تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/08/14 - 21:27
کد خبر: 547899

نظام آموزش عشایری کشور به زودی از طریق مجلس اصلاح می‌شود

نظام آموزش عشایری کشور به زودی از طریق مجلس اصلاح می‌شود

وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان فارغ التحصیل عشایر باید پس از اتمام دوره آموزش بتوانند به‌صورت بومی در حوزه‌های مرتبط با عشایری مشغول کار شوند، به همین دلیل، نظام آموزش مدارس عشایری به‌زودی از طریق مجلس شورای اسلامی اصلاح خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ علیرضا کاظمی در آیین اختتامیه بیست و چهارمین اردوی ملی دانش‌آموزان عشایر کشور که عصر امروز برگزار شد، اظهارکرد: هدف ما همین بود که در محضر آقا امام هشتم(ع) ابراز خشنودی کنیم از اینکه دانش‌آموزان عشایر کشور در مشهدالرضا(ع) گردهم جمع شده‌اند و حاضر در یک المپیاد ورزشی و اردوی ملی هستند. این گردهمایی، نمایش دلپذیر و امیدوارکننده‌ای از یک وفاق، وحدت و همدلی در عین تکثر فرهنگی و قومی است؛ این دانش‌آموز با لباس‌های محلی، مذهب و قومیت‌های مختلف زیر پرچم ولایت امام مهربانی‌ها جمع شده‌اند که رویداد امروز را می‌توان انعکاسی از ایران اسلامی دانست.

وی افزود:اهمیت همزمانی گردهمایی امروز با ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) در این است که دانش‌آموز آینده‌ساز ما از فاطمه اطهر(س) در جانفشانی و ایثارگری خود در مسیر ولایت الگو بگیرد. همین ایثارگری بود که زهرای مرضیه(س) را به الگوی امروز ما تبدیل کرد و ما هم باید در این مسیر ثابت‌قدم باشیم.

وزیر آموزش و پرورش، عشایر را طلایه‌داران میراث استکبارستیز، ظلم‌ستیز و دشمن‌ستیز انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: مهم‌ترین ویژگی دانش‌آموز ایران امروز باید آگاهی و بصیرت او از مسیری باشد که نهضت امام خمینی(ره) از سال 1342 آغاز کرد، تا امروز با ایستادگی، مقاومت و بذل خون‌های بسیار آن را حفظ کرده و در آینده برای فتح قله‌های بلند موفقیت در پیش‌رو دارد.

کاظمی بیان کرد:بزرگترین مانع ما در این مسیر جنگ شناختی دشمن است که اندیشه جوانان و نوجوانان ما را هدف گرفته تا استحاله هویتی ما رقم بخورد اما ما غنی از میراث فرهنگی قهرمانانی هستیم که از دانشمندان شهید گرفته تا عشایر دلیر و سرداران مجاهد را در بر می‌گیرد.

 وی ادامه داد: دشمن ما امروز به هیچ چیز قانع نیست و هرگز نمی‌تواند کشوری مستقل و درحال رشد را تحمل کند. در این راه نیز از همه راه‌ها استفاده می‌کند؛ همان‌طور که تا به امروز نیز استفاده کرده و از جنگ هشت‌ساله و 12روزه گرفته تا تحریم‌های اقتصادی را به ملت ما تحمیل کرده است. در برابر این جبهه نیز بهترین فرهنگ استکبارستیزی برای حال امروز ما، هویت تاریخی عشایر است که همیشه در برابر بیگانگان ایستادگی می‌کردند و تاریخ این را شهادت می‌دهد.

وزیر آموزش و پرورش، با بیان اینکه فرهنگ زیست عشایری، نزدیک‌ترین شکل زندگی به الگوی معرفتی انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: شما می‌توانید رشادت، ایمان و ساده‌زیستی را حتی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در سیره زندگی عشایر مشاهده کنید، به همین دلیل امروز در پیشگاه شما می‌ایستم و ادعا می‌کنم که دانش‌آموزان عشایر در اولویت سیاست‌گذاری ما در وزارت آموزش و پرورش هستند؛سند این موضوع نیز افزایش مستمر اعتبارات عمرانی و برنامه‌ریزی‌های نرم‌افزاری برای تسهیل آموزش عشایر به‌خصوص در بخش دانش‌آموزان دختر است.

کاظمی تأکیدکرد: همه ما با تمام توان در خدمت دانش‌آموزان عشایر خواهیم بود. تلاش هم این است که فارغ‌التحصیلان دانش‌آموزان عشایر پس از اتمام دوره آموزش بتوانند به‌صورت بومی در حوزه‌های مرتبط با عشایری مشغول کار شوند؛ به همین دلیل، نظام آموزش مدارس عشایری به‌زودی از طریق مجلس شورای اسلامی اصلاح خواهد شد، این موضوع می‌تواند تاحد زیادی از مشکلات موجود بکاهد و جامعه عشایری کشور را به سمت بهبود کیفیت زندگی هدایت کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top