تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/06/26 - 09:56
کد خبر: 544385

در نامه بسیج و انجمن اسلامی شرکت هواپیمایی آسمان به احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح شد؛

از زمان واگذاری آسمان به وزارت کار، این شرکت محلی برای خلق رزومه افراد رانتی شده است

از زمان واگذاری آسمان به وزارت کار، این شرکت محلی برای خلق رزومه افراد رانتی شده است

بسیج و انجمن اسلامی هواپیمایی آسمان در نامه‌ای به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از سوءمدیریت و تضعیف این شرکت انتقاد کرده و تأکید کردند کارکنان نقشی در بحران‌های ایجادشده نداشته‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بسیج و انجمن اسلامی شرکت هواپیمایی آسمان در نامه‌ای خطاب به میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با انتقاد از شرایط فعلی این شرکت، نسبت به تضعیف ناوگان، خروج نخبگان و سوءمدیریت‌های ناشی از انتصاب افراد غیرمتخصص هشدار دادند. در این نامه تأکید شده است که کارکنان آسمان با وجود همه فشارها و مشکلات، نقشی در بحران‌های ایجادشده نداشته و ریشه مشکلات در نحوه انتصاب مدیران و تصمیمات سهامداران عنوان شده است.

متن این نامه را در ادامه می‌خوانید:

جناب آقای دکتر میدری 
وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی 

با سلام و احترام

ضمن عرض تشکر از اولین حضور رسمی جنابعالی در روز چهارشنبه مورخ 19/6/1404 (روز میلاد حضرت رسول اکرم-ص) در شرکت هواپیمایی آسمان و ارائه بیانات در جمع معدودی از مدیران، کلیپی هدفمند از این حضور در سطح رسانه ها انتشار یافت که موجبات تشویش اذهان و تضعیف روحیه کارکنان این شرکت را فراهم نمود. 

به جهت آگاهی آحاد مردم و ثبت در حافظه تاریخی صنعت هوایی کشور و مهم تر از آن در جهت حفظ روحیه و حمایت از کارکنان و متخصصین شرکت معظم آسمان موارد ذیل را به استحضار می رساند: 

الف - شرکت مادر تخصصی هواپیمایی آسمان تا قبل از واگذاری به آن وزارت و صندوق بازنشستگی با شعار "ما دومین هستیم می خواهیم اولین باشیم" اداره می شد! که یکی از اهداف عالیه اش با وجود ناوگان پرشمار (بیش از30 فروند) ارائه خدمات هوایی به مردم عزیز کشور مقدسمان خصوصا در مناطق محروم و همچنین پرواز به کشورهای همسایه و با پروازهای داخلی دارای رکورد بلامنازع بود. 

ب - تنوع خدمات در بخش های مسافری، کترینگ، کارگو، تعمیرات هواپیماهای متنوع و ارائه خدمات به سایر خطوط هوایی در پایتخت، پروازهای اورژانسی برای بیماران، پروازهای رجال سیاسی و پروازهای خاص با در نظر داشتن بالاترین استانداردهای ایمنی پرواز موجب شد تا علاوه بر گسترش آشیانه هواپیماهای گوناگون، ایجاد شعبات فنی و تخصصی و ایجاد زیر ساخت های منحصر به فرد تعمیراتی در سه پایگاه مهم فرودگاه حضرت امام (ره)، مشهد مقدس و شیراز نیز عیناً احداث شده و روز به روز به این خدمات افزوده شود. 
 
ج - با کمی دقت در شرکت های هواپیمایی خصوصی کشور به وضوح حضور متخصصین شرکت آسمان در پست های کلیدی و مدیریتی آنها ملاحظه می شود که نشانگر توانمندی این شرکت در تربیت متخصصین اثرگذار این صنعت استراتژیک است. 

د – از سوی دیگر نام و اعتبار این شرکت معظم در سطح بین المللی به نیکی مطرح و دریافت قطعات و پشتیبانی از هواپیماها به صورت اعتباری با وجود تحریم های ظالمانه بر مدار مناسب صورت می پذیرفت.  

وزیر محترم و میهمان شرکت آسمان

با این تفاسیر روزی که به شرکت آسمان تشریف آوردید شرایط موجود را چگونه ارزیابی کردید؟؟ 

آیا متاثر و متاسف نشدید؟ آیا اموال بیت المال را ضایع شده ندیدید؟ آیا صورت های خسته و قلوب شکسته از بلاتکلیفی ها را ندیدید؟ و آیا... 

به راستی مسبب شرایط فعلی و به وجود آمده کیست؟ مسبب ضایع شدن این اموال چه کسانی هستند؟! آیا کارکنان نقشی در این ظلم دارند؟! در دادگاه عدل الهی و یا خرد اندیشمندان چه پاسخی داده می شود!؟ 

رخصت دهید این درد کهنه شده را ریشه یابی و تشریح کنیم. شرکتی که دوران جوانی ما درآن سپری شد و به حق دانشگاه بزرگی که مولد خیل عظیم از متخصصان بوده امروز حال مناسبی نداشته وخبرهایش نقل محافل شده است. 
دو هزار و چند صد نفر پرسنل، سه هواپیما و در آینده ای نزدیک، احتمالا کمتر و کمتر!! 

جناب آقای وزیر 

متاسفانه از زمان واگذاری آسمان به آن وزارتخانه، این شرکت محلی برای خلق رزومه و تمرین افرادی شد که غالبا هیچ سنخیتی با صنعت هوایی کشور نداشته و با رانت و امتیاز دادن به برخی افراد با حضور در هیات مدیره و در نقش تمرینی برای مدیرعامل شدن (برای اولین بار) گوی سبقت را از یکدیگر می ربودند و تاسف آورتر این که اختلافاتشان با یکدیگر و ارتباطشان با ارکان قدرت تعیین کننده اندازه میز مدیریت بوده است. 

مضافاً اعضای هیات مدیره غالبا در بدو خدمت نفرات دیگری را در شرکت تحت عناوین مختلف بدون احراز شرایط لازم جذب و با خروجشان از هیات مدیره در شرکت رسوب داشته اند و تاسف بارتر این که با سیاست و حمایت مدیران و صاحبان سهام هرآنچه خواسته اند بر سر این شرکت مظلوم آورده اند.  
به راستی چه بلایی بر سر ناوگان، خروج نخبگان قبل از بازنشستگی ، عزلت نشینی برخی متخصصان و مدیران این شرکت آمده است؟!  

کلام آخر

تاکید می گردد مشکل از کارکنان محجوب، زحمتکش و خون دل خورده شرکت آسمان نیست بلکه اشکال کار در نحوه انتصاب مدیران از سوی صاحبان سهام است...

از خداوند متعال درخواست می کنیم در جهت رفع مشکلات این شرکت بزرگ عنایت خود را نازل نموده وبه اجابت این درخواست رجای واثق داریم.

بسیج هواپیمایی آسمان
انجمن اسلامی هواپیمایی آسمان

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top