تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/07/29 - 01:52
کد خبر: 546924

عارف:

توسعه دانشگاه‌های بزرگ دغدغه ملی و فرهنگی دولت است

 توسعه دانشگاه‌های بزرگ دغدغه ملی و فرهنگی دولت است

معاون اول رئیس‌جمهور موضوع توسعه و ساماندهی دانشگاه‌های بزرگ را از دغدغه‌های ملی و فرهنگی دولت دانست و گفت: ساماندهی دانشگاه‌های بزرگ تهران نیازمند همکاری دولت و قوه قضائیه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جلسه‌ای به ریاست محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور، درباره توسعه و ساماندهی وضعیت دانشگاه شهید بهشتی و علوم پزشکی شهید بهشتی و همچنین موضوع انتقال محل زندان اوین برگزار شد. در این نشست، وزرای راه و شهرسازی و دادگستری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور، دبیر هیأت دولت و سایر مسئولان مرتبط حضور داشتند.

محمدرضا عارف در این جلسه با اشاره به برنامه‌ریزی دولت چهاردهم برای امکان‌سنجی توسعه و یکپارچه‌سازی این دو دانشگاه و بررسی وضعیت زندان اوین، گفت: موضوع جایگزینی بازداشتگاه اوین با مجموعه دانشگاهی شهید بهشتی از دهه‌های گذشته در دستور کار بوده و اکنون نیازمند هماهنگی و همکاری جدی میان دولت و قوه قضائیه است.

وی با یادآوری تجربه‌های گذشته در زمینه انتقال زندان اوین در اوایل دهه ۸۰، افزود: دانشگاه‌های شهید بهشتی و علوم پزشکی شهید بهشتی از دانشگاه‌های پیشرو و اثرگذار کشورند که نقش مهمی در توسعه علم و فناوری داشته‌اند.

معاون اول رئیس‌جمهور موضوع توسعه و ساماندهی دانشگاه‌های بزرگ را از دغدغه‌های ملی و فرهنگی دولت عنوان دانست و اظهار کرد: ساماندهی این دو دانشگاه به عنوان سرمایه‌های ارزشمند کشور باید به‌گونه‌ای انجام شود که ضمن ارتقای جایگاه و نقش آنان، رؤسا و مدیران دانشگاه‌ها از درگیری در مسائل اجرایی روزمره رها شوند.

شایان ذکر است، در این جلسه، حاضران درباره نحوه انتقال زندان اوین و چگونگی ساماندهی و توسعه دانشگاه‌های شهید بهشتی و علوم پزشکی شهید بهشتی به تبادل نظر پرداختند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گسترش حملات و بن‌بست راه‌حل نظامی در یمن
کاروان پاراآسیایی ایران درمسیر ناگویا؛ مدال‌آوری درمیدان رقابتی متفاوت
بیش از ۹۰ درصد تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران با ورود دستگاه‌های نظارتی محرز شد
از حضور پزشکیان در دانشگاه شهید بهشتی تا اعلام مبالغ وام های دانشجویی
جایزه برای مجیدی، تریبون برای ایران
اروپا اهل جنگ، غربگرایان نسخه‌پیچ مذاکره! / اروپا چرا با پوتین مذاکره نمی‌کند؟
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه های نجومی علوم پزشکی اهواز؛ سکوت مسئولین در پاسخگویی به دانشجویان
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top