تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/07/27 - 01:13
کد خبر: 546803

پزشکیان: نگران اصلی من دشمنی آمریکا و اسرائیل نیست بلکه تفرقه در داخل است

پزشکیان: نگران اصلی من دشمنی آمریکا و اسرائیل نیست بلکه تفرقه در داخل است

رییس‌جمهور گفت: نگرانی اصلی بنده نه دشمنی آمریکا و رژیم صهیونیستی، یا توطئه‌ها و تحریم‌های آنها، بلکه تفرقه و اختلاف در داخل کشور است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ مسعود پزشکیان روز شنبه 26 مهر 1404، با حضور در نشست شورای معاونین وزارت کشور، ضمن توجه به گزارش‌ها، نظرات و پیشنهادات وزیر و مدیران این وزارتخانه، نکاتی را در قالب انتظارات و دیدگاه‌های دولت از ایشان بیان کرد.

در ابتدای این جلسه وزیر کشور، قائم‌مقام و معاون امنیتی و انتظامی وزارتخانه، معاون سیاسی، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی، رئیس سازمان مدیریت بحران، رئیس دفتر جانشین فرماندهی کل قوا در نیروی انتظامی، رئیس سازمان امور اجتماعی، رئیس سازمان ثبت احوال، رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی، رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش، معاون توسعه مدیریت و منابع، مشاور حقوقی و معاون پارلمانی وزارت کشور گزارش‌هایی درباره عملکرد و اقدامات مجموعه تحت مدیریت خود ارائه کردند.

رئیس جمهور در واکنش به گزارش ارائه شده درباره تلاش‌ها برای کمک به توسعه زیرساخت‌ها و ناوگان حمل و نقل، با تاکید بر اهمیت الگو گرفتن از نمونه‌های موفق در جهان برای سامان دادن به موضوع ترافیک درون و برون شهری اظهار داشت: یکی از اقدامات موثر در رفع مشکلات ترافیکی و تبعات و عوارض ناشی از آن، ایجاد یکپارچگی هوشمند میان سامانه‌های حمل مسافر و بار جاده‌ای و ریلی و استفاده بهینه از همه زیرساخت‌های موجود به خصوص بهره‌گیری از مسیرهای ریلی بین شهری، برای تسهیل تردد ساکنان مادرشهرها و مراکز اقامتی وابسته به آنهاست.

پزشکیان با بیان اینکه بسیاری از مشکلات فعلی شهرهای بزرگ مثل تهران، کرج، قزوین و امثال آنها، ناشی از عدم پیروی طرح‌های توسعه شهری از نقشه‌ها و برنامه‌های جامع و برخوردار از مطالعات دقیق است، افزود: یکی از مشکلات جدی امروز مراکز شهری بزرگ، جابجایی پرحجم جمعیتی است که صبح و عصر برای رفت و برگشت به محل کار خود مجبورند، عرض و طول شهرها را طی کنند، در حالی که اگر توسعه شهر و استقرار واحدهای شغلی، از یک برنامه حساب شده پیروی می‌کرد، چنین مشکلاتی، حداقل با چنین کیفیتی پدید نمی‌آمد.

رئیس جمهور همچنین پس از ارائه گزارش معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور، بر اهمیت این بخش برای ارتقای بهره‌وری سازمان اداری وزارتخانه تاکید و تصریح کرد: اساس کار در دستگاه‌ها باید بر مبنای تعریف دقیق مسئولیت‌ها و ماموریت‌ها، اعطای اختیارات لازم و نظارت و پاسخگو کردن مسئولان دنبال شود. شما باید برای ارزیابی عملکردها چند شاخص کلی تعیین کنید که کسب رضایت مراجعان در صدر آنها باشد. آموزش‌های ارائه شده نیز باید دقیقا در مسیر ارتقای توانمندی‌های حرفه‌ای پرسنل برای ارائه خدمت باکیفیت‌تر و ارتقای رضایت‌مندی مراجعان تدوین و ارائه شود.

پزشکیان بر ضرورت ارزیابی دقیق توانمندی‌های افراد پیش از انتصاب آنها به مسئولیت‌ها نیز تاکید کرد و گفت: در سازمان‌های نظامی شاهد یکی از دقیق‌ترین نظام‌های ارزیابی توانمندی‌ها و شایستگی‌های افراد هستیم که شما نیز باید از همین نظام الگو گرفته و اجازه ندهید هیچ‌کس بدون شایستگی‌ها و توانمندی‌های لازم به مسئولیت گمارده شود.

