تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/07/29 - 23:09
کد خبر: 546952

مهلت ثبت درخواست معافیت تحصیلی برای پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۳

مهلت ثبت درخواست معافیت تحصیلی برای پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۳

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا اعلام کرد: مشمولان پذیرفته شده کنکور خرداد و شهریور ۱۴۰۳ باید تا پایان مهر برای ثبت معافیت تحصیلی در سامانه سخا اقدام کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا اظهار کرد: برابر اطلاع رسانی‌های قبلی، مشمولان غیر غایب دیپلم خرداد و شهریورماه ۱۴۰۳ که در آزمون‌های سراسری از مهر ماه سال جاری پذیرفته شده اند، تا پایان مهرماه امسال فرصت دارند درخواست مجوز صدورمعافیت تحصیلی را درسامانه سخا ثبت کنند، در غیر این صورت برای جلوگیری از ورود به غیبت می‌بایست وضعیت خدمتی خود را تا تاریخ ذکر شده مشخص کنند.

وی در مورد مشمولان پذیرفته شده ورودی بهمن ماه سال جاری گفت: مشمولانی که با شرکت در آزمون سراسری، موفق به پذیرش در نیمسال دوم ۱۴۰۴ (بهمن ماه) شده اند و این موضوع در اعلام نتایج قطعی سازمان سنجش قید شده باشد، می‌توانند از تاریخ یکم آبان ماه سال جاری از طریق سامانه سخا برای ثبت معافیت تحصیلی اقدام کنند واز تاریخ بهمن ماه ۱۴۰۴ شروع به تحصیل کنند.

این مقام انتظامی در ادامه توضیح داد: تسهیلات فوق شامل پذیرفته شدگان دانشگاه هابراساس سوابق تحصیلی و بدون کنکور برای ورودی‌های بهمن ماه ۱۴۰۴ نمی‌شود و باید حداکثر تا پایان مهرماه امسال وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف کنند و در موعد مقرر به خدمت سربازی اعزام ودر صورت قبولی در مقطع کارشناسی و بالاتر می‌توانند در بهمن ماه امسال برای شروع به تحصیل، با احراز شرایط قانونی مجوز ترخیص از خدمت و معافیت تحصیلی دریافت کنند.

سردار علیدوست خاطرنشان کرد: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان های داخلی(سروش، ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top