تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/06/31 - 10:55
کد خبر: 544642

طرح کاهش سنوات تحصیلی دوره کارشناسی تدریجی اجرا می‌شود

طرح کاهش سنوات تحصیلی دوره کارشناسی تدریجی اجرا می‌شود

معاون آموزشی وزیر علوم درخصوص آخرین وضعیت بررسی کاهش سنوات تحصیلی دوره کارشناسی توضیح داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ابوالفضل واحدی درباره روند بازنگری کاهش دوره کارشناسی و اینکه آیا سنوات آموزشی در دروه تحصیلات تکمیلی نیز کاهش خواهد داشت، گفت: درحال حاضر مشغول بازنگری بحث کیفی سازی آموزش هستیم تا ببینیم واقعاً چه کاری می‌توان انجام داد.

وی ادامه داد: در این زمینه بررسی‌های گسترده‌ای انجام شده و تجربه کشورهای مختلف دنیا نیز برای بهینه‌سازی امکانات و ظرفیت‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

معاون آموزشی وزیر علوم افزود: درحال بررسی هستیم؛ بنابراین در این زمینه، اجازه دهید کارهای کارشناسی انجام شود تا مشخص شود، کجاها این فضا و پتانسیل وجود دارد تا اقدام کنیم.

وی افزود: در برنامه‌ای که مد نظراست ما باید بین گروه‌های آموزشی و دانشگاه‌های مختلف تفاوت قائل شویم، اگر این موضوع طرح شود، باید به صورت تدریجی و گام‌به‌گام اجرا شود.

وی افزود: این طوری نیست که مثلاً به یکباره دوره کارشناسی سه ساله شود، بلکه با یک شیب و هماهنگی باید انجام شود و در مرحله اول به صورت پایلوت اجرا شده و نتایج آن به دست آید تا ما شوک در دانشگاه‌ها نداشته باشیم.

معاون آموزشی وزارت علوم درباره بازنگری آئین نامه ارتقای اعضای هیئت علمی تصریح کرد: متولی بازنگری آئین‌نامه ارتقا اساتید، مرکز هیئت امنا و هیئت ممیزه وزارت علوم است که یک کار مفصل و سنگین در این زمینه انجام داده است، از طرفی شورای تحول و ارتقای علوم انسانی نیز دراین زمینه اقداماتی را انجام داده است، اکنون مجموعه این اقدامات در حال ادغام و یکپارچه‌سازی است تا به صورت یک آئین‌نامه جامع ارائه شود.

واحدی درباره تغییرات ایجاد شده در ساختار آئین‌نامه توضیح داد: در گذشته آئین نامه شامل چهار محور اصلی آموزش، پژوهش، فرهنگی و مدیریتی بود، اما اکنون محور فناوری نیز به آن افزوده شده است. به این ترتیب، عضو هیئت علمی می‌تواند متناسب با توانمندی‌های برجسته خود در یکی از این حوزه‌ها مسیر ارتقا را دنبال کند.

وی افزود: این بازنگری به گونه‌ای طراحی شده که الزام یکسان برای همه اعضای هیئت علمی ایجاد نکند؛ چراکه برخی ممکن است در آموزش برجستگی بیشتری داشته باشند و برخی دیگر در پژوهش یا مدیریت. بنابراین، مسیرهای ارتقا متنوع‌تر دیده شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top