تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/06/30 - 15:28
کد خبر: 544576

آمریکا شدیدترین سطح تحریم‌های خود را علیه النجبا عراق اعمال کرد

آمریکا شدیدترین سطح تحریم‌های خود را علیه النجبا عراق اعمال کرد

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که میزان تحریم‌های خود علیه جنبش النجبا عراق را به میزان فوق‌العاده‌ای افزایش داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جنبش النجبا در ایران، وزارت خارجه آمریکا رسماً اعلام کرد که ماهیت سیاست‌های تحریمی خود علیه جنبش مقاومت اسلامی النجبا عراق را از ذیل عنوان(SDGT ) به معنی شامل پیگردهای مالی و اقتصادی به قالب( FTO ) با عواقب امنیتی و جنایی ارتقا داده است.

طبق این بازنگری، دولت آمریکا به‌طور رسمی النُجَبا را تشکیلاتی خارجی تعریف می‌کند که در حوزه امنیت و منافع ملی، تهدیدی مهم برای آمریکا و متحدانش محسوب می‌گردد.

از دیگر زوایای این نظام تحریمی جدید، جرم‌انگاری و تعقیب کیفری افراد یا سازمان‌هایی است که به هر نحو به النجبا و برخی دیگر از گروه‌های مقاومت عراق کمک کنند.

ساختار تحریمی فوق، شدیدترین ابزار دیپلماتیک دولت ایالات متحده در مواجهه با سازمان‌هایی است که آن‌ها را «تهدید جدی برای امنیت جهانی» قلمداد می‌کند.

بر اساس این گزارش واشنگتن با این اقدام به النُجَباء پیام داده است که از این به بعد مانند یک سازمان مستقل (و نه نیابتی) تهدیدکننده امنیت ملی ایالات متحده تلقی خواهد شد و اعضا، هواداران و متحدانش نیز به جرم همکاری با مقاومت، از مجازات مصون نخواهند ماند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
بج سینه چگونه ساخته می‌شود؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top