تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/09/10 - 12:04
کد خبر: 549486

معرفی برخی موسسات غیرمجاز اعزام دانشجو به مراجع قضایی

معرفی برخی موسسات غیرمجاز اعزام دانشجو به مراجع قضایی

رئیس سازمان امور دانشجویان با توصیه‌هایی به دانشجویان و خانواده‌ها درباره موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور از معرفی برخی موسسات غیرمجاز اعزام دانشجو به مراجع قضایی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ سعید حبیبا، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان درباره اقدامات این سازمان درخصوص موسسات غیرمجاز اعزام دانشجو به خارج کشور اظهار داشت: صدور مجوز برای موسسات اعزام دانشجو به خارج کشور سازوکار مشخص دارد. متقاضیان برای کسب مجوز باید وارد سامانه مربوطه شوند و پس از طی مراحل قانونی و بررسی اسناد و مدارک،  مجوز مربوطه را دریافت کنند. چون این بازار، بازار اغواکننده‌ای است و خیلی از افراد بدون ورود به این مراحل قانونی با نصب تابلو و تبلیغات اقدام به دریافت هزینه‌های کلانی از خانواده‌ها می‌کنند، بعضاً با کلاهبرداری‌هایی در این زمینه روبرو هستیم.

وی ضمن درخواست هوشیاری دانشجویان و خانواده‌ها در این‌خصوص گفت: من از تمام خانواده‌ها درخواست می‌کنم زمانی که تصمیم می‌گیرند فرزندان‌شان را از طریق موسسه‌ای برای ادامه تحصیل به خارج کشور  اعزام کنند، ابتدا سامانه سازمان امور دانشجویان را بررسی کنند و از مجوز و تایید آن از سوی سازمان اطمینان حاصل کنند. ‌این موسسات طبق پروتکل‌های سازمان مجبورند مواردی را رعایت کنند و هزینه‌هایشان نیز معمولاً معقول‌تر از موارد غیرقانونی است.

حبیبا افزود: علیرغم همه این تدابیر گاهًا به ما خبر می‌رسد که شرکت‌هایی به‌صورت غیرقانونی اقدام به اعزام دانشجو به خارج از کشور می‌کنند که عمدتاً کلاهبرداری‌ بوده و پول‌های خارج از عُرف از متقاضیان گرفته شده است. لذا ما در مرحله اول از شرکت‌های مجاز خواستیم موارد غیرقانونی و غیرمجاز را به ما معرفی کنند.

وی افزود: پس از بررسی وضعیت این شرکت‌ها آن‌ها را به قوه قضائیه معرفی می‌کنیم. طی ماه‌های اخیر و به‌خصوص یک‌ماه گذشته مواردی را در این زمینه به مراجع قضایی معرفی کردیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بقایی: جام جهانی نباید بهانه‌ای برای آزار نمایندگان ورزشی ملت‌ها شود
مسکو: تحریم‌ها علیه ایران، کوبا و کره شمالی لغو شوند
جاده چالوس یک‌طرفه شد
فیلم | استاد دانشگاه: ۶ پل اصلی مسیر ترانزیت راه‌آهن ریلی ما را زدند/ ۴۰ ساعت طول کشید تا پل‌ها بازسازی شد!
ایران تنها در صورت پذیرش خواسته‌های ملت، پای میز مذاکره می‌رود
مراسم گرامیداشت سرداران شهید و شهدای اقتدار ایران برگزار شد
تکرار سیاست مذاکره و جنگ ترامپ علیه ایران
پرداخت ۲۲۸۰ میلیارد ریال خسارت به خودروهای جنگ‌زده
تصویب قطعنامه ضدایرانی در نشست شورای حکام آژانس اتمی
نمایندگی ایران: از حق خود برای پاسخ‌دهی به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام کوتاه نمی‌آییم
افزایش ۴۰ تا ۴۵ درصدی حقوق اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد
ادعاها علیه برنامه هسته‌ای ایران صرفاً بهانه‌ای برای توجیه تهاجم مشترک برنامه‌ریزی شده بود
وزیر کشور: فعلا انتخابات شوراها برگزار نمی‌شود
چرا تابلوسازان، پلکسی گلاس را به سایر متریال ‌ها ترجیح می‌ دهند؟
نحوه از بین بردن لکه های فرش با جوش شیرین
چک لیست کامل سرویس ماهانه موتورسیکلت
راهنمای خرید نهاده دامی برای دامداران و مرغداران؛ از قیمت روز تا کیفیت واقعی
نوستالژی دهه‌های گذشته؛ چرا خانه، مدرسه و بازی‌های قدیمی هنوز فراموش نمی‌شوند؟
معرفی ۵ داکت اسپلیت خارجی با بالاترین کیفیت و راندمان
آیا میدانید بهترین کمپرسور باد برای صنعت برش لیزر کدام است؟
لیست قیمت منبع ذخیره آب طبرستان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top