تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/07/30 - 00:12
کد خبر: 546958

درخواست فدراسیون فوتبال از قلعه‌نویی

درخواست فدراسیون فوتبال از قلعه‌نویی

فدراسیون فوتبال در بررسی گزینه پیشنهادی قلعه نویی برای حضور دستیار خارجی در کادر فنی تیم ملی به این جمع بندی رسید که وی مدارک لازم برای نشستن روی نیمکت را ندارد و آن را به وی اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سالواتوره فوتی که پیش‌تر سابقه دستیاری در کنار ژوزه مورینیو در تیم آ. اس. رم را در کارنامه دارد، در جریان دیدار تدارکاتی ایران و تانزانیا نیز به دوبی سفر کرده بود تا از نزدیک در جلسات فنی و مذاکرات با مسئولان فدراسیون فوتبال شرکت کند. با این حال، برخلاف انتظار، حضور او در کادرفنی تیم ملی ایران نهایی نشد و راهی سمپدوریا ایتالیا شد تا اکنون جزئیات تازه‌ای از دلایل این تصمیم مطرح شود.

در جریان مذاکرات انجام‌شده میان فوتی و مدیران فدراسیون فوتبال، مشخص شد که این مربی ایتالیایی فاقد مدرک مربیگری «پروفشنال» یا همان Pro License است؛ مدرکی که در ساختار حرفه‌ای فوتبال جهان، برای حضور در کادر فنی تیم‌های ملی و باشگاه‌های سطح بالا معمولاً شرط لازم محسوب می‌شود. همین مساله باعث شد تا مسئولان فدراسیون نسبت به جذب او تردید جدی پیدا کنند. از نگاه فدراسیون، حضور مربی‌ای که قرار است در جام جهانی ۲۰۲۶ امیر قلعه نویی را روی نیمکت راهنمایی کند، باید از هر نظر واجد شرایط حرفه‌ای و علمی باشد.

از سوی دیگر، با توجه به اینکه حقوق در نظر گرفته‌شده برای این مربی در سطح قابل توجهی بوده، مدیران فدراسیون تصمیم گرفتند از جذب فردی بدون داشتن چنین مدرکی پرهیز کنند. در نتیجه، پس از بررسی جوانب مختلف، فدراسیون فوتبال با پیشنهاد سرمربی تیم ملی برای پیوستن سالوادور فوتی به کادر فنی مخالفت کرد.

در ادامه نیز از امیر قلعه‌نویی خواسته شده است تا گزینه‌های جدیدی را معرفی کند که این امر نیز از سوی سرمربی تیم ملی رخ داده است تا پروسه انتخاب دستیار خارجی ایده آل برای او دوباره از نو تکرار شود.

شایان ذکر است فوتی بلافاصله پس از منتفی شدن توافق با فدراسیون فوتبال ایران، راهی ایتالیا شد و مذاکرات خود را با باشگاه سمپدوریا نهایی کرد. او به سرعت با این باشگاه قرارداد بست، اما نکته جالب اینجاست که در ساختار رسمی سمپدوریا، نام او نیز به عنوان «دستیار» ثبت نشده است. با این حال، طبق گزارش‌های رسیده از ایتالیا، فوتی قرار است در عمل نقش اصلی و محوری را در کادرفنی سمپدوریا برعهده بگیرد و به نوعی همه‌کاره نیمکت این تیم باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top