تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/07/10 - 11:35
کد خبر: 545816

مسکن ملی خرم‌آباد رتبه ۲۴ کشور را دارد؛ چرا پادگان ۰۷ رها شده است؟

مسکن ملی خرم‌آباد رتبه ۲۴ کشور را دارد؛ چرا پادگان ۰۷ رها شده است؟

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در شهر خرم‌آباد، خطاب به استاندار و متولیان گفت: چرا موضوع پادگان ۰۷ رها شده است؟

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رضا سپهوند با اشاره به پیگیری موضوع پادگان ۰۷ خرم‌آباد، اظهار داشت: چرا این موضوع رها شد؟ کلی جلسه برگزار کردیم تا املاکی برای ۰۷ در نظر گرفته شود، خب باید این امر سرعت بیشتری داشته باشد، پیگیری جدی‌تری نیاز دارد.

وی عنوان کرد: ما هر روز از طریق معاون پارلمانی ارتش موضوع را به‌عنوان نماینده پیگیری می‌کنیم، اما این مدیریت ارشد و مدیران هستند که باید قرارداد را دراین‌رابطه منعقد کنند تا سریع‌تر این وضعیت درست شود.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه پروژه کمربند غربی چه شد؟ انیمیشن آن را ساخته‌اید، اما وضعیت این پروژه چیست؟ خب باید پیگیری شود، گفت: ما چقدر باید از وزارت راه و شهرسازی پیگیری کنیم؟ بهترین شرایط الان فراهم شده تا این پروژه‌ها عملیاتی شوند، فقط یک اطلاع‌رسانی و خبرسازی صورت نگیرد و بعد آن را رها کنید.

سپهوند در ادامه با انتقاد از وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در شهر خرم‌آباد، عنوان کرد: مسکن ملی خرم‌آباد در کشور رتبه ۲۴ را دارد، در یک سال گذشته تا الان برای سه هزار واحد مسکونی در خرم‌آباد قرارداد پرداخت تسهیلات منعقد نشده است.

وی بیان داشت: مردم سهم خود را پرداخت کرده‌اند، اما پروژه‌ها همین‌طور مانده است، بعد مدیرعامل بانک رفاه که قرار است تسهیلات حدود ۸۵۰ مورد از این واحدها را پرداخت کند، به لرستان می‌آید و بدون هیچ جلسه و پیگیری از استان می‌رود و به من زنگ زدند که هیچ قراردادی بسته نشده است.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با طرح این سؤال که این موارد را چه کسی باید انجام دهد؟ خب اگر مشکل دارید بگویید تا ما پیگیری کنیم، گفت: اینها موضوعاتی است که مردم از آنها رنج می‌برند و ما به مردم نمی‌دانیم چه بگوییم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
بن‌گویر خطاب به صهیونیست‌ها: سلاح را در کمد نگه ندارید
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندان خود در عربستان
انزجار جهاد اسلامی از سکوت عربی اسلامی درباره هتاکی نتانیاهو
انهدام یک فروند پهپاد شناسایی دشمن بر فراز تنگه هرمز
دیدار سفیر جدید ایران در قزاقستان با وزیر امور خارجه
دیدار سرکنسول جدید ایران در کربلا با وزیر امور خارجه
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top