تاریخ انتشار: جمعه 1404/09/21 - 10:19
کد خبر: 550258

مشکل مالیاتی صنایع برای سرمایه‌گذاری و ارتباط با دانشگاهها رفع شد

مشکل مالیاتی صنایع برای سرمایه‌گذاری و ارتباط با دانشگاهها رفع شد

وزیر علوم گفت: تفاهم‌نامه ۴ جانبه برای حل مشکل مالیاتی صنایع برای ارتباط با دانشگاه‌ها بین وزراتخانه‌های علوم، بهداشت، اقتصاد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسین سیمایی صراف در جمع خبرنگاران در مورد انعقاد تفاهم‌نامه ۴ جانبه برای تسهیل ارتباط بین دانشگاه و صنعت گفت: امروز اتفاق بسیار مبارکی افتاد و شرکت‌های بزرگ کشور به همراه رؤسای دانشگاه‌های سطح یک در یک جلسه با حضور وزرای بهداشت و اقتصاد و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور شرکت کردند تا بتوانند موانع اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان را بررسی کنند.

وی ادامه داد: قانون جهش تولید دانش بنیان یک قانون مترقی است که می‌تواند دانشگاه و صنعت را به یکدیگر متصل کند. صنعت تحقیق و توسعه را در دانشگاه انجام دهد و دانشگاه نیز با نیروهای زبده این نیاز را پاسخ می‌گوید و هر دو متقابلاً سود می‌برند و یک فرآیند برد برد اتفاق می‌افتد.

وزیر علوم با اشاره به موانعی که در اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان وجود داشت، گفت: شرکت‌ها نگرانی داشتند که مفاصا حساب مالیاتی آن‌ها به راحتی صادر نشود. یک تفاهم‌نامه چهارجانبه ۴ جانبه با وزرارت علوم، بهداشت، اقتصاد و معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری امضا شد که شرکت‌ها نگرانی در مورد سرمایه‌گذاری در دانشگاه‌ها نداشته باشند.

وی افزود: به محض سرمایه‌گذاری صنعت در دانشگاه مفاصا حساب مالیاتی برای آنها صادر شود. از این طریق تحقیق و توسعه صنعت در دانشگاه انجام می‌گیرد، زیرساخت‌های دانشگاه ارتقا پیدا می‌کند و نیروی انسانی زبده نیز در کنار صنعت خواهند بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خدمات سئو تخصصی و مدیریت هزینه سئو سایت
سومین طلای کاروان ایران توسط تیم فوتبال الکترونیک به دست آمد
پزشکیان امشب در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی می‌کند
زنگ مهر به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه
۶ ماه ذخیره واکسن در کشور داریم
ترکیه و یمن؛ ۳ دلیلی که آنکارا وارد جنگ نمی‌شود
سن جذب اعضای هیئت علمی به ۴۰ سال کاهش یافت
پزشکیان در تریبون مجمع عمومی؛ روایتگر مظلومیت و ایستادگی ایران
همکاری مجازی با اساتید ایرانی دانشگاه‌های آمریکا
هیئت دولت امروز را عزای عمومی اعلام کرد
قیمت طلا امروز کاهش یافت
تغییر «مدل سنتی» میزبانی‌های مهم
مذاکره با آمریکا راه‌حل نیست / پزشکیان نباید با ترامپ دیدار کند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از جمعه
۱۶۸ نیمکت خالی در مهر میناب
استیضاح فوری عراقچی؛ دیدار نیویورک، قبح‌شکنی بی‌دستاورد
رئیس روس‌ اتم: وضعیت در نیروگاه اتمی بوشهر ایران آرام است
سرلشکر صفوی: چین و روسیه کمک‌های غیر سیاسی هم به ایران می‌کنند
دیدار ترامپ با سران کشورهای عربی و منطقه در نیویورک با محوریت ایران
حمله موشکی عربستان سعودی به شمال یمن
آمادگی وزارت علوم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top