تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/10/01 - 21:22
کد خبر: 550780

نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع

نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع

رئیس دانشگاه آزاد در مورد امکان حذف آزمون جامع در امتحانات گفت: این موضوع نیاز به همفکری اساتید دانشگاه دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  بیژن رنجبر در مورد امکان حذف آزمون جامع برای دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد گفت: این موضوع یک بحث کاملاً علمی و پیچیده است. مدل آموزشی دانشگاه‌های ایران، به صورت ۴ سال کارشناسی، ۲ سال کارشناسی ارشد و ۴ سال دکتری یک مدل تثبیت شده است و اعمال هر تغییراتی در این زمینه باید با همفکری اساتید دانشگاه انجام شود.

وی اظهار کرد: مدل آموزشی دانشگاه‌های ایران یک مدل آمریکایی است و با مدل دانشگاه‌های اروپایی متفاوت است که دوره دکتری آن‌ها پژوهش‌محور است و امتحان جامع ندارند. در مورد این موضوع باید بحث‌های مختلفی انجام شود.

رئیس دانشگاه آزاد افزود: ظاهراً در دانشگاه‌های دولتی به این سمت رفته‌اند که امتحان کتبی آزمون جامع در برخی دانشگاه‌ها حذف شده و همچنان امتحان شفاهی پابرجاست.

وی تاکید کرد: حذف امتحان جامع نیاز به همفکری اساتید دانشگاه دارد.

رنجبر همچنین در مورد استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی توسط دانشجویان دانشگاه آزاد گفت: ما با این موضوع هیچ مشکلی نداریم. این ابزارها دستیار دانشجو و استاد هستند. استاد اگر سوالات را درست طراحی کند، هیچ مشکی پیش نمی‌آید.

وی اظهار کرد: موضوعی که شهید طهرانچی ابلاغ کرده‌اند، تغییر نخواهد کرد و اگر برخی واحدهای در دانشگاه آزاد این موضوع را اجرا نکرده‌اند، اشتباه بوده است. این ابلاغیه شهید طهرانچی به قوت خود باقی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تماشای تلویزیون باعث تخریب مغز می شود
خبر خوب برای کادر درمان؛ محاسبه اضافه کاری در تعطیلات غیر تقویمی
مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیر پیشرفت است
ترامپ قصد ندارد تنش‌ با ایران را گسترش دهد
تمام زیرساخت‌های آمریکا در اربیل نابود شد
بازگشت لبنانی‌ها به «زوطر غربی»
پیشنهاد وزیر علوم برای تدوین چارچوب بین‌المللی حفاظت از دانشمندان
لایحه احداث پناهگاه‌ها در دستور کار شوراست
برادر اکبر عبدی؛ شهیدی که از تیپ ۵۵ هوابرد شیراز آسمانی شد
خبر مصوبه شورای عالی فضای مجازی برای برخورد با بلاگرها تکذیب شد
آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است
حمله اوکراین به کشتی ایرانی در خزر/ آزمون بازدارندگی و ضرورت واکنش سخت
ترامپ کم آورد و عقب نشست
پیشرفت در مذاکرات دو روزه تهران
بحران یمن راه‌حل نظامی ندارد
انجام پروازهای اربعین ایران‌ایر از ۱۴ فرودگاه به مقصد نجف
۵۷ کیلومتر از مسیرهای شهری کوتاه می‌شود
ادامه بررسی لایحه حمایت از شهروندان تهرانی در جنگ تحمیلی
همایون و مازیار؛ روایت شهادت دو برادر معلول در حمله آمریکا
کریمی: مشکلی با قلعه‌نویی ندارم اما هفته آینده تکلیفش مشخص می‌شود
هنوز تصمیمی برای ماندن قلعه‌نویی نگرفته‌ایم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top