تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/09/10 - 02:30
کد خبر: 549462

جلیلی: همه در قبال کمک به دولت وظیفه داریم

جلیلی: همه در قبال کمک به دولت وظیفه داریم

نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: امروز همه ما در قبال کمک به دولت وظیفه داریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ سعید جلیلی عصر یکشنبه در جمع نخبگان سیاسی و فرهنگی آذربایجان غربی، اظهار کرد: همه ما در قبال کمک به دولت وظیفه داریم و هرجا خلأیی مشاهده کردیم، باید با ارائه راه‌حل، به دولت کمک کنیم. یکی از راه‌های یاری دولت، تقویت حرکت‌های شایسته است و راه دیگر این است که وقتی خطایی را متوجه شدید، بلافاصله تذکر دهید و نگذارید کشور در چاله بیفتد.

وی عنوان کرد: یکی دیگر از راه‌های کمک، این است که هر ایرانی در هر زمینه‌ای که توانایی دارد، نقش آفرینی کند، کارهای زمین‌مانده را به دوش بکشد و هرجا تشخیص داد درست است، وارد میدان شود. باید فضایی پرنشاط ایجاد کرد تا جوانان را به دنبال خود به حرکت درآوریم و جوانان باید احساس کنند پناه و ملجایی دارند.

باید با احساس تکلیف به دولت کمک کنیم

نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به مسئولیت شرعی افراد ادامه داد: بین خود و خدایمان باید تا اندازه وسعمان کار کنیم و اگر انجام ندهیم، روز قیامت پاسخگو خواهیم بود.

جلیلی اظهار کرد: آنچه موجب تمایز این جمع با جمع‌های دیگر می‌شود، این است که «تکلیف الهی» این جمع را دور هم گرد آورده است. اگر عزیزی در مقطعی کاری را انجام داده، با اخلاص و تکلیف درست همراه بوده است.

وی اضافه کرد: این یک تکلیف نقطه‌ای نیست که در مقطع زمانی یا مکانی خاصی به ما محول شده باشد، بلکه هدف و حرکتی متعالی‌تر است. این جمع باید پیوسته و مستمر این وظیفه و رسالت خود را دنبال کند.

نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: امتیاز چنین جمعی این است که کسی از بیرون به آن‌ها تکلیف نکرده، بلکه خودشان، تکلیف را تشخیص داده‌اند.

ارزش‌های انقلابی و دفاع از ولایت محور تجمع نیروهای انقلابی است

جلیلی با بیان اینکه ارزش‌های انقلابی و دفاع از ولایت، محور تجمع نیروهای انقلابی است، عنوان کرد: باید دیدگاه‌ها و اهداف متعالی را امتداد دهیم و در یک مکان یا موضوع خاص متوقف نشویم. مردم باید بدانند که شما حقوق آنان را پیگیری می‌کنید. ما باید در مسیر حرف تازه و به‌روز حرکت کنیم و در مسائل جدید، اظهار نظر کارشناسی داشته باشیم تا مردم این موضوع را درک کنند.

وی افزود: لازمه پویا و فعال کردن جامعه، این است که به‌روز باشیم و پا به پای دنیا حرکت کنیم. نمی‌توان در دنیای قدیم ماند. باید بدانیم که موضوعات، تازه و جدید می‌شوند و همین امر، مجموعه‌ای از تلاش‌ها، هم‌افزایی و تبادل افکار را می‌طلبد.

جلیلی بیان کرد: باید حرفتان را با زبان روز بیان و به اثبات برسانید. امروز حتی نظریه‌پردازان غربی نیز می‌گویند جریانی موفق است که «روایت اول» را بیان کند؛ در حالی که قرآن این مطلب را هزار و چهارصد سال قبل بیان کرده که «در گذشته نمانید».

عده‌ای در کشور به دنبال روایت سازی هستند

وی گفت: امروز عده‌ای به دنبال «روایت‌سازی» هستند و در «ولایت‌سازی» سعی می‌کنند کارهایی که نباید در جامعه اجرا شود را به دستور و مواردی مثل «حجاب دستوری» یا «بازار دستوری» متصل کنند تا از موضوع اصلی منحرف شوند. در اینجا است که باید «روایت درست» بیان شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: اگر در اولویت‌های کشور، بی‌نظمی و فساد باشد، باید برای آن راهکار درست ارائه داد و تنها نشستن و نقد کردن، فایده‌ای ندارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top