیجر برای کودتا
شمار قربانیان سیل نپال به ۷۳۴ نفر رسید
شیخ نعیم قاسم: امام شهید با اتکا به وحدت عملی،مسأله فلسطین را احیا کرد
ظرفیت بنادر پاکستان برای تجارت ایران با شرق آسیا
پرداخت بیش از ۴ همت خسارت خودروهای آسیب‌دیده از جنگ
نگاه‌های تحریف یافته به فرزندآوری/ بررسی چند نظریه در این حوزه
۲ شهید در حمله پهپادی تل‌آویو به یک موتور سیکلت در «تل‌الهوی» در غزه
امروز وقت آن است که دشمن تحول بنیادین در دکترین دفاعی ما را با تمام وجود درک کند
سناتور مورفی: ترامپ جنگی را با ایران آغاز کرد که احدی خواهان آن نبود
رهبر انقلاب: شرط اول غلبه حق بر باطل اتحاد مسلمین در مقابل کفر جهانی است
جنگ با ایران باعث تشدید فشار بر خانواده نظامیان آمریکایی شده است
هادی العامری: امنیت عراق و سلاح موضوعی داخلی است
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top