تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/07/02 - 13:25
کد خبر: 544882

۲ هزار اثر به فراخوان پژوهشی حوزویان خراسان ارسال شد

۲ هزار اثر به فراخوان پژوهشی حوزویان خراسان ارسال شد

معاون علمی حوزه علمیه خراسان گفت: حدود ۲ هزار اثر به بیستمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان ارسال شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام مهدی رضایی در آئین آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه خراسان که پیش از ظهر چهارشنبه در مدرسه عالی نواب برگزار شد، به بیان گزارشی از فعالیت‌های انجام شده پرداخت و اظهار کرد: سال گذشته در ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مدرسه فجرانه را طراحی کردیم که ۸۰ نشست علمی تخصصی در مدارس علمیه برگزار شد. امسال این رویداد در سطح گسترده‌تری در سه استان پیگیری خواهد شد.

وی افزود: دهمین نمایشگاه کتاب با مشارکت ۱۷۰ ناشر برگزار شد. در این نمایشگاه ۲۵ هزار کتاب و ۷ هزار بن خرید کتاب عرضه شد و ۳۰ هزار نفر از این نمایشگاه بازدید کردند.

وی از تمدید بیستمین فراخوان آثار پژوهشی حوزویان تا ۱۵ مهرماه خبر داد و گفت: همه طلاب و اساتید می‌توانند آثار خود را برای دبیرخانه این رویداد علمی ارسال کنند.

حجت‌الاسلام رضایی تأکید کرد: تا الان نزدیک به ۲ هزار اثر به دبیرخانه بیستمین فراخوان آثار پژوهشی ارسال شده و نزدیک به هزار اثر بررسی شده است.

معاون علمی حوزه علمیه خراسان از نمایه‌سازی ۲۴۰ مقاله این رویداد علمی در دو پایگاه استنادی بین‌المللی و ملی خبر داد و گفت: مشخصان ۳۵۶ پژوهشگر حوزه علمیه خراسان در این پایگاه‌ها درج شده است.

به گفته وی، امسال برای نخستین بار تمامی امتحانات متمرکز مدارس علمیه خراسان با حضور ناظران برگزار شد.

تصویب صندوق حمایت از پژوهشگران، تصویب بدیل‌های پایان‎نامه، رتبه‌بندی ممتازین، تصویب نظام جامع آموزش، تدوین کتاب‌های درسی و… از دیگر نکاتی بود که حجت‌الاسلام رضایی به آنها اشاره کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه احضار شد
دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند
ادعای مقام آمریکایی: به حملات ایران در تنگه هرمز پاسخ می‌دهیم
عالیشاه به استقلال رسید
نیروهای مسلح یمن: «آرامکو» هدف نظامی است؛ از آنجا دور شوید
کاظمی: کمبود کتاب درسی در مدارس ناشی از جابه‌جایی دانش‌آموزان است
سازمان برنامه و بودجه متولی جدید افزایش کالابرگ شد
روایت ترکیه از رایزنی عراقچی و فیدان
حملات هوایی و توپخانه‌ای عربستان به الحدیده و صعده یمن
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
آیزنکوت: سرنگونی نظام در ایران امکان‌پذیر نیست
حضور مقتدرانه تیم ضدتروریستی سپاه در رزمایش بین‌المللی آنتی‌ترور ۲۰۲۶
یحیی سریع: یمن هدف ۲۲۸۱ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
یحیی سریع: یمن هدف ۲۲۸۱ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
یحیی سریع: یمن هدف ۲۲۸۱ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
یحیی سریع: یمن هدف ۲۲۸۱ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
یحیی سریع: یمن هدف ۲۲۸۱ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
رایزنی اردوغان و بن‌سلمان درباره تحولات منطقه
امیر جهانشاهی: خطای محاسباتی دشمن سند پایان توهمات آنان است
کسب رتبه برتر دانشگاه کاشان در حوزه کانون‌های فرهنگی و اجتماعی در کشور
بازسازی کامل تأسیسات آسیب‌دیده پارس جنوبی تا زمستان ممکن نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top