رئیس جمهور در بخش دیگری از این جلسه و پس از گزارش رئیس سازمان ثبت احوال، بر ضرورت تسریع در پیگیری اجرای طرح اتصال اطلاعات هویتی، اقتصادی و اقامتی افراد تاکید و خاطرنشان کرد: اگر کدملی و کدپستی افراد بهم متصل شده و ماده 169 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم نیز اجرا شود، زمینه بسیاری از سوءاستفاده‌ها و رانت‌ها رفع خواهد شد. اجرای این برنامه همچنین به رفع مشکل افراد بدون اسناد هویتی نیز کمک خواهد کرد؛ مسئولان مربوطه تلاش کنند که به هر نحو ممکن مشکل افراد فاقد اسناد هویتی را برطرف کنند و به هیچ‌وجه اجازه ندهند این افراد بلاتکلیف بمانند.

پزشکیان همچنین در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه باور دارم که نامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر، کارآمدترین و دقیق‌ترین سند حکمرانی مطلوب است، اظهار داشت: بر طبق این سند همه مسئولان حکومت موظف به تلاش برای اقامه حق، عدالت، انصاف و جلوگیری از ظلم به مردم هستند. اقدامات شما در یکسال و اندی سپری شده از عمر دولت چهاردهم شایسته قدردانی است، اما اولا لحظه‌ای از تلاش برای بهبود مستمر عملکرد خود غافل نشوید و در وهله بعد تلاش کنید با رسیدن به یک نگاه و زبان مشترک، همه توان خود را برای احقاق حق و کسب رضایت مردم به کار بگیرید.

رئیس جمهور بار دیگر با تاکید بر اینکه نگرانی اصلی بنده نه دشمنی آمریکا و رژیم صهیونیستی، یا توطئه‌ها و تحریم‌های آنها، بلکه تفرقه و اختلاف در داخل کشور است، با قرائت این شعر حضرت مولانا «باران که شدى مپرس، این خانه کیست ...»، تصریح کرد: هرگز اجازه ندهید مردم در دریافت خدمات به خودی و غیرخودی تقسیم شوند. ما موظف هستیم حتی اگر کسی مرتکب خلافی شد، در کنار رسیدگی به تخلف او، اجازه ندهیم ذره‌ای از حقوق حقه او تضییع شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بزرگداشت رهبر شهید و دکتر مصباح‌الهدی باقری‌کنی در دانشگاه امام صادق
توانیر: تلاش برای رفع آسیب شبکه برق در استان های جنوبی ادامه دارد
قیمت طلا و سکه در ۲۶ تیر ۱۴۰۵
عقب‌نشینی برابر دشمن، محکوم است/ تعرض به زیرساخت‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
صالحی: کشورهای منطقه بازی مقصرنمایی را کنار بگذارند
هشدار وزیر کار به امارات از تریبون بریکس: سرزمین خود را در اختیار دشمنان ایران قرار ندهید
قالیباف: ایرانی میراث پرافتخار خود را به آسانی واگذار نمی‌کند
حاج علی اکبری: اخراج آمریکا از منطقه و ازاله رژیم صهیونیستی بخشی از انتقام ملت ایران است
واکنش مجید مجیدی به اظهارات توهین‌آمیز معاون ترامپ
سردار موسوی: شلیک‌های موثر و هدفمند بر سر دشمن تا بازگشت آرامش به جنوب ادامه خواهد داشت
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
فعالیت بندر لافت بدون وقفه ادامه دارد / پل‌های آسیب‌دیده امروز ترمیم می‌شوند
ادعای کویت درباره آسیب دیدن تاسیسات آب و برق این کشور در تبادل آتش میان ایران و آمریکا
سپاه: حمله به مردم و زیرساخت‌های غیرنظامی تاوان بسیار سخت و بیچاره کننده‌ای خواهد داشت
کتاب «روایت آقا»؛ تصویری ناب از مراحل رشد و بالندگی شخصیت رهبر شهید در دامان پدری عالم و زاهد
رهبر شهید، استقلال و خودکفایی را شرط بقای ملت می‌دانست
در مسئله کارخانه قند یاسوج، بین صیانت از محیط زیست و حمایت از تولید توازن برقرار کنید
حملات وحشیانه یانکی‌ها به زیرساخت‌های جنوب، نبرد را به مرحله جدید کشاند
آن قاتل قمارباز با چه زبانی بگوید با شما تفاهمی ندارد؟
خون‌خواهی رهبر شهید، حقی مشروع و ضرورتی راهبردی است
اطلاق «جان‌باخته» به شهدای حملات آمریکا، رویا فروشی صلح با دشمن است
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top