تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/07/07 - 23:51
کد خبر: 545454

اسرائیل قصد دارد کشتی‌های ناوگان صمود را غرق کند؟

ارتش رژیم صهیونیستی طرح برخورد با کشتی‌های شرکت کننده در ناوگان صمود را به محض ورود به آب‌های فلسطین اشغالی در دستور کار خود دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ روزنامه معاریو در خبری در این رابطه اعلام کرد، نیروی دریایی اسرائیل طرح عملیاتی متوقف کردن پیشروی ناوگان صمود را به سوی نوار غزه تکمیل کرده است و در صورت سرپیچی از دستورات از سلاح جنگی استفاده کرده و تا غرق کردن آنها هم پیش خواهد رفت.

این اطلاعات در ویرایش اول این خبر منتشر اما بعد از دقایقی از  سایت این رسانه حذف و سپس با ویرایش جدیدی با مضمون مختلفی قرار داده شد.

در ویرایش جدید یک مسئول عالی رتبه نظامی در این رابطه به این رسانه عبری زبان خبر داد، ما قصد درگیری شدن با شناورهای نیروهای دریایی که این ناوگان را همراهی می‌کنند، نداریم اما قصد داریم اجازه ندهیم هیچ یک از این کشتی به غزه برسند.

در ادامه این خبر آمده است، ارتش اسرائیل اطمینان دارد که شناورهای نیروی دریایی اسپانیا و ایتالیا که این قایق‌ها و کشتی‌ها را همراهی می‌کنند، قصدی برای ورود به آب‌های سرزمینی را ندارد، اما با این وجود با شناورهایی که وارد آب‌های سرزمینی شوند، برخورد خواهد شد.

در گزارش اولیه این رسانه که هنوز در موتور جستجوی گوگل می توان آن را یافت، تاکید شده بود که نیروی دریایی اسرائیل قصد دارد کشتی‌ها و قایق‌‌هایی که به دستورات و هشدارها توجه نکنند، برخورد و حتی آنها را غرق کند، اما در ویرایش‌های جدیدتر این جمله از آن حذف شده و به نقل از یک منبع نظامی ادعا شده است که کشتی‌های جنگی اسرائیل این قایق‌ها را مجبور به خروج از آب‌های سرزمین کرده اما اگر با این اقدام مخالفت شود، کماندوهای دریایی اسرائیل وارد عرشه آنها شده و این کشتی‌ها و قایق‌ها را به کنترل خود در خواهند آورد، در صورت مقاومت و درگیری سرنشینان از وسایل و ابزارهای ضد شورش همچون افشانه فلفل استفاده شده و اگر خطری جان نظامیان را تهدید کند به طور حتم از سلاح‌های جنگی استفاده خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مجلس تحول‌ساز و آینده ساز
نامه جمعی از نمایندگان به قالیباف و ذوالقدر درباره مذاکرات
افزایش سهمیه بومی در دستیاری دندانپزشکی؛ اعلام آخرین مهلت ثبت‌نام
میانگین راندمان نیروگاه‌های کشور از مرز ۴۰ درصد گذشت
اهدای ۱۲۷ گرم طلا توسط بانوان مینابی برای حمایت از جبهه دفاع از وطن
نتانیاهو به ترامپ: اسرائیل نباید قربانی توافق آمریکا و ایران شود
رسانه صهیونیستی: ایران تاکنون هیچ امتیازی نداده است
ادعای بلومبرگ: احتمالا توافق ایران و آمریکا یکشنبه در ژنو امضا می‌شود
خاتمی: مردم ایران با دشمنانی عهدشکن و پیمان‌شکن طرف‌ هستند
بازگشت ۷۶ درصد حجاج ایرانی به کشور
احضار دیپلمات ارشد آمریکا در هند در پی حمله به کشتی‌های تجاری
اعلام اسامی عطرهای بدون مجوز عرضه‌شده در بازار
رایزنی عراقچی با همتای فرانسوی درباره روند تحولات دیپلماتیک
ایران و روسیه نقشه‌راه سه‌ساله همکاری گردشگری امضا کردند
پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند
سایه جنگ باید برای همیشه از سر کشور دور شود؛ مذاکرات هدفمند باشد
الگوی تکراری ترامپ 
انتقام شهدای دنا را خواهیم گرفت
فیلم | رصد جنگنده F۳۵ برای ایران ممکن شده است
بازداشت یک آمریکایی در چین به اتهام جاسوسی
نزدیکان ترامپ به دنبال پاک کردن سوابق استیضاح از کارنامه او
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top