تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/07/01 - 16:19
کد خبر: 544799

میدری: هیچ هنرآموز هنرستانی در ایران یا جهان بیکار نمی‌ماند

میدری: هیچ هنرآموز هنرستانی در ایران یا جهان بیکار نمی‌ماند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آئین بازگشایی مدارس همزمان با هفته دفاع مقدس، با اشاره به جایگاه مهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، آینده روشن کشور را در گرو توجه جدی به هنرستان‌ها دانست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ احمد میدری با بیان این‌که علت حضور در این هنرستان را تقدیر از دکتر ترکمان و تلاش‌هایش برای صنعت پلیمر دانست و اظهار داشت: انتخاب ورود وی به حوزه صنعت در کنار پزشکی، نشان‌دهنده باور جدی به نقش تعیین‌کننده صنعت در آینده کشور است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر این که هنرستان‌ها باید با مشارکت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و همکاری صنعتگران فعال شوند در ادامه افزود: این باعث می‌شود که دانش‌آموزان بتوانند مهارت‌های عملی مورد نیاز بازار کار را بیاموزند.

تجربه کشورهای موفق در آموزش مهارتی

وی با اشاره به تجربه دیگر کشورها تصریح کرد: در کشورهایی که امروز صنعتی و موفق هستند، نزدیک به ۸۰ درصد دانش‌آموزان به هنرستان می‌روند. در حالی که گاهی در ایران تصور می‌شود تنها مسیر موفقیت از دانشگاه می‌گذرد، اما واقعیت این است که هیچ هنرآموز هنرستانی در ایران یا جهان بیکار نمی‌ماند.

وی افزود: در دانشگاه تعداد محدودی از دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها به چهره‌های برجسته تبدیل می‌شوند، اما بسیاری از فارغ‌التحصیلان هنرستان‌ها به صاحبان صنایع و کارآفرینان موفق بدل می‌گردند.

صنعت، عامل قدرت ملی در جهان

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مقایسه جایگاه علمی و صنعتی کشورها یادآور شد: چین با وجود آنکه برنده جایزه نوبل در رشته‌های علمی اندکی داشته است، امروز بزرگ‌ترین تولیدکننده جهان به شمار می‌رود. آلمان و ژاپن نیز با همین الگو، یعنی تلفیق آموزش دانشگاهی در کنار تقویت آموزش‌های فنی، به قدرت‌های صنعتی تبدیل شده‌اند.

وی تأکید کرد: این کشورها می‌دانند که ۸۰ درصد مسیر توسعه از طریق هنرستان‌ها و ۲۰ درصد از طریق دانشگاه‌ها تأمین می‌شود و بر همین اساس آینده خود را ساخته‌اند.

درس‌های چین برای ایران

میدری در ادامه به تجربه چین در مواجهه با فشارهای سیاسی اشاره کرد و گفت: ایالات متحده آمریکا بیش از ۳۰ سال مانع عضویت چین در سازمان ملل متحد شد و نماینده رژیم پیشین این کشور را به رسمیت می‌شناخت. با این حال، چین با مقاومت و پایداری سرانجام توانست جایگاه خود را تثبیت کند.

وی افزود: ایران نیز امروز در برابر فشارهای آمریکا و اسرائیل مسیر مشابهی را انتخاب کرده است؛ راهی که مبتنی بر مقاومت در برابر ظلم و حرکت به سوی توسعه صنعتی است.

تأکید بر نقش جوانان

وزیر تعاون در پایان خطاب به دانش‌آموزان گفت: دو راهبرد اصلی کشور ما عبارتند از صنعتی شدن و ایجاد روابط عادلانه در سطح جهانی. تحقق این اهداف به دست شما جوانان و آینده‌سازان این سرزمین امکان‌پذیر خواهد بود.

وزیر پس از سخنرانی زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را به صدا در آورد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